- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar bir aylık bebeğim var 12 günlükken yoğum bakıma yatmıştı kan değeri düşük diye üç gün sonra çıktı çok berbat bir süreçti aksilikler peşimizi bırakmıyor ne yazık ki eşim yeni bir işe başlıcaktı test yaptırdı pozitif çıktı dört gündür karantinadayız, gece kızımı emzirdim yatırdım saat 4 te sabah 7:30 a kadar sürekli kıvrandı değişik sesler çıkarttı tuvalet zoru varmış gibi bunu genelde her uyuduğunda yaptığı için pek takmadım ayaklarını karnına çektim bide karnını ovalıyordum o zaman sakinleşiyordu sabah işte bezini açarken ateşini kontrol ettim karnından ölçtüm 38 küsür çıktı, koltuk altları 37 küsür başı ise 36 küsür çıktı karantinada olduğumuz için ne yapacağımı bilemedim tekrar yoğum bakıma alınmasından çok korkuyorum ama keyfi maşallah yerinde sürekli gülüyor güzelce emiyor, birde kabız gibi demem gibi çok zorlanıyor emerkende aynı şekilde kıvranıyor gibi ayaklarını yukarı çekip karnını ovduğum zaman sakinleşiyor...yavaş yavaş ateşi düşüyor ama doktoru aramaktanda korkuyorum eve gelip çocuğu alıp virüs kaptıysa hastaneye götürürler diye bensiz
 eşim yeni bir işe başlıcaktı test yaptırdı pozitif çıktı dört gündür karantinadayız, gece kızımı emzirdim yatırdım saat 4 te sabah 7:30 a kadar sürekli kıvrandı değişik sesler çıkarttı tuvalet zoru varmış gibi bunu genelde her uyuduğunda yaptığı için pek takmadım ayaklarını karnına çektim bide karnını ovalıyordum o zaman sakinleşiyordu sabah işte bezini açarken ateşini kontrol ettim karnından ölçtüm 38 küsür çıktı, koltuk altları 37 küsür başı ise 36 küsür çıktı karantinada olduğumuz için ne yapacağımı bilemedim tekrar yoğum bakıma alınmasından çok korkuyorum ama keyfi maşallah yerinde sürekli gülüyor güzelce emiyor, birde kabız gibi demem gibi çok zorlanıyor emerkende aynı şekilde kıvranıyor gibi ayaklarını yukarı çekip karnını ovduğum zaman sakinleşiyor...yavaş yavaş ateşi düşüyor ama doktoru aramaktanda korkuyorum eve gelip çocuğu alıp virüs kaptıysa hastaneye götürürler diye bensiz öğlene kadar sürekli kontrol edicem inmezse artık mecbur
 öğlene kadar sürekli kontrol edicem inmezse artık mecbur

eşim yeni bir işe başlıcaktı test yaptırdı pozitif çıktı dört gündür karantinadayız, gece kızımı emzirdim yatırdım saat 4 te sabah 7:30 a kadar sürekli kıvrandı değişik sesler çıkarttı tuvalet zoru varmış gibi bunu genelde her uyuduğunda yaptığı için pek takmadım ayaklarını karnına çektim bide karnını ovalıyordum o zaman sakinleşiyordu sabah işte bezini açarken ateşini kontrol ettim karnından ölçtüm 38 küsür çıktı, koltuk altları 37 küsür başı ise 36 küsür çıktı karantinada olduğumuz için ne yapacağımı bilemedim tekrar yoğum bakıma alınmasından çok korkuyorum ama keyfi maşallah yerinde sürekli gülüyor güzelce emiyor, birde kabız gibi demem gibi çok zorlanıyor emerkende aynı şekilde kıvranıyor gibi ayaklarını yukarı çekip karnını ovduğum zaman sakinleşiyor...yavaş yavaş ateşi düşüyor ama doktoru aramaktanda korkuyorum eve gelip çocuğu alıp virüs kaptıysa hastaneye götürürler diye bensiz
 eşim yeni bir işe başlıcaktı test yaptırdı pozitif çıktı dört gündür karantinadayız, gece kızımı emzirdim yatırdım saat 4 te sabah 7:30 a kadar sürekli kıvrandı değişik sesler çıkarttı tuvalet zoru varmış gibi bunu genelde her uyuduğunda yaptığı için pek takmadım ayaklarını karnına çektim bide karnını ovalıyordum o zaman sakinleşiyordu sabah işte bezini açarken ateşini kontrol ettim karnından ölçtüm 38 küsür çıktı, koltuk altları 37 küsür başı ise 36 küsür çıktı karantinada olduğumuz için ne yapacağımı bilemedim tekrar yoğum bakıma alınmasından çok korkuyorum ama keyfi maşallah yerinde sürekli gülüyor güzelce emiyor, birde kabız gibi demem gibi çok zorlanıyor emerkende aynı şekilde kıvranıyor gibi ayaklarını yukarı çekip karnını ovduğum zaman sakinleşiyor...yavaş yavaş ateşi düşüyor ama doktoru aramaktanda korkuyorum eve gelip çocuğu alıp virüs kaptıysa hastaneye götürürler diye bensiz öğlene kadar sürekli kontrol edicem inmezse artık mecbur
 öğlene kadar sürekli kontrol edicem inmezse artık mecbur