- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.471
- 548
- Konu Sahibi Selcanevren
Bir Yuva kurtuldu burada, hala ofistekiler diyorsunuz. Siz evli misiniz?Biz burda eğlendik o ofisin halini düşünemiyorum şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir Yuva kurtuldu burada, hala ofistekiler diyorsunuz. Siz evli misiniz?Biz burda eğlendik o ofisin halini düşünemiyorum şimdi.
Biz burda eğlendik o ofisin halini düşünemiyorum şimdi.
Evet konu sahibinin iş yerindeki kadınlardan korkmasına gerek yok artık. Olaylara iyi yanından bakmak lazım.Adam zengin yakışıklı vs. olabilir ama tam bir uydum akıllı demek ki. İş yerindeki çiçek al diyor alıyor bu geri al dedi diye saçma salak hareketlerle kendisini ispatlayıp rezil oluyor. Nasıl saygı duyuyorsunuz kocişinize. Korkmayın sizin ezik kocanızın peşine kendine güvenen hiçbir kadın düşmez.
![]()
Bir Yuva kurtuldu burada, hala ofistekiler diyorsunuz. Siz evli misiniz?
Konu sahibinin tek korkması gereken kişi kendisi yakında o adam kaçarEvet konu sahibinin iş yerindeki kadınlardan korkmasına gerek yok artık. Olaylara iyi yanından bakmak lazım.![]()
adamda değişik. ölsem o çiçeği isteyip kendimi küçük düşürmezdim.
Konu sahibinin tek korkması gereken kişi kendisi yakında o adam kaçar.
Bekarım. Ama benim için en önemli şey onurum ve özsaygım. Bu değerlerime kendi egosu yüzünden zarar veren kişiyi hayatımda barındırmam.ben sizleri ve eşlerinizi gerçekten merak eder oldum doğrusu...
mükemmel insanlar...
mükemmel hayatlar.
burada gerçekten insanların birbirlerine yardımcı ve fikir paylaşımında olduğunu düşünmüşyüm...
nasıl bir yer olduğunu görmüş olduk.
teşekkürler.
ben sizleri ve eşlerinizi gerçekten merak eder oldum doğrusu...
mükemmel insanlar...
mükemmel hayatlar.
burada gerçekten insanların birbirlerine yardımcı ve fikir paylaşımında olduğunu düşünmüşyüm...
teşekkürler.
Bence siz bizimle eğleniyorsunuz.ZXE
eğlenceleriniz bitti ise
konumdan uzak durabilirsiniz diye düşünüyorum...
benim için konu kapandı.
yalnız düşünmek en doğrusu
demek ki konu açmamak gerekiyormuş.
ben sizleri ve eşlerinizi gerçekten merak eder oldum doğrusu...
mükemmel insanlar...
mükemmel hayatlar.
teşekkürler.
Bekarım. Ama benim için en önemli şey onurum ve özsaygım. Bu değerlerime kendi egosu yüzünden zarar veren kişiyi hayatımda barındırmam.
Mutluluklar dilerim :)Valla benimki mükemmel değil sizinki kadar. Göbeği var zengin de değil. İşi fena değil ama ordan kurtarıyo.
Bende öyle düşünüyorum Began.Bence siz bizimle eğleniyorsunuz.
İyi günler.Bence siz bizimle eğleniyorsunuz.