Yoo gerçekten de üzülüyor o konuda suphem yok çok sukur ama bana zarar gelmediğini anlatamiyorum bi turluEşin samimi geldi bana
Her kontrole beraber gidiyoruz sorun olmadığını tıbbi acidanda biliyor ama psikolojikmen kokrkuyirBen evli değilim ama hamile bir bayan için hafta da 1 gayet normal gözüktü.
Eşiniz kaç yaşında? Cidden korkuyor olabilir. Bir daha ki doktor kontrolüne beraber gidin, o anlatsın bir sıkıntı olmayacağını.
Abartılı bir karnim yok31 haftalık artık karnınız Kaf Dağı'na çıkmıştır, adamın korkması normal değil mi? Ayrıca çok istekli olmaması da normal adamın önünde kocaman bir karın var, içinde kendi çocuğu var ben olsam ben de isteksiz olurum. Adam korkuyor yani çocuğa zarar falan veririm diye, gayet normal.
Yooo demişsin de aynı şeyden bahsediyoruz, samimi dedim söylediklerindeYoo gerçekten de üzülüyor o konuda suphem yok çok sukur ama bana zarar gelmediğini anlatamiyorum bi turlu
O bu konuda evhamli biraz canım maalesefDoktor ona bisey olmayacağını söylerse rahatlar bence.
Doktora gittiğinizde onu da götürün, bu meseleyi açın şöyle böyle diye. Yani bu haftalardan sonra artık yasak diye duymuştum ama.Abartılı bir karnim yok
Ben samimi gelmedi dedin gibi okudum sanırım konu sahıbıde oyle okudu. :)Eşin samimi geldi bana
Adam haklı ben hamileliğimde son birkaç ay hiç istememiştim bişey olursa diyeKızlar ben 31 haftalık gebeyim.. Eşim cinsel anlamda isteksiz haftada 1 kere tek yapariz... O gün bu konuyu onunla oturup konuştum korktuğunu söylüyor bi yerini acitirim çocuğa zarar veririm karnın acır felan diyor ama gelin gorun ki ben kafaya çok takiyorum sizce ne yapmalıyım bu konuda anlatiyorumda bisy olmaz diye anlamıyor
Yasak değil canım cinsellik hamilelikte risk yoksa çok sağlıklı bi durum doktora beraber gidiyoruz zaten biliyor bisey olmayacağını korkuyr yinedeDoktora gittiğinizde onu da götürün, bu meseleyi açın şöyle böyle diye. Yani bu haftalardan sonra artık yasak diye duymuştum ama.
Sanırım artık öyle yapacağımEşiniz rahat hissetmiyor belli ki.
Akışına bırakın kafaya takacak bir şey yok.
31 haftalık artık karnınız Kaf Dağı'na çıkmıştır, adamın korkması normal değil mi? Ayrıca çok istekli olmaması da normal adamın önünde kocaman bir karın var, içinde kendi çocuğu var ben olsam ben de isteksiz olurum. Adam korkuyor yani çocuğa zarar falan veririm diye, gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?