Ne yapacağımı bilemedim.

Atlantistebiranka

Thank you mario but princess is in another castle.
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
2.724
9.219
158
Kızlar merhaba, geçen gün de burada biraz sızlanmıştım. Buradakiler artık sırdaşım oldu. Şimdi sizden bir konuda fikir istiyorum.
Şöyle ki;
Okulda bir öğretmen önderliğinde güzel bir kurs var, kurs sonunda birçok ülkede geçerli sertifika verecek. Bu kurs tam 1 sene. Hafta sonları çalışmaları. Bir sene sonunda başarılı olursam belge alabileceğim. Zorlanıp yarım bırakanlar olmuş geçmiş senelerde. İşin güzel tarafı bu sertifika sayesinde, ders verebileceğim.
Gelelim şimdi soruma, biliyorsunuz evliyim. Hafta sonları görev gibi illa kaynana ziyareti yaparız. Öyle gezelim, birlikte vakit geçirelim gibi durumumuz pek yok. Kpss ye de çalışmaya çalışıyorum. Ben de diyorum kaynananın sivri dilini çekeceğime günümü doldururum en azından hem de bir sertifikam olur. Kıymetli oğluşu gider kendi kendine. Herşeyimi dedikodu malzemesi yapmaya bayılırlar, sürdüğüm ojeden giydiğim elbiseye kadar. Zaten onlardan fikir almak gibi bir niyetim de yok, illa dedikodumu yapıp oğluşunu dolduracak nasılsa.
İşime bakıp kursa gitsem mi? Yoksa kpssye mi ağırlık verip evde mi otursam (tabi cumartesi kaynanadayız cumartesi hariç)?
Fikirlerinizi bekliyorum.

Bunun kv ile ne alakası var sırf kv ike görüşmemek için ise hiç gitmenize gerek yok
Ne istediğinizden tam emin olun
Ama böyle de fursatım olsa bn ilk eğitimi tercih ederim

Benim kardesim ogretmen,
okul zamani boyle bir cok kursa gidip sertifika topladi,
simdi ara ara degisik kurslar aciyor,
hem kendisine ek kazanc oluyor, hem de ogrencilerine enteresan ek dersler sunuyor.
bence kariyeriniz acisindan da guzel bir adim olur.
Ama kayinvalide durumu motisvasyonunuz ne kadar etkili olur bir yillik bir kursta bilemeyecegim.

Birincisi k.valide oglunu dolduruyor eşimde doluyorsa önce bu sorunu çözerim
Nasıl mı?
Eşimine annesinin yeri ayrı benim yerim ayrı ikisininde bu kavrama sahip olana kadar aynı cümleyi konuşur dururum.

Kurs mu kpss mi
İkisinin bana kazandıracagı
Benim kazandıgım da insanlara ne gb faydam olacagını yazar
Çıkan sonuca göre tercih yapardım

Bunun kv ile ne alakası var sırf kv ike görüşmemek için ise hiç gitmenize gerek yok
Ne istediğinizden tam emin olun
Ama böyle de fursatım olsa bn ilk eğitimi tercih ederim
Konu sahibi bir taşla iki kuş vurmayı amaçlamış bence çokta iyi düşünmüş sürekli kendisini eleştiren bir kv var anlattığı üzere hem eğitim için hem de kayınvalidesini en azından cumartesi günleri görmemek için bu kursa gitmeyi istemesi çok güzel bir fırsat değerlendirmesidir ve gayet doğaldır (naçizane) :)

İnsanlar sanıyor ki konuşarak herkes laftan anlar. Maalesef kaç kere denedim olmuyor. Kadın vazgeçmiyor. Düşünce tarzı bir garip, illa kötü niyet arıyor. Hafta sonu dinleneyim diyorum onun evine gidince daha çok yoruluyorum. Bari yorulduğuma değecek bir uğraş bulayım diyorum ben de. Bir taşla iki kuş. Onun istediği oğlu zaten ben değilim. Ben işime bakarım en azından

Aynen işinize bakın en azından elinizde bi sertifikanız olur çok güzel düşünmüşsünüz Başarılar Dilerim

Kurs haftada kaç gün ?sadece hafta sonu ise pekala kpss ile beraber yürür ,kpss de nerede zayıfsanız onun kursunuda gidin bence

Ben şu fikirdeyim eger kpss' yi kazanmak istiyorsan sadece ona yoğunlaşman gerekir. Ben ücretliye bile başvurmadım. Çevremde kazananlar da hep böyle kazanıp atandı

Kurs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…