Ne yapacağım?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Yeni evlendim, bu akşamüstü kapı çaldı halıcı gelmiş, kv mutfağa yatakodasına halı almış kendi beğendiğini(halı olduğu halde) çıldırdım, yetmedi geldi kaldırdı kendi aldıklarını koydu, çıldırdım, ağlayıp duygu sömürüsü yaptı her zamanki gibi, zerre görüşmek istemiyorum en azından beraber bakalım dese böyle saygısız cahil insanlarla ne yapacağım?

Yaptıgı hiç hoş değil. Eşiniz ne diyo onla konuşun

Birşey diyemiyor, şuan konuşmuyoruz onunla da, oysa o gelmeden önce sarılıp film izliyorduk, huzurumuzu bozup gidiyor her zaman
Madem aliyosun senide götürsün yanında hem o almış olsun hemde senin istediğin olsun ne gerek var böyle şeylere bu insanları anlamak zor ya. Ne kadarlık evlisin

Emri vakiyi de asmis senin kv direk eyleme dönüştürmüş.
Bak simdi benim kv geldi aklima .
Ben mobilya secerken kv o ne oyle cicekli filan agir olan model begen demisti .Magaza sahibi teyze sen kendine oylesini seç simdi konusma hakki gelinde demisti :KK45:
Hos 2 yil gecmeden kendine cicekli oturma grubu aldi :olamaz:

Madem aliyosun senide götürsün yanında hem o almış olsun hemde senin istediğin olsun ne gerek var böyle şeylere bu insanları anlamak zor ya. Ne kadarlık evlisin
3 ay, ayrı evdeyim, eşim ona birşey diyemiyor ağladığı için herşeye, evdeki şeyleri kırıyor, inanın ne yapacağımı bilmiyorum

3 ay, ayrı evdeyim, eşim ona birşey diyemiyor ağladığı için herşeye, evdeki şeyleri kırıyor, inanın ne yapacağımı bilmiyorum
Allah kurtarsın kardeş işin zor valla öyle kv ile ne denir bilemedim

Kv bana bir bluz almıştı

Sana daha uygun olur sen giy demiştim

O nedenle halı alsa da çok rahat derdim

Kalp krizi vs de geçirmedi benimki
Bu arkadaşın kv gecirir baksana dediklerine herşeye ağlayıp kırıp döken biri ;))

Kırıp döken eşim, o duygu sömürüsü yapıyor ağlıyor çekip gidiyor, beni haklıyken haksız duruma sokuyor
Pardon arkadaşın 🙄 eşinizle adam akıllı konuşun o ne öyle çocuk gibi davranışlar

eşiniz illa bu halıyı sericeksin diyo mu?
Hayır demiyor at çöpe diyor fakat bu sefer gözünde ben kötü oluyorum bak kadın almış yetmemiş sermiş gerçekten çıldıracağım, bu arada söylemeyi unuttuğum birşey daha dedi, ben odadaydım eşime dedi duydum, süpürgeyi açsın balkonu silsin dedi benim için, sanki ben pis bir insanım, veya ona mı kaldı, cahilinde cahili bu kadın, evliliğimi resmen yerle yeksan etmek istiyorlar

Kaç yaşındasınız ya? Kv ağlıyorsa sen de halının ortasına bağdaş kur beeennnn bu halıları istemiyorum diye zırıl zırıl ağla. Eşin kırıyorsa sen de kır. Kv yenilerini alsın. En azından olmayan bir şeyi almış olur :D

Back
X