Ne yapacağıma karar veremiyorum önerilerinize açığım

Haklsınız her dediğinizde haklsınız ama olmuyor işte. (pediatriden vazgeçsemde patolojide yine de çok mutluyum çok güzel bir bölüm)

Haklsınız her dediğinizde haklsınız ama olmuyor işte. (pediatriden vazgeçsemde patolojide yine de çok mutluyum çok güzel bir bölüm)

Ona sevindim mutlu olun tabi

Pfff hayat bazen çok zor işte insan boşa koysa dolmuyor, doluya koysa almıyor derler ya.......kocanızın ağzına .....m demeye getireyim özetle ve iyi geceler dileyeyim, bu herifin yaptıklarını daha fazla okuyamicam.

Patolojik bir vaka olmuş sizin ki cidden. Yapacağınız en doğru işlem boşanma dilekçesi vermek. Bu pazartesi...

Ben de babasız büyüdüm ama sizin gibi düşünmüyorum.Üstelik benim babamında içkisi kumarı sigarası aldatması yoktu.Tek konu huysuzluk.Ben annemi bir günden bir güne suçlamadım bunu yavrunuz için bir düşünün derim.Baba olarak nasıl eşiniz?

Resmen okudukça gozlerim iyice acildi. Yuh be! Cocugunu abisine vermekte ne demek? Gorende kendisinin 10 tane çocuğu varda birini veriyor. 10 tane olsa bile evlat verilir mi be? Ne veriyor tavuk mu?

Çüş yavas gel deseydin.
Yuh be bu odunlugu, okuzlugude aşmış

Şöyle yapalım mı? Ben bir şeyler yazayım bana yol göster;-) Eşim asker. Balayinda hastalandim yatak ayırdı. Çocuğumu abisine vermek istedi vermedim. Kendisinde cinsel problem var ama beni suçlu ilan etti. Sınavı kazanamadi beni suçlu ilan etti. Bu arada yine mutlu olduğum bir alandayim ama daha çok istediğimden vazgeçtim. Bu arada ailesiyle içli dışlı olmamı istiyor ama ben yapmıyorum. Bu arada hiç kadin gibi değilmişim. Bunu söylüyor bana. Ne yapmalıyım sizce? Bu arada borçları da bana yıktı.

Korkuyprum evet boşanmış bir kadın olarak kızıma iyi bir anne olamamaktan,annemin beni büyüttüğü gini büyütememekten çok korkuyprum. Babam öldükten sonra amcalarım Bize hayatı zehir etti annemi hapse attırmaya kadar gitti iş. Akraba akrep demek babam sağ olsaydı bu kadar acı çekmedik annemle. Kaç gece ağladığımı biliyorum babam keşke yanımızda olsa diye. Evet size belki olarak gelebilir ama bu korkuyu tarif edemem.

Ya bir kadın,anne yada anne adayı olarak herkes oraya takılmış ama.. Çocuğu abime verelim ne demektir yahu gecenin bu saatinde beynim durdu resmen..
Canm öncelikle allah yardımcın olsun. Bak okadar şey yapmış adam sen pes etmemişsin. Şuanda boşanmaya hazır değilim de diyorsun.
Dene madem ama kendini o kötü sona hazırlayarak dene en azından. Adam harbi rahatsız yani. En başta zaten hiç kendi suçunu kabul etmiyor ki hadi düzelir belki çabalarsa diyelim..
Sürekli seni suçlayan saygısız bir eş. Bütün sorumluluk hep sende. Boşansan dahi herkese senin yüzünden bitti diye gösterecek. Boşa kürek çekmek gibi ya..
Canım allah yardımcın olsun. Rabbim evladına ve sana sağlıklı sıhhatli bi ömür nasip etsin inşiallah.
Dilerim herşey gönlünce olur...

neden korkuyorsun hayattan mı yaşamaktan mı?
bu dedikleriniz hayatın olağan akışı içinde olabilecek şeyler?
kızınıza ezik ve korkak bir kadın örneğimi sunacaksınız..
bu adam mı babalık yapacak kızınıza buna göz mü yumacaksınız?

