17 yasında kaçarak evlendim. Suan 18 yaşındayım. O çok güvenip Hayatımı batırdığım adam dün 14 Şubat hediyesi olarak dövdü. Hemde sudan sebebe. Nankör dedi Oğlumu da Alıp arka odaya geçtim içeri geç dedi geçmedim adam yerine koymuyosun diyip vurmaya başladı. Yerlerde sürükledi boğazımı sıktı en son mutfakta çekmecede Bıçak ararken kaçıp dayısına çıktım. Nasıl böyle bi insan oldu bilmiyorum kaçıp gitmek istiyorum Oğlumu da Alıp ama ailem hala affetmedi bi tek yengelerin teyzelerim ve annem affetti gelip gidiyor Yanıma. Ben o Adamı işe gittiğinde bile özlüyodum. Beni, bizi bu hale getirdi. Kimsem yok çaresizim gitmek istiyorum yapamıyorum. Ailesiyle bir oturuyoruz hepsi Görüyor halimi. Oğlun için katlanıcaksın diyorlar. Bi yengesi kaç kurtar kendini deli bu dedi. Nasıl yapacak nereye gideceğim yardımcı olun bana lütfen çok pişmanım içim acıyor intihar etmek istiyorum oğlum var yapamam ailem hiç alamaz daha beni kadın sığınma evlerini araştırdım 6 aya kadar kalabiliyormuşuz. Yardımcı olun bana Allah rızası için