- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Gecmis olsun. Bebeginizde gaz vardir o yuzden huzursuz olmustur. Birde atesi dustumu kuzununKızlar bir aylık bebeğim var 12 günlükken yoğum bakıma yatmıştı kan değeri düşük diye üç gün sonra çıktı çok berbat bir süreçti aksilikler peşimizi bırakmıyor ne yazık kieşim yeni bir işe başlıcaktı test yaptırdı pozitif çıktı dört gündür karantinadayız, gece kızımı emzirdim yatırdım saat 4 te sabah 7:30 a kadar sürekli kıvrandı değişik sesler çıkarttı tuvalet zoru varmış gibi bunu genelde her uyuduğunda yaptığı için pek takmadım ayaklarını karnına çektim bide karnını ovalıyordum o zaman sakinleşiyordu sabah işte bezini açarken ateşini kontrol ettim karnından ölçtüm 38 küsür çıktı, koltuk altları 37 küsür başı ise 36 küsür çıktı karantinada olduğumuz için ne yapacağımı bilemedim tekrar yoğum bakıma alınmasından çok korkuyorum ama keyfi maşallah yerinde sürekli gülüyor güzelce emiyor, birde kabız gibi demem gibi çok zorlanıyor emerkende aynı şekilde kıvranıyor gibi ayaklarını yukarı çekip karnını ovduğum zaman sakinleşiyor...yavaş yavaş ateşi düşüyor ama doktoru aramaktanda korkuyorum eve gelip çocuğu alıp virüs kaptıysa hastaneye götürürler diye bensiz öğlene kadar sürekli kontrol edicem inmezse artık mecbur
Zaten ortalama 20 günlükken gaz başlıyor. Bir hafta erken de olabilir.Gecmis olsun. Bebeginizde gaz vardir o yuzden huzursuz olmustur. Birde atesi dustumu kuzunun
Zaten ortalama 20 günlükken gaz başlıyor. Bir hafta erken de olabilir.
Bilmiyorum ki sürekli gazını çıkartıyorum aslında ana kakasını yapmakta çok zorlanıyor normalde bu saate kadar rahat 4 tane falan yapıyordu dolu dolu şimdi 2 kere yaptı az bir şey bide yaparken çok zorlanıyor ben ayaklarını karnına çekip tutuyorum öyle yapıyor bide yaparken su gibi sürekli taşıyor bezinden bayada yayılıyor ateşi biraz düştü karnı 37 başı ise 36 hamgisi önemli bilemedimGecmis olsun. Bebeginizde gaz vardir o yuzden huzursuz olmustur. Birde atesi dustumu kuzunun
37 de normal canim zaten bebeklerin vucut isisi 36 37 normal ama 38.5 ates. Emziriyormuydunuz mama mi bazen bazi mamalar bebeklerde kabizlik yapiyor doktorlar degistiriyor ama sulu yapiyor diyosun kabizlik soz konusu olsa cok sert kivamli oluyor cok afedersin bezin icinde tane tane seklinde olabiliyor. 1,1 bucuk aylikken zaten kaka yapmalari azaliyo ilk ayda cok yaparlar 4,5 tane bazen 8 bez olabiliyor. Bebeginde gaz vardir bunun icin gaz ilaci kullanabilirsin.ama yinede en dogru cevabi doktorunuz verir.birde atesli oldugu zaman oda sicakligi normalken sadece atletle kalmasini oneriyor doktorlar.Bilmiyorum ki sürekli gazını çıkartıyorum aslında ana kakasını yapmakta çok zorlanıyor normalde bu saate kadar rahat 4 tane falan yapıyordu dolu dolu şimdi 2 kere yaptı az bir şey bide yaparken çok zorlanıyor ben ayaklarını karnına çekip tutuyorum öyle yapıyor bide yaparken su gibi sürekli taşıyor bezinden bayada yayılıyor ateşi biraz düştü karnı 37 başı ise 36 hamgisi önemli bilemedim
Aynen 2, 3 haftalikken basliyor gaz.Zaten ortalama 20 günlükken gaz başlıyor. Bir hafta erken de olabilir.
