Siz nerede yaşamak istediğinize hâlâ karar veremediniz mi? Eşinizle aranız düzeldi mi?Ben okumaya yurtdışına gittim eşimle tanıştım yıllarca birlikte bir dünya kurduk ama çok farklıyız çok kavga ettik , kavgalarda küfür şiddet yaşadım, sevdim dedim yalnız yapamam dedim devam ettim, okulumu bitirdim eşim istediği için yurtdışında kaldım , mutsuzluk kavgalar büyüdü, bir çocuğumuz oldu , çocuktan sonra ilişkimiz iyice bozuldu, yeni Doğum yapmışken bana çok kötü davrandı, yalnız kaldım , ne yapıcağımı bilemez haldeyim , psikotik atak geçirdim, türkiyede sonra sağlığım için yurtdışına döndüm, biraz iyilestimde, , ama Esimle emin olamadim, Tekrar ülkeme döndüm, yurdisinda su an isim yok. Ama görüsmeler yaptim, Türkiyede iyi bir Firmanin baskaniyla görüstüm benim elimden tutucagini , beni müdür yapicagini söyledi sagligim ve kizim icin endiseleniyorum , ne yapicagimi bilemiyorum Biri bana akil versin
Eşimle aram kötü, hala nerede yaşıyacağıma karar veremedimSiz nerede yaşamak istediğinize hâlâ karar veremediniz mi? Eşinizle aranız düzeldi mi?
Ülkemizde bu kadar büyük bir kriz varken size gelen iyi firmanın müdürlük teklifini kabul edin tabii ki.Ben okumaya yurtdışına gittim eşimle tanıştım yıllarca birlikte bir dünya kurduk ama çok farklıyız çok kavga ettik , kavgalarda küfür şiddet yaşadım, sevdim dedim yalnız yapamam dedim devam ettim, okulumu bitirdim eşim istediği için yurtdışında kaldım , mutsuzluk kavgalar büyüdü, bir çocuğumuz oldu , çocuktan sonra ilişkimiz iyice bozuldu, yeni Doğum yapmışken bana çok kötü davrandı, yalnız kaldım , ne yapıcağımı bilemez haldeyim , psikotik atak geçirdim, türkiyede sonra sağlığım için yurtdışına döndüm, biraz iyilestimde, , ama Esimle emin olamadim, Tekrar ülkeme döndüm, yurdisinda su an isim yok. Ama görüsmeler yaptim, Türkiyede iyi bir Firmanin baskaniyla görüstüm benim elimden tutucagini , beni müdür yapicagini söyledi sagligim ve kizim icin endiseleniyorum , ne yapicagimi bilemiyorum Biri bana akil versin
Eşim Türk çocuğum henüz iki yaşına basmadıeşiniz türk mü
çocuğunuz küçük mü kaç yaşında
aileniz yanınızda mı
iş hayatında ne zaman ne olacağı belli olmaz hemen güvenmeyin
Ne yapıcağım ı bilmiyorum minik bir kızla en doğru şekilde davranmak istiyorumBence durduk yer olmuyor hiç bir şey.
Mağdur halinde, kararsız bir insan beni de çileden çıkartır.
Eşiniz haklı değil ama siz de değilsiniz.
Adam özgeçmişini bana benzetti bana yardım ettiler bende sana yardım etmek istiyorum dediElinden tutacağım ne demektir anlamadım, kimse kimseye sevabına iş vermez bir de çok iyi bir firma. Lütfen kimseye güvenmeyin. Silkelenin kendinize gelin. Çocuğun var, eğitimlisin, yabancı dilin var illa bir adama mı yaslaman lazım sırtını. Şu mağduriyet hissinden çıkın. Bunu karşındakilere de yansıtıyorsun ki adam sana bu lafı demiş, ki bize de yansıtıyorsun kaçıncı konun hepsi aynı. Çocuğun için kendin için güçlü ol. Toparlanmaya çalış kendini bırakma.
Bende bilmiyorum belkide hep bozuktu psikolojimsızın elınızden tutup mudur yapacagım dıyen kısı kım ola kı
ınsanlar avrupalara okumaya kendını daha fazla gelıstırmek ıcın gıder halbukı hangı ulkeyı sececegınızı bılemeyecek kadar cok mutsuz evlılıkte cocugunuzla ne yapacagınızı bılemeyek kadar hıc tanımadıgınız bır ınsanın elınden tutup senı mudur yapacagım lafına cocuk bıle ınanmazken ınanacak kadar bukadar psıkolojık saglıgınızı bozulmasını bekleyecek kadar ne yasadınız merak ettım ben
bence gunumuzde hıc bırımızın psıkolojısı saglam ve yerınde degıl bu yuzden cekınmeyın ve destek alın bır doktordanBende bilmiyorum belkide hep bozuktu psikolojim
Gidiyorum ama sanırım ortam düzelmeme müsade etmiyorİnsanlar burda size profesyonel yardim alın dedi kaç defa. Siz hala ısrarla gitmiyorsunuz. Kimse sizin için bu kararları alamaz. Madem bir türlü bir sonuca varmıyorsunuz, dışardan destek şart. Iyi hoş. Bunu da boşuna yazıyoruz, çünkü bir kac gün sonra yine aynı şekilde "karar veremiyorum bir türlü" diye konu açacaksınız.
Gidiyorum ama sanırım ortam düzelmeme müsade etmiyor
sizin aileniz nerdeEşim Türk çocuğum henüz iki yaşına basmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?