- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Haklsınız her dediğinizde haklsınız ama olmuyor işte. (pediatriden vazgeçsemde patolojide yine de çok mutluyum çok güzel bir bölüm)Konu sahibesi size 34678 kez yazdım bu adam
Su katılmamış bir odun ruhunda 1 gram incelik yok
Sizin mesleğiniz daha iyi olduğu için ezik hissediyor
Siz bu evlilikte mutlu olamazsınız
Kadınlar erkekler için bir şey feda etmesin artık; konu sahibesi gibi aklı başında bir insan bile, bir öküz için pediatri gibi bir alandan vazgeçip istemediği bir alana yönelmiş.
Haklsınız her dediğinizde haklsınız ama olmuyor işte. (pediatriden vazgeçsemde patolojide yine de çok mutluyum çok güzel bir bölüm)
Korkuyprum evet boşanmış bir kadın olarak kızıma iyi bir anne olamamaktan,annemin beni büyüttüğü gini büyütememekten çok korkuyprum. Babam öldükten sonra amcalarım Bize hayatı zehir etti annemi hapse attırmaya kadar gitti iş. Akraba akrep demek babam sağ olsaydı bu kadar acı çekmedik annemle. Kaç gece ağladığımı biliyorum babam keşke yanımızda olsa diye. Evet size belki olarak gelebilir ama bu korkuyu tarif edemem.
Sizi siz yapan bu süreç.Çocuğunuzu bir fanusta yetiştiremezsiniz doktor hanım.İllaki üzücü şeyler yaşayacak.Ben de yaşadım ama beni ben yaptı.Korkularınızla başedebilmenin tek yolu onlarla yüzleşmek hatta içinden geçmek.Kendinizi kadın gibi hissettirmeyen,onurunuzu gururunuzu ayaklar altına alan bir eşle yaşıyorsunuz peki bu psikolojiyle çocuğunuza nekadar iyi bir anne olmayı düşünüyorsunuz?Çocuklar hayata karşı duruşunu anneyi model alarak öğrenir.Baba sadece özgüvendir. Çocuk problemle karşılaştığında nasıl çözeceğini anneden öğrenir.Annenin psikolojisi onu etkiler.Hayata bakışını duruşunu etkiler.Önce siz iyi olun.Baba tabiki önemli ama ya siz?Siz kendinizi çoktaaan safdışı bırakmışsınız gibi geldi bana.Korkuyprum evet boşanmış bir kadın olarak kızıma iyi bir anne olamamaktan,annemin beni büyüttüğü gini büyütememekten çok korkuyprum. Babam öldükten sonra amcalarım Bize hayatı zehir etti annemi hapse attırmaya kadar gitti iş. Akraba akrep demek babam sağ olsaydı bu kadar acı çekmedik annemle. Kaç gece ağladığımı biliyorum babam keşke yanımızda olsa diye. Evet size belki olarak gelebilir ama bu korkuyu tarif edemem.
Ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz.bize bosa demek elbette kolay bu sureci uasayacak olanda bu kocayi cekecek olanda sizsiniz.gecmiste zor zamanlar yasamisiniz fakat siz anneniz degilsiniz siz doktorsunuz bizler sizin iki dudaginizdan cikacak soze bakiyoruz en hayati durumda.Korkuyprum evet boşanmış bir kadın olarak kızıma iyi bir anne olamamaktan,annemin beni büyüttüğü gini büyütememekten çok korkuyprum. Babam öldükten sonra amcalarım Bize hayatı zehir etti annemi hapse attırmaya kadar gitti iş. Akraba akrep demek babam sağ olsaydı bu kadar acı çekmedik annemle. Kaç gece ağladığımı biliyorum babam keşke yanımızda olsa diye. Evet size belki olarak gelebilir ama bu korkuyu tarif edemem.
Ama siz yol yordam bilen kadınsiniz. Yani annenizden daha donanimlisiniz diye düşünüyorum. Yanlış anlamayin; anneniz sizi tek başına büyütmus. Belli ki çok değerli bir kadın. O yapmış sizde yaparsiniz. Bir şey olursa tutarsiniz en iyi avukatı olur biter. Cocugunuzu da uzman bir pedagogla gorusturursunuz sorun olursa. Ya Allah aşkına bu adamın size kattığı ne var sinir stresten başka?Korkuyprum evet boşanmış bir kadın olarak kızıma iyi bir anne olamamaktan,annemin beni büyüttüğü gini büyütememekten çok korkuyprum. Babam öldükten sonra amcalarım Bize hayatı zehir etti annemi hapse attırmaya kadar gitti iş. Akraba akrep demek babam sağ olsaydı bu kadar acı çekmedik annemle. Kaç gece ağladığımı biliyorum babam keşke yanımızda olsa diye. Evet size belki olarak gelebilir ama bu korkuyu tarif edemem.
Allah razı olsun saolun iyi dilekleriniz için. Abinin yıllardır çocuğu olmıuor yengemle abi defalarca denemişler yengenin psikoloji alt üst durumda her kardeşin çocuğu olunca bir kere sorulıyormuş bende gebe kalınca bana da geldiler aynı teklifle. Bu durum onlar için çok normal ama asıl sorun ben bebek içün delirirken bu adamın bunu bana demesi hadi onlar kara cahil ya sen nesin be adam.şimdi sorsan kızı biricik aşkı ondan asla ayrışamazmışYa bir kadın,anne yada anne adayı olarak herkes oraya takılmış ama.. Çocuğu abime verelim ne demektir yahu gecenin bu saatinde beynim durdu resmen..
Canm öncelikle allah yardımcın olsun. Bak okadar şey yapmış adam sen pes etmemişsin. Şuanda boşanmaya hazır değilim de diyorsun.
Dene madem ama kendini o kötü sona hazırlayarak dene en azından. Adam harbi rahatsız yani. En başta zaten hiç kendi suçunu kabul etmiyor ki hadi düzelir belki çabalarsa diyelim..
Sürekli seni suçlayan saygısız bir eş. Bütün sorumluluk hep sende. Boşansan dahi herkese senin yüzünden bitti diye gösterecek. Boşa kürek çekmek gibi ya..
Canım allah yardımcın olsun. Rabbim evladına ve sana sağlıklı sıhhatli bi ömür nasip etsin inşiallah.
Dilerim herşey gönlünce olur...
Korkuyprum evet boşanmış bir kadın olarak kızıma iyi bir anne olamamaktan,annemin beni büyüttüğü gini büyütememekten çok korkuyprum. Babam öldükten sonra amcalarım Bize hayatı zehir etti annemi hapse attırmaya kadar gitti iş. Akraba akrep demek babam sağ olsaydı bu kadar acı çekmedik annemle. Kaç gece ağladığımı biliyorum babam keşke yanımızda olsa diye. Evet size belki olarak gelebilir ama bu korkuyu tarif edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?