Kendimi görebiliyorum zaten, varisli selülitli, karnım çatlaklı patlaklı, olmuşum bin kilo+1
Erkek olsam ben de istemem.
AynenBen samimi gelmedi dedin gibi okudum sanırım konu sahıbıde oyle okudu. :)
Kendimi görebiliyorum zaten, varisli selülitli, karnım çatlaklı patlaklı, olmuşum bin kiloAdamı ben yaklaştırmam yanıma zaten
hamile kaldıktan sonra böyle oldu hamile kalmadan önce bayaa aktifti ayıptır söylemesihamile kalmadan önce de böyle miydi ? yoksa hamilelikten sonra mı böyle oldu?
Ay benim şu an bile göbeğimde çatlak var
Sen hamileligi ne sandin ya
ay cok guldum....top kivaminda bir gobek
baska bisey yok
Senle ben aynı zamana denk geliyor dogumumuz :)
Sen hamileligi ne sandin ya
ay cok guldum....top kivaminda bir gobek
baska bisey yok
Emin ol değer bunlara :)Ay benim şu an bile göbeğimde çatlak varHamile kalınca böğğ kırmızı kırmızı her yerim. Anemi var, habire kan iğnesi dayayacaklarmış annem söyledi. Aşırı kilo yapıyor, e boğazımı zaten tutamam hamile iştahı Olan selülitlerim de iyice azar heheheh
Ben fazlasıyla kafaya takiyorum oyleyseeşin nekadar düşünceli...ben bir sorun göremedim valla..
Değse iyi olur valla, yoksa gelsin camii avlusuEmin ol değer bunlara :)
Doğumdan sonra neden dokunmuyorlarmisdaha dur doğurunca hiç dokunmucak nerdeyse.erkeklerin hepsi olmasada bir kısmı böle kafana takma erkekler kadınlar anne olunca kutsal görüyor dokunulmaz görüyor.bu süre zarfında kadında haklı olarak telaşlanıyor sevilmiyorum istenmiyorum diye sonrası kavga gürültü.kendimden biliyorum başına gelen hekim.geçecek merak etme biraz zaman verin ona ve kendinize ama ihmalde etmeyin sevginizi
Yok yaa inanki şuan içimde tekme attığı zaman bile en kötü zamanda gulumsememe yetiyor o kadar güzel bir duygu ki allah olmayana versinDeğse iyi olur valla, yoksa gelsin camii avlusu
Doğumdan sonra neden dokunmuyorlarmis
valla çok şanslısın banada böle bi akıl veren olsaydı keşke kafama boşuna taktım bak kıskandım şimdi seni :)Doğumdan sonra neden dokunmuyorlarmis
Adam çoğalıyor kolay mı?kutsal görüyorlarmış kendi anneleri gibi aynı zamanda karısı olduğunu unutuyolar kadının.idrak etmeleri olaya alışmaları kendilerinin bile farketmedikleri tramvayı atlatmaları biraz zaman alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?