Ne yapacağıma karar veremiyorum önerilerinize açığım

dr_patoloji

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
452
284
123
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Beni bilenler bilir özellikle eski konularımı. Eşimle olan sorunlar Yaşadıklarımız........... Belki Uzun olacak ama okuyan herkese şimdiden teşekkürler.
Dört yıl olacak evlenelim 19 aylık dünyalar tatlısı bir cimcimenin annesiyim. Eşim ise hala çözemediğim bir karaktere sahip. Sorunlarımız var evet hemde çok büyük. Daha evlendiğimiz gece başladı sorunlar balayında ateşlenip acillik olurken onun surat asıp yatağı ayırması, evliliğimin ilk yılında onun yurt dışında olması,üç dört ayda bir görüşebilmemiz, benim ayrılıktan dolayı bitmeyen triplerim, daha snra eş durumu tayinimimizin olmaması ayrı illerde sadece hafta sonları görüşebilmemiz,bana borçsuz evleneceğimz deyip,sağlam bir borç yapması, daha sonra aynı ile gelebilmesi ama deli gibi horlaması,horlamasına dayanamadığım için yatakları ayırmamız, daha sonra kızımın doğması ile mükemmel olmayan Cinsel hayatımızın dqha da kötü olması, erken boşalma probleminin sorumlusu ben olmam, benimle ilişkiye girerken tecavüz ediyormuş hissine kapılıyorum diyerek beni kendinden soğutması,borçlarını ödeyememesi ve evin çoğu masrafının üzerime yıkılması, doğum iznime çıkınca bana sorulmadan Kayınvalidemin bütün kışı bende geçireceği planlarının yapılması ve buna müsaade etmemem, doğmamış bebeğimi çocuğu olmayan abisine evlatlık verelim mi diye gelip bana sorması,bunca şeye rağmen hala onu neden kapıda karşılamıyor muşum, ben kadın mıymışım triplerine maruz kalmam, geberinceye kadar çalışıp akşam yardım istediğimde yirmi laf işitmem, daha sonrada kendi pişman olduğu halde vermesi gereken sınava çalışmayıp,veremeyip, işinde yükselemeyince amirime gidip eşim yüzünden kurmaylığa çalışamadım diyerek ağzına laf vermesi, bu gibi sınavlara kendi çalışmayıp hala bana destek vermedin diye bana laf sokması(ben sırf nöbetsiz bir bölüm diye uzmanlıkta pediatrist olmaktan vazgeçtim çok istediğim halde patolojiyi tercih ettim sırf aile hayatım düzgün olsun diye eşşek gibi çalıştım iki sene tusu kazanıp yuvamı kuracam diye), bunca şeye rağmen hala cinsellik ve yatak ayırmadan dolayı boşanmakla tehdit edilme kısaca ilişkimizin problemleri. Sevgili eşim bana 6 ay tanıdı eğer bende düzelme olmazsa bu evliliğin biteceğini söylüyor. Ben yapamıyorum denedim evden ayrıldım ama bir şekilde beni geri döndürdü. Şimdi onun isteklerine cevap vermeyi deneyerek en azından yapmadım ben denemedim dememek için kabul etmeli miyim yoksa kopsun mu inceldiği yerden. Eğer boşanırsam bunu kaldıracak bir psikolojim yok ama dört yıldır dq cehennem azabı napayım ben nolur akıl verin.

Ben sizin yerinizde olsam çocuğumu abisine vermek istemesi ondan ayrılmam için yeter de artardı.Ki üstüne birçok hatası da olmuş.

Bundan sonra destegim yok, ayaklarım üzerinde duramiyorum, çocuklarım için katlaniyorum diyen kadınlara sesimi çıkarmayacağım...

Eşinizin istediği gibi bir kadın olun doktor hanım. Kapıda karsilayin, sırtını sivazlayin, yatakta istediği gibi olun. O bunları hak ediyor çünkü, siz de yaşadığınız bu hayatı.

