• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilemez haldeyim

yok bi anda pat die bitirme biz kızlar fazla merhametli olduğumuz için yine kendini suçlarsın..köşeye çekil izle biraz ama o çocuğu gözden çıkar..olsa da olur olmasa da olur bu şekilde hareket et.sen eğer uzaklaştığın zamanda değişen bişey olmuyosa bitir.ondan sana hayır gelmez

evet dediğiniz gibi sonrasında kendimizi suçluyoruz,ama gözden çıkarmak benim yararıma olacaktır ,çok merak ediyorum ben uzaklaştığımda o ne yapacak

Evlilik konusunu erkegin acmasindan yanayim, tabi ki yasinizdan oturu evlilige donuk bir iliski yasamak istemeniz cok dogal ama bunu evlenelim diye saka yaparak degil de, iliskiniz baslarken ciddi bir sekilde artik ileriye donuk bir iliski aradiginiz seklinde soyleseydiniz sanki daha etkili olurdu. Hem de bu sekilde o kadar kisisel olmazdi, ama onun da fikirlerini anlama firsatiniz olabilirdi. 1.5 ayda erkek arkadasinizin evlenme konusunda cekingen davranmasi, iliskinizi saglam temele oturtmak istemesi bence normal.

Ilgisizlik konusuna gelince, benim de ayni dediginiz gibi bir erkek arkadasim vardi. Onceleri garip geliyordu, sonradan alistim sadece aksamlari konusmaya :) bazi insanlar yapi olarak daha az ilgi gosterir, zamanla da sevgisi arttikca ilgisi artabilir. Onu bu konuda degistiremezsiniz gibi geliyor, ama planlari da sizin yapmaniz, sizin daha fazla caba sarfetmeniz iyi isaretler degil. Bence ona onun size gosterdigi kadar ilgiyle yaklasin, bakin bakalim iliskiyi devam ettirmek icin caba gosteriyor mu, yoksa umursamiyor mu. Hala boyle gidiyorsa da zaman harcamaya degmez, ozellikle vaktinizin daha kiymetli oldugu bu donemlerde..

bırakmalısın diyorsun yani,anlıyorum :(mesela 17:15 te işten çıktı,saat 17:49 oldu hala yok arayan soran,sabahtan beri de aramadı zaten

kesinlikle canım daha fazla üzülmemen için bırakman gerek..sigarayı bırakır gibi..günden güne biraz daha uzaklaşarak..seven erkek 17:16 da hemen arar sorardı emin olabilirsin.hatta bi insan sevdimi iş falan da dinlemez.işte bile fırsat bulduğu her dakikayı sevdiğine ayırır..

evet dediğiniz gibi sonrasında kendimizi suçluyoruz,ama gözden çıkarmak benim yararıma olacaktır ,çok merak ediyorum ben uzaklaştığımda o ne yapacak

eğer sen onun umurunda değilsen değişen hiçbişey olmayacak.ha azıcık bile ilgisi varsa merak edip o seni arayacakdır.

Evlilik konusunu erkegin acmasindan yanayim, tabi ki yasinizdan oturu evlilige donuk bir iliski yasamak istemeniz cok dogal ama bunu evlenelim diye saka yaparak degil de, iliskiniz baslarken ciddi bir sekilde artik ileriye donuk bir iliski aradiginiz seklinde soyleseydiniz sanki daha etkili olurdu. Hem de bu sekilde o kadar kisisel olmazdi, ama onun da fikirlerini anlama firsatiniz olabilirdi. 1.5 ayda erkek arkadasinizin evlenme konusunda cekingen davranmasi, iliskinizi saglam temele oturtmak istemesi bence normal.

