- 9 Aralık 2016
- 470
- 231
- 33
- Konu Sahibi Benzinkokusu
Burada hep konu açtım sizlerin sayesinde hep içim ferahladı ama bu sefer başka.. kaynana kp değil... 22 aylık evliyim. Sadece evliliğimin ilk ayı çok güzeldi... eşim bana saygı gösteriyodu, anlayışlıydı... vajinismus problemi yaşadık dört ay. Ama birbirimizi çok yıprattık bu dönemde hala da yıpratıyoruz.. dört ayın sonunda ilişki oldu olmasına ama anladım ki ilişkiden ibaret değilmiş... ben yeni yeni anlıyorum bizim birbirimize karşı saygımız bitmiş.. tamam tek taraflı değil ama eşim yapınca bende karşılık veriyorum. Sorun şu ki; eşim çok agresif en ufak birşeyde bağırıp çağırıyo. Şuan ne kadar ifade edebilirim bilmiyorum. En ufak bişeyde kavga ediyoruz.. sinirlenince kendini kaybediyo. Benim en ufak bi cümlemde hemen sinirleniyo. Yapısı böyleymişmiş kv ler öyle söylüyo. Madem yapısı böyleydi niye sebep oldunuz? Görücü usulü tanışmıştık. Ama tanıdıgım gibi efendi saygılı birisi değil şuan. O saygılı adam resmen canavara dönüştü.. hafta sonu olur dışarı çıkalım derim gelmez. Evde birşeyler yapalım derim yapmaz. Ya insan eşiyle bi kahve içmez mi? Sevmiyorum der. En ufak bişeyde tartışmaktan bıktım artık psikolojim bozuldu resmen. Hemen ağlıyorum her kavgadan sonra. Daha dün kavga ettik yine. Hala da ağlıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dün kavga ettik ağır cümleler kullandı anneme gidicem dedim odaya geçtim toparlanıyodum bırakmadı. Bağırarak ağladım zırladım 10 dk sonra bana çok değer veren sanki hiç kavga etmemiş gibi davranan bi adam oldu. Bu böyle gitmez nereye kadar daha çekeceğim bunu? Biri akıl versin nolur kafam karma karışık.