Kurmaylığı kazanacak toto yoktur onda savunma mekanizmalarını devreye sokmuş hemen sizi suçlamış.Giriş hakkı doldu mu?3 diye biliyorum ama yanılıyorda olabilirim.Hatayı kendinde aramak yerine her daim sizi suçlaması kabul edilebilir bir şey değil.Yazdıklarınız içinde en çok evlatlık meselesine takıldım.İnsan kendi evladını nasıl eliyle verme niyetinde olur.İkinizin de mesleği var maddi sıkıntı da yoktur. Yuh artık.Üzülerek belirtmeliyim ki ben sizin ilişkinizin sonunu göremedim.Eşiniz de size karşı bir ego savaşı olabilir mi?Sizi kendinden daha güçlü görmek onun egosunu zedeliyor olabilir mi?Bunların cevabı için ayrıntı bilmek lazım tabi.Ailesiyle aranız nasıl?

Mesleki genellemem yanlış olacak belki ama 2 doktor arkadaşım var biri kadındoğumcu sürekli eşi tarafından aldatıldığı halde gidip onunla evlendi.Adam evlendikten sonra da kaç kere yakalandı ama kadın ayrılmıyor.Diğeri anestezi uzmanı onlar da ayrı alem onun da eşi asker ve benzer sorunlar yaşıyorlar ego savaşları.Ayrı şehirdeler 2 yıldır ayrılmıyorlar.Anlayamıyorum bunu maddi anlamda erkeğin eline bakan,eğitim seviyesi olarak düşük ve iş bulma imkanı olmayan hatunlar yapsa derim bir nebze mecburiyet.Arkasında duranı yok.Ama siz okumuşsunuz,mesleğiniz var ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz neden bukadar kendinizi ezdiriyorsunuz? Gerçekten çok merak ediyorum.

Borçlar İddia falan değilde başka ilde yaşarken açtığı evden kalan şeyler. Ev kredisi ödüyoruz o yüzden para biriktirip ödeyemedi onları.
Valla ne deseniz haklsınız sadece yuva mı bozmak istemedim bu yüzden boşanmadım. Ben babasız büyüdüm korkuyprum kızım için. Aslında kendimede kızımada yeterim bana erkek fatma diye kızar benim senin yanında işlevim ne der. Ailesi olayında ise onlara karşı soğuğum fazla samimiyet kurmadım,annesini bayram seyran ararım ama tonla kardeş var hangisine yetişeyim. Zaten bu da onu delirtiyor.

Konu sahibesi size 34678 kez yazdım bu adam

Su katılmamış bir odun ruhunda 1 gram incelik yok
Sizin mesleğiniz daha iyi olduğu için ezik hissediyor
Siz bu evlilikte mutlu olamazsınız
Kadınlar erkekler için bir şey feda etmesin artık; konu sahibesi gibi aklı başında bir insan bile, bir öküz için pediatri gibi bir alandan vazgeçip istemediği bir alana yönelmiş.

Ciddi anlamda hatalari olmus hele evlatlik meselewini agzima bile almak istemiyorum.sorun su bu adamda aile reisi olacak sorumluluk yok.
-balayinda hasta oldunuz yatagi ayirdi cunku hastayla ilgilenmek sorumluluktur
-borcsuz evlenecegim diye soz verip borclari size yikti cunku onda o sorumluluk duygusu yok
-cocuk dogacakken evlatlik verelim dedi cunku cocuk demek sorumluluk demek.
-sinavi kayibeti kolayis ecti sizin yuzunuzden cunku knda oturup sinav icin terletecek toto yok
-yatakta iyi degil suclu yine sizsiniz bunun icin dra gitmek sorumluluktur sucluyu sectivgerek kalmadi.
Bu adamda sorumluluk yokk..
Degismeyecek ben bu evi bu evliligi tek basima maddi manevi cekip ceviririm diyorsaniz devam edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…