Ilgisizlik konusuna gelince, benim de ayni dediginiz gibi bir erkek arkadasim vardi. Onceleri garip geliyordu, sonradan alistim sadece aksamlari konusmaya :) bazi insanlar yapi olarak daha az ilgi gosterir, zamanla da sevgisi arttikca ilgisi artabilir. Onu bu konuda degistiremezsiniz gibi geliyor, ama planlari da sizin yapmaniz, sizin daha fazla caba sarfetmeniz iyi isaretler degil. Bence ona onun size gosterdigi kadar ilgiyle yaklasin, bakin bakalim iliskiyi devam ettirmek icin caba gosteriyor mu, yoksa umursamiyor mu. Hala boyle gidiyorsa da zaman harcamaya degmez, ozellikle vaktinizin daha kiymetli oldugu bu donemlerde..

kesinlikle bende erkeğin açmasından yanayım ama mecbur kaldım böyle bir şey yapmaya açıkçası ,hiç hoş bir durum değil maalesef,kendime saygımı yitirmeme sebep oldu..evet çekingen davrnaması da çok normal aslına ama ilşkide böyle olmaz insna merak eder diye düşünüyorum çok değil ya 2 dakikacık bir arama yada tek bir mesaj. dediğiniz gibi bunu da dile getirdim yapı olarak öyle biri değilim dedi bend eilk başalrda öyle değildi ama yapın diye cevap verdim.malesef dediğiniz gibi iyi işaretler değil.bende onun gösterdiği kadar ilgi göstereceğim ,bugün hiç aramadı aramıyorum ben de aramayacağım bakalım ne yapacak,benim için birşeyler yapacak mı çok merak ediyorum ve umuyorum yapar

eğer sen onun umurunda değilsen değişen hiçbişey olmayacak.ha azıcık bile ilgisi varsa merak edip o seni arayacakdır.
doğru seven insna her koşulda herşekilde azcık da olsa zaman ayırır,bende merak ediyorum ne yapacak ,uygulamaya başladım bakalım ne olacak,aramadı bende aramıyorum aramayacağım da ,peki ararsa ne yapayım 1-2 saat sonra dönüşmü yapayım yoksa açıp normal mi konuşayım.o bazen bana uyudum diyor açmıyor mesela

doğru seven insna her koşulda herşekilde azcık da olsa zaman ayırır,bende merak ediyorum ne yapacak ,uygulamaya başladım bakalım ne olacak,aramadı bende aramıyorum aramayacağım da ,peki ararsa ne yapayım 1-2 saat sonra dönüşmü yapayım yoksa açıp normal mi konuşayım.o bazen bana uyudum diyor açmıyor mesela

ararsa açma demesin ne meraklımış benim aramamı bekliormuş.açma bi daha arasın..bu şekilde anlarsın zaten..merak etsin hemen açarsan 1-2 saat sonra cevap verirsen merak etmez.arasın açma 2.kez aradığında aç de ki cok yoğundum dönemedim

ararsa açma demesin ne meraklımış benim aramamı bekliormuş.açma bi daha arasın..bu şekilde anlarsın zaten..merak etsin hemen açarsan 1-2 saat sonra cevap verirsen merak etmez.arasın açma 2.kez aradığında aç de ki cok yoğundum dönemedim[/QUOT
tamam aynen bu şekilde yapacağım ,bakalım nasıl olacak durum çok merak ediyorum,gerçi arayacağından da şüphe duymaya başladım artık saat kaç oldu,neyse ararsa dediğiniz gibi yapacağım umarım güzel şeyler olur zor da olsa

Aradı mı?:44:Merak ettim............
ben vatsapta online dım tam o arada yazdı .ne var ne yok yazmış ,bende beni online gördüğü için yazdım artık ,iyilik dinleniyorum dedim .sen nasılsın napıyorsun diye sormadım hiç ,devamını getirdi ,dün uyumuşum dedi bende bir şey yazmadım,hava çok sıcak ve bunaltıcı dedi ,bende buarada yağmurluydu dedim .burada bitti yazışmamız .ama her akşam onunla ilgileniyordm sen ne yaptın yemek yedinmi ,spora gitcen mi bugün böyle yaptm gelişme sayılır mı bilmem :/ akşama napcak bakalım ,