Emziriyorum hiç mama kullanmadım gazı var gibi ama ateşide var gibi vücut ısısı çok değil 37 küsür ama normal hallerine göre sıcak dokunduğum zaman anlıyorum birde huysuz bazen suratım mazlum mazlum bakıyor içim gidiyor karantinada olduğumuz içinde doktora götüremiyorum, karantinadayken eve doktor geliyor ya özel covid şeyleri onlarda çocuğu alıp direk hastaneye götürürler diye de çok korkuyorum virüse yakalanmış olma ihtimali canımı sıkıyor bilemiyorum37 de normal canim zaten bebeklerin vucut isisi 36 37 normal ama 38.5 ates. Emziriyormuydunuz mama mi bazen bazi mamalar bebeklerde kabizlik yapiyor doktorlar degistiriyor ama sulu yapiyor diyosun kabizlik soz konusu olsa cok sert kivamli oluyor cok afedersin bezin icinde tane tane seklinde olabiliyor. 1,1 bucuk aylikken zaten kaka yapmalari azaliyo ilk ayda cok yaparlar 4,5 tane bazen 8 bez olabiliyor. Bebeginde gaz vardir bunun icin gaz ilaci kullanabilirsin.ama yinede en dogru cevabi doktorunuz verir.birde atesli oldugu zaman oda sicakligi normalken sadece atletle kalmasini oneriyor doktorlar.
Anladm canim ihmal etme cocugu yinede bi doktora goster daha kotu olmasindan iyidirEmziriyorum hiç mama kullanmadım gazı var gibi ama ateşide var gibi vücut ısısı çok değil 37 küsür ama normal hallerine göre sıcak dokunduğum zaman anlıyorum birde huysuz bazen suratım mazlum mazlum bakıyor içim gidiyor karantinada olduğumuz içinde doktora götüremiyorum, karantinadayken eve doktor geliyor ya özel covid şeyleri onlarda çocuğu alıp direk hastaneye götürürler diye de çok korkuyorum virüse yakalanmış olma ihtimali canımı sıkıyor bilemiyorumzaten dünden beri hep atletle duruyor... aslında kabız değil sadece yaparken çok zorlanıyor kıvranıyor suratı kızarıyor ama yaptığında da su gibi yapıyor normalde çok yapardı bugün saat 3 gibi yaptı daha da yapmadı
Bebeğinizin gerçekten ateşi çıkmış olsa başından da ölçseniz yüksek çıkar kolundanda bacağından da.....ve ateşi çıkarsa ölçmeye bile ihtiyaç duymadan şıp diye anlarsınız kucağınıza aldığınızda meraklanmayın.ayrıca ateşi olan bebek öyle mışıl mışıl uyuyup keyfi yerinde gülücükler atmaz.Kızlar bir aylık bebeğim var 12 günlükken yoğum bakıma yatmıştı kan değeri düşük diye üç gün sonra çıktı çok berbat bir süreçti aksilikler peşimizi bırakmıyor ne yazık kieşim yeni bir işe başlıcaktı test yaptırdı pozitif çıktı dört gündür karantinadayız, gece kızımı emzirdim yatırdım saat 4 te sabah 7:30 a kadar sürekli kıvrandı değişik sesler çıkarttı tuvalet zoru varmış gibi bunu genelde her uyuduğunda yaptığı için pek takmadım ayaklarını karnına çektim bide karnını ovalıyordum o zaman sakinleşiyordu sabah işte bezini açarken ateşini kontrol ettim karnından ölçtüm 38 küsür çıktı, koltuk altları 37 küsür başı ise 36 küsür çıktı karantinada olduğumuz için ne yapacağımı bilemedim tekrar yoğum bakıma alınmasından çok korkuyorum ama keyfi maşallah yerinde sürekli gülüyor güzelce emiyor, birde kabız gibi demem gibi çok zorlanıyor emerkende aynı şekilde kıvranıyor gibi ayaklarını yukarı çekip karnını ovduğum zaman sakinleşiyor...yavaş yavaş ateşi düşüyor ama doktoru aramaktanda korkuyorum eve gelip çocuğu alıp virüs kaptıysa hastaneye götürürler diye bensiz öğlene kadar sürekli kontrol edicem inmezse artık mecbur
38.5 derece olursa ateşi var kabul ediliyor.Emziriyorum hiç mama kullanmadım gazı var gibi ama ateşide var gibi vücut ısısı çok değil 37 küsür ama normal hallerine göre sıcak dokunduğum zaman anlıyorum birde huysuz bazen suratım mazlum mazlum bakıyor içim gidiyor karantinada olduğumuz içinde doktora götüremiyorum, karantinadayken eve doktor geliyor ya özel covid şeyleri onlarda çocuğu alıp direk hastaneye götürürler diye de çok korkuyorum virüse yakalanmış olma ihtimali canımı sıkıyor bilemiyorumzaten dünden beri hep atletle duruyor... aslında kabız değil sadece yaparken çok zorlanıyor kıvranıyor suratı kızarıyor ama yaptığında da su gibi yapıyor normalde çok yapardı bugün saat 3 gibi yaptı daha da yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?