Ne yapacağım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Ben okumaya yurtdışına gittim eşimle tanıştım yıllarca birlikte bir dünya kurduk ama çok farklıyız çok kavga ettik , kavgalarda küfür şiddet yaşadım, sevdim dedim yalnız yapamam dedim devam ettim, okulumu bitirdim eşim istediği için yurtdışında kaldım , mutsuzluk kavgalar büyüdü, bir çocuğumuz oldu , çocuktan sonra ilişkimiz iyice bozuldu, yeni Doğum yapmışken bana çok kötü davrandı, yalnız kaldım , ne yapıcağımı bilemez haldeyim , psikotik atak geçirdim, türkiyede sonra sağlığım için yurtdışına döndüm, biraz iyilestimde, , ama Esimle emin olamadim, Tekrar ülkeme döndüm, yurdisinda su an isim yok. Ama görüsmeler yaptim, Türkiyede iyi bir Firmanin baskaniyla görüstüm benim elimden tutucagini , beni müdür yapicagini söyledi sagligim ve kizim icin endiseleniyorum , ne yapicagimi bilemiyorum Biri bana akil versin

Siz nerede yaşamak istediğinize hâlâ karar veremediniz mi? Eşinizle aranız düzeldi mi?

Ülkemizde bu kadar büyük bir kriz varken size gelen iyi firmanın müdürlük teklifini kabul edin tabii ki.
Sonra da iyi bir doktor bulup tedavi olun.
Eşinizden de boşanın,şiddet ve küfür olan evlilik neden sürüyor anlamadım.

o kadar yurtdışında okumuş iyi kötü deneyim yaşamış biri olarak bir x firmasının başkanının "senin elinden tutacağım" lafına güvendiniz mi gerçekten?
sizin elinizden tutacak kişiler sadece aileniz.
girecek iş bulacak çalışacaksınız.
eşinizden ayrılsanız da ayrılmasanız da çalışın, kimsenin de elinizden tutmasına izin vermeyin lütfen.

eşiniz türk mü
çocuğunuz küçük mü kaç yaşında
aileniz yanınızda mı
iş hayatında ne zaman ne olacağı belli olmaz hemen güvenmeyin

Elinden tutacağım ne demektir anlamadım, kimse kimseye sevabına iş vermez bir de çok iyi bir firma. Lütfen kimseye güvenmeyin. Silkelenin kendinize gelin. Çocuğun var, eğitimlisin, yabancı dilin var illa bir adama mı yaslaman lazım sırtını. Şu mağduriyet hissinden çıkın. Bunu karşındakilere de yansıtıyorsun ki adam sana bu lafı demiş, ki bize de yansıtıyorsun kaçıncı konun hepsi aynı. Çocuğun için kendin için güçlü ol. Toparlanmaya çalış kendini bırakma.

Bence durduk yer olmuyor hiç bir şey.
Mağdur halinde, kararsız bir insan beni de çileden çıkartır.
Eşiniz haklı değil ama siz de değilsiniz.

Bu konu kaçıncı oldu? Bu sorunlarla ilgili size surekli yorum yapildi ama siz hala yardim edin diye konu aciyorsunuz. Farkli nasil bi yorum yada yardim bekliyorsunuz?

Bence durduk yer olmuyor hiç bir şey.
Mağdur halinde, kararsız bir insan beni de çileden çıkartır.
Eşiniz haklı değil ama siz de değilsiniz.
Ne yapıcağım ı bilmiyorum minik bir kızla en doğru şekilde davranmak istiyorum

Adam özgeçmişini bana benzetti bana yardım ettiler bende sana yardım etmek istiyorum dedi

sızın elınızden tutup mudur yapacagım dıyen kısı kım ola kı

ınsanlar avrupalara okumaya kendını daha fazla gelıstırmek ıcın gıder halbukı hangı ulkeyı sececegınızı bılemeyecek kadar cok mutsuz evlılıkte cocugunuzla ne yapacagınızı bılemeyek kadar hıc tanımadıgınız bır ınsanın elınden tutup senı mudur yapacagım lafına cocuk bıle ınanmazken ınanacak kadar bukadar psıkolojık saglıgınızı bozulmasını bekleyecek kadar ne yasadınız merak ettım ben

Bende bilmiyorum belkide hep bozuktu psikolojim

Bende bilmiyorum belkide hep bozuktu psikolojim
bence gunumuzde hıc bırımızın psıkolojısı saglam ve yerınde degıl bu yuzden cekınmeyın ve destek alın bır doktordan
once kendınızı bulun karar vermek en kolayı once ruh saglıgınıza kavusun derım

İnsanlar burda size profesyonel yardim alın dedi kaç defa. Siz hala ısrarla gitmiyorsunuz. Kimse sizin için bu kararları alamaz. Madem bir türlü bir sonuca varmıyorsunuz, dışardan destek şart. Iyi hoş. Bunu da boşuna yazıyoruz, çünkü bir kac gün sonra yine aynı şekilde "karar veremiyorum bir türlü" diye konu açacaksınız.

Gidiyorum ama sanırım ortam düzelmeme müsade etmiyor

Eşim Türk çocuğum henüz iki yaşına basmadı
sizin aileniz nerde
yurtdışında mı burda mı
şuan için türkiyeye gelmeniz hem çocuk hem sizin için daha iyi gibi görünüyor
iş bulmuşsunuz zaten çalışırsınız, çocuğunuzu da kreşe verebilirsiniz
olmadı bakıcı filan da bulabilirsiniz
yurtdışında olsanız işteyken aklınız çocukta kalabilir ama burda en azından
kendi milletinize emanet edip gidebilirsiniz yurtduşında nasıl olur bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…