Ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve kocası saf, masum ama kadınlar kocalarına asılan şirret, çirkin tipler.

Kocişi onlara dönüp bakmaz bile.
100 tl lik orkide alır sadece :))

Bugün açılan konunun alt metni bu bence, eşimden şüphem yok ama karşıdaki kadın farklı algılayıp yakışıklı ve zengin kocama musallat olur mu, kadınin fiziksel özelliklerini de göz önünde bulundurunca konu sahibi, eşinin başına bela olmasından korkuyor sanırım. 🥴 Benim anladığım bu.
Eksileneceğim ama olsun. 😏

Evet aradı...
durumu açıkladı bayan da
Üstelik şirketin yöneticisi de aradı
Durumu anlattı...
E artık akşam kocanızdan özür dilersiniz.
Ama kocanız küçük düştüğü için bu olayı sineye çeker mi? Zaman gösterecek.

Bugün açılan konunun alt metni bu bence, eşimden şüphem yok ama karşıdaki kadın farklı algılayıp yakışıklı ve zengin kocama musallat olur mu, kadınin fiziksel özelliklerini de göz önünde bulundurunca konu sahibi, eşinin başına bela olmasından korkuyor sanırım. 🥴 Benim anladığım bu.
Eksileneceğim ama olsun. 😏

Aslında tam olarak da öyle değil.
Konuyu açarken bambaşka birşey düşünüyordum
Ve gelinen nokta çpk saçma

Evet aradı...
durumu açıkladı bayan da
Üstelik şirketin yöneticisi de aradı
Durumu anlattı...
Mutlu musunuz şuan peki? Rahatladı mi içiniz?
Eşiniz bir kez daha aşık olmuştur bugünkü tavrınizan dolayı size, hadi yine iyisiniz.

Bir erkek durup dururken iş yerinden arkadaşına neden çiçek alır ? Size de söylememesi çok da iyi bir işaret değil. Tabi ki iş arkadaşı hasta olur doğum günü olur alır banada söyler iyi yaptın der geçilir. Sırf kadının odasında ki çiçek kurumuş diye çiçek alınmaz notu da aksine manidar. Adama ne kuruttuğu çiçekten ki kimse ağızdan çıkan bir laf için 200 250 lira verip orkide almaz. Bu arada lütfen kendinizi küçük düşürecek adımlar atmayın kadını aramak vs saçma

Özür dileyecek durumda değilim.
Çiçek göndermesi doğrı değildi.
Kendini ispatlarsan affederim demiştim.
Onu yapmaya çalışmış hepsi bu
Bravo.
Aynen böyle devam edin.
Eşinizi çirkin kadınlara ellerinizle itin.

Off şu rezilliği yaşayacağıma gururumla o işten istifa ederdim , dün verilen tavsiyeler hiç mantıklı gelmemiş çünkü en saçmasını tavsiye etmemiş kimse haklısınız. Çiçeği geri istet kadına da arat dememiş olmak bizim eksikliğimiz kusura bakma , kendi kendine bulmuşsun adamı üç günlük işte yerin dibine nasıl sokacağını. İş yerine geçerken uğramış gibi yapsan kadın yaşlı mi , yaşlı ama çekici mi , yoksa gerçekten hepimizin ablası modunda mi görmüş olurdun kimse rezil olmadan .

ona güveniyorum ama kadın sorun çıkarsın istemiyorum...

kadin degil sorun cikaran kocaniz! evliyken baska birine cicek gonderen kocaniz! muhtemelen su an sizi ayakta uyutan da kocaniz! ne kadar acizlik bu ya kocaciginizi suclamak yemiyor elin size hic bir sorumlulugu olmayan kadinini suclamak kolay geliyor.

Mantıklı
Bunu aklımda tutucam
Çok güzel aydınlattın beni.
Çiçek almıyor olması başkasına pasta börek de almayacağı anlamına gelmez tabi :)
Alabilir. Sonuçta mum ışığında romantik yemek değil ya :))

Ayrıca ben sizden yanayım. Sadece tavrınız çok yanlış diyorum. Kocanızı uzaklaştırır bu ölçüsüz halleriniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X