Ne yapacağım?

Hadsizlik evet hediye değil dayatma çünkü kaldırsam surat beş karış olup ağlayıp zırlayacak bayılma huyuda var, taktiği bulmuş oğlum kocam bayılıyorum ağlıyorum istediğimi yapın, karşı çıksam kötü insan rolüne bürünüyorum kadın ağlatan gibi, uzak durmaya çalışıyorum fakat annesi, ne yapacağım?
Ya bu ağlamalara prim vermeyip kendi bildiğinizi okuyacak ve evliliğinizde rahat edeceksiniz.
Ya da o herşeye ağlayacak siz de isteklerini yapacak cehennem hayatı yaşayacaksınız, tabiri caizse.

Eş kişisine de empatik olmayı öğretin.Annesini savunmak uğruna saçmalamasın.
Valide iyilik yapcak olsa bir ihtiyacınızı alırdı, sorardı. Bu düpedüz şeytan.

Ben bana sormadan neden alıyorsun hadi alacaksın gel beğenelim diyebilirsin dediğim için ağlıyor, düşün salonda oturdum üşenmedi etmedi onları serdi, kavga edeceğim diye uzaklaşıyorum sinirli bir yapım var, bir şey desem ağlıyor birşey olsa başıma kalacak, ağlıyorum diyip evimde at koşturamaz ki, eşimle aramı öyle bozdu ki, öğlen film izliyorduk bir geldi olaylar yaşandı akşamdan beri kavga gürültü ilk defa ayrı uyuduk, bir anne oğlunun mutluluğunu nasıl bozar

Sizde ağlayın bari... Ağlayınca oluyorsa...
çocukken öğretilmemiş demekki ağlayınca her istediğinin olmayacağı 😂

Ya bu ağlamalara prim vermeyip kendi bildiğinizi okuyacak ve evliliğinizde rahat edeceksiniz.
Ya da o herşeye ağlayacak siz de isteklerini yapacak cehennem hayatı yaşayacaksınız, tabiri caizse.

Eş kişisine de empatik olmayı öğretin.Annesini savunmak uğruna saçmalamasın.
Valide iyilik yapcak olsa bir ihtiyacınızı alırdı, sorardı. Bu düpedüz şeytan.
Bende öyle düşünüyorum, birşey daha duydum eşime dedi, şuralara süpürge tutsun balkonu silsin, ben pis bir insanım demek bu, veya sen evimde ne yapacağıma bu denli nasıl karışırsın, eşimle aram hiç olmadığı kadar bozuldu, oysa sevgililik dönemimizde ve evlenirken çok severek evlendik, kendisi eşiyle zorunlu evlilik yürütüyor, bizi öyle görünce kıskanıp oğlunun mutluluğunu bozdu resmen, o kadar kötüyüm ki

Bende öyle düşünüyorum, birşey daha duydum eşime dedi, şuralara süpürge tutsun balkonu silsin, ben pis bir insanım demek bu, veya sen evimde ne yapacağıma bu denli nasıl karışırsın, eşimle aram hiç olmadığı kadar bozuldu, oysa sevgililik dönemimizde ve evlenirken çok severek evlendik, kendisi eşiyle zorunlu evlilik yürütüyor, bizi öyle görünce kıskanıp oğlunun mutluluğunu bozdu resmen, o kadar kötüyüm ki
Peki gercekten pis miydi balkon veya o bahsettigi supurge tutsun dedigi yer?

Bunlar hep cahillikten kv nizinki görgü cahilliği sizinki yeni gelin cahilliği. Zamanla düzelecek Politika yapmayı öğren canım getirdiyse halıyı ay anne çok güzel düşünmüşsün değişik değişik kullanırım artık derdim ben olsam eşimin yanında da neşe saçarım ne iyi düşünmüş diye sonra o gidince balkona sererim görüncede önümüz yaz o odada kimse göremiyodu hem buraya daha çok yakıştırdım hem herkez görsün istedim. Sence bu muabbetden sonra kv eşine dert yansa eşin kimi savunur 😉😉 hem tavrını alttan belli etmiş olursun hem kötü olmazsın eşine şikayet edip durma çünkü erkek milleti anlamaz ona göre oda halı oda halı

Bunlar hep cahillikten kv nizinki görgü cahilliği sizinki yeni gelin cahilliği. Zamanla düzelecek Politika yapmayı öğren canım getirdiyse halıyı ay anne çok güzel düşünmüşsün değişik değişik kullanırım artık derdim ben olsam eşimin yanında da neşe saçarım ne iyi düşünmüş diye sonra o gidince balkona sererim görüncede önümüz yaz o odada kimse göremiyodu hem buraya daha çok yakıştırdım hem herkez görsün istedim. Sence bu muabbetden sonra kv eşine dert yansa eşin kimi savunur 😉😉 hem tavrını alttan belli etmiş olursun hem kötü olmazsın eşine şikayet edip durma çünkü erkek milleti anlamaz ona göre oda halı oda halı
O kadar nefretimi aştı ki ne eşimin ailesi ne eşimi görmek istemiyorum

Süpürge tutsun dediği serdiği sıfır halı
😛😂😂😂 kizma ama bunda bise yok. Evet süpürülür yeni halida kadin destursuz yav
Boyle kaba saba eve gelip senin halını kaldirip kendi halısını açması cok absürd bir durum. Bu incelenmesi gereken bir vaka. Genel olarak boyle midir kayinvalide nisanliyken falan nasıldı?

Ben cok sinirli bir kadinim anladim.

O kocanin belki yuzune bakmam kayinvalideyi de camdan atarim. :KK55:

Biri zorla hali getiriyor bir yandan agliyor.Oteki haliyi istemiyorum diye kusuyor ayri yatiyor.Bunlar tirmarhanelik seni de deli edecekler.

Kv madem işi ağlamakta emrivaki de buluyor, siz de halıyı kbul edip, teşekkür edip başka bir halıyla d3giştirmeyi açık açık söyleyebilirsiniz. Halıyı begenmediginizi belli etmek için 40 takla atmaya gerek yok bana kalırsa.

Böyle böyle birşey alırken size danışır daha sonrasında artık. Bazı kv ler kıskanır hiçbirşekilde düşünmez birşey almaz yapmaz, sizin kv her ne kadar düşünmeden yapmış olsa da almış, getirmiş neticede. Siz de açıkça başka halıyla degiştirmek istedigini si söyleyin dursun kenarda.

Kaldıracaksın. Sonra o kızacak sende tınlamayacaksın.
Başıma geldi. Bir kaç haftalık evliyim.
Kayınvalidem salonumun ortasına görümcemin ortaokul, eşimin sünnet fotoğrafını, fotoğrafın en az 10 misli büyük bir çerçeve ile salonuma asmak istedi. İstemiyorum dedim. As as as diye diretti. En son sesini yükseltme gafletinde bulundu. Bende al kendi evine as dedim. Almadı, asmadım. Aylar sonra götürdüm evine. :)

Ben anlamadım ki neden o esnada tepki veriyorsunuz.

“Aaaa annecim çokkkk teşekkür ederim” deyip boynuna sarılsanız, eşinize de “ayyy ne iyi annen var” deseniz. O esnada içinizden 100’e kadar sayıp derin derin nefes almayı ve normal gözükmeyi başarsanız

Ertesi sabah da halıları toplayıp camiye, muhtara, ihtiyaç sahibi birine verseniz.

Kv sorunca da “üstüne vişne suyu döküldü, atmak zorunda kaldım” deseniz... Sakince. Bağırmadan. Ağlamadan. Sinir krizi geçirmeden.

Yapamaz mısınız?
Ben olsam o vişne suyunu gerçekten dökerdim. Konu sahibi koca bir şişe dök gitsin. Hatta git ucuzlarından al. Gıda boyası onlar asla çıkmaz :D

aaa pek güzelmiş diyip ser.(halıcının da telefonunu alsaydın keşke). ertesi gün de ara halıcıyı değiştireceğim de git kendi beğendiğin birşey al.
sorarsa da açık açık beğenmedim değiştirdim dersin.

Yeni evlendim, bu akşamüstü kapı çaldı halıcı gelmiş, kv mutfağa yatakodasına halı almış kendi beğendiğini(halı olduğu halde) çıldırdım, yetmedi geldi kaldırdı kendi aldıklarını koydu, çıldırdım, ağlayıp duygu sömürüsü yaptı her zamanki gibi, zerre görüşmek istemiyorum en azından beraber bakalım dese böyle saygısız cahil insanlarla ne yapacağım?
😲 Eğer halı almamış olsaydınız bu kadar üstüne gitmeyin iyi niyetle düşünmüş almış derdim ama şaşırdım . Ben tartışmayı hiç sevmediğim için kaldırmasını engellerdim gel bı çay içelim derdim sonra bunun doğru bi davranış olmadığını suclamadan anlatıp sonra biz bunları size getirelim siz ihtiyacı olan başkasına verin falan derdim ısrarcı olursa tabiki aşırı bozulurum o kendini yorar serer ben de o gittikten sonra eşime onları toplatirdim sonrasına onun tavrına göre karar verirdim ya geri gondeirirdim ya ihtiyacı olan birine verirdim ya da internette satar kendi ihtiyacım olan bişey alırdım nerde halılar derse anne ben onları sattım şöyle bi ihtiyacım vardı onu aldım derdim en sonuncusu daha güzel şimdi geldi aklıma yani madem o benim sinirimi bozuyo ben de durumu beni mutlu eden bi şekle sokardim :)) eşiniz naptı çok merak ettim .
Benim kv de biseyler alır bana da alır kıyafet ayakkabı vs ama bunlar çok farklı bi bir aldı mesela hiç benim tarzım bişey değil ama onlar gelince giyiyorum çok mutlu oluyo

Back
X