Sizi siz yapan bu süreç.Çocuğunuzu bir fanusta yetiştiremezsiniz doktor hanım.İllaki üzücü şeyler yaşayacak.Ben de yaşadım ama beni ben yaptı.Korkularınızla başedebilmenin tek yolu onlarla yüzleşmek hatta içinden geçmek.Kendinizi kadın gibi hissettirmeyen,onurunuzu gururunuzu ayaklar altına alan bir eşle yaşıyorsunuz peki bu psikolojiyle çocuğunuza nekadar iyi bir anne olmayı düşünüyorsunuz?Çocuklar hayata karşı duruşunu anneyi model alarak öğrenir.Baba sadece özgüvendir. Çocuk problemle karşılaştığında nasıl çözeceğini anneden öğrenir.Annenin psikolojisi onu etkiler.Hayata bakışını duruşunu etkiler.Önce siz iyi olun.Baba tabiki önemli ama ya siz?Siz kendinizi çoktaaan safdışı bırakmışsınız gibi geldi bana.

Ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz.bize bosa demek elbette kolay bu sureci uasayacak olanda bu kocayi cekecek olanda sizsiniz.gecmiste zor zamanlar yasamisiniz fakat siz anneniz degilsiniz siz doktorsunuz bizler sizin iki dudaginizdan cikacak soze bakiyoruz en hayati durumda.
Bu adamin olumsuz yanlarini kinustuk yokmu bu adamin hic artisi mesela ne hibi olumlu ozelikleri var.onlqrida soyleyin objektif olalim degerlendirmelerimizde

Cekilmez bukadari da ya. Hadi herseye tamam diyelim de cocugu abi ye evlat etdirmek de nasil bir sacmalik Allah askina ya. Esin normal degil

Ama siz yol yordam bilen kadınsiniz. Yani annenizden daha donanimlisiniz diye düşünüyorum. Yanlış anlamayin; anneniz sizi tek başına büyütmus. Belli ki çok değerli bir kadın. O yapmış sizde yaparsiniz. Bir şey olursa tutarsiniz en iyi avukatı olur biter. Cocugunuzu da uzman bir pedagogla gorusturursunuz sorun olursa. Ya Allah aşkına bu adamın size kattığı ne var sinir stresten başka?

Allah razı olsun saolun iyi dilekleriniz için. Abinin yıllardır çocuğu olmıuor yengemle abi defalarca denemişler yengenin psikoloji alt üst durumda her kardeşin çocuğu olunca bir kere sorulıyormuş bende gebe kalınca bana da geldiler aynı teklifle. Bu durum onlar için çok normal ama asıl sorun ben bebek içün delirirken bu adamın bunu bana demesi hadi onlar kara cahil ya sen nesin be adam.şimdi sorsan kızı biricik aşkı ondan asla ayrışamazmış

1- kızınızın babası ölmeyecek, hala yaşıyor olacak. Babasız kalmayacak yani.

2- çocuğunu daha doğmadan başkasına vermeyi düşünebilen bir adam çocuğun başında olsa ne olur olmasa ne olur?

Bence şöyle yapalım eşinizin artılarını ve eksilerini sıralayın.Hangisi daha fazla ise ona göre karar verin.Burda yazmak istemezseniz kendi kendinize de yapabilirsiniz.Alın elinize bir kağıt bölün ikiye bir tarafa onunla sizi bir arada tutan özellikleri yazın.Diğer tarafa boşanmaya iten nedenleri.İşin içinden çıkamadığım sorunlar karşısında hep bu yöntemi denemişimdir.Belki sizde de işe yarar.

İyi yönleri vardır elbet oda insan........ Ne bileyim iyi bir babadır eğer bana inat değilse yardımseverdir. Dışarıda herkes onu çok sever aynı şekilde hocalarım,arkadaşlarımda benim için iyi bir insan olduğumu söyler.ama biz birbirimiz için dünyanın en kötü insanıyız belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…