Ne yapacağım

Madem bir oturuyonuz ayirmadilarmi sizi dayak yerkn bi laf solemedilermi ogullarina karşına alip eşini konus ailesiyle konus onlarda bi konussun esinle

kadın sığınma evlerini intiharı bile düşünüyorsan gözünü karartmışsın demektir.polisi ara adli tıpa git arkadaşım.ailen o kadar da kulağını tıkayamaz vicdan denen bi şey var.

Hata hem de çok büyük hata yapmışsın ama daha yaşın 17ymiş. Elbette elinden tutup destek olacaktır ailen. Onlara haber ver, seni orada bırakmazlar.

He bırakırlarsa da devlete sığınırsın. Hiç bir seçenek o manyak herifin yanında kalmandan daha kötü olamaz.

Bitanem sana cok uzuldum minnacik bebegin yaninda o acimasizliga maruz kalmak ne aci bebek annenin yasadigi herseyi hissediyo..bak simdi adam rahatsiz malesef dediklerini yap ondan kurtulana kadar inatlasma zarae gormemek adina sonra annene durumu bikdir ailen sana sahip cikmassa siginma evine git dayak korkusuyla olum korkusuyla yasanmaz ogullarinin ne oldugunu biliyorlar elin kizin basini yakiyorlar

Allah yardım etsin. Tövbe tövbe ya. O koca olacak pisliğin Allah belasını versin.

Eder niye biliyormusun sen babanin canindan bir parcasin. Hadi onu da gectim hayatin tehlikede. 6 ay bile olsa eger kadin siginma yerleri aliyorsa seni ve cocugunu git derim hic bekleme. O esin olacak hayvani( ozur diliyorum hayvanlardan ) hemen sikayet et polise kayitlarda bulunsun yarin birgun eger bosanirsaniz cocugunu elinden almak isterse eger bu sahis dengesiz, tehlikeli diyip hakim cocugunu sana verir. Akilli ol

Siz ailenizin rızası olmadan, kaçarak evlendiğiniz için suçluluk psikolojisiyle ailenızın sizi hiç bir surette kabul etmeyeceğini düşünüyorsun. Kendini onların yerine koy, empati kur ( ALlah korusun) senin evladın senin gibi olsa evladın ne yaparsa yapsın onu bağrına basar mıydın basmaz mıydın ? Babanı dırek arayıp, "bAba ben ölüyorum, hemde her geçen gün , bana elini uzat baba yoksa bu adam beni her gün dövmekten ben ölücem " desen ağlayıp haykırsan babana baban hiç vicdan yspmaz muvsanıyorsun . Kesınlikle dayanamayacsktr. Ama önce annene anlat sonra kendın bizzat babanı ara. Ya da dırek bebtğini al ve o evden kaç annenlere git, kapı dışı etmezler seni Allahın ıznıyle merak etme . Evlerine gittiğinde de yukarıda yaxdıklarkm gibi oturur güzelce anlatırsın , ama o evdn biran önce gittt

Abim var o biraz daha ılımlı babama göre ama kolay şey değil. Sadece 1 kere konuştuk kaçtığından beri. Nasıl derim abi gel kurtar beni diye
Adam seni oldurunce cenazene mi sahip cikacaklar bu kadar kati olamazlar sen onlarin evladisin mutlaka yardim ederler ailene sigin ve bi dakka bile durma o caninin yaninda

Son Olanları kısaca anlatayım. Evden gitti bİrkac gün gelmedi. Mesaj attım anlattım ayrılalım dedim olmaz böyle dedim. Başta ciddiye almadı sonra alttan Aldı. Ben de farkındayım korkunç biri oldum ama söz değişecem falan dedi annesiyle konuştuk o sıra bebEk var ortada ona yazık dedi ileri de ona da şiddet göstermeyeceği ne malum dedim. O lafımın üstüne tedaviye gider diye bi laf çıktı. Üstüne gittim araştırdım kocam olacak adamla konuştum kabul etti şimdi iyiye gidiyo eğer en ufak bi el kaldırması olursa bebeği de Alıp giderim dedim tamam dedi şimdiye kadar iyi şükür dualarınızı eksik etmeyin herkese çok teşekkür ederim

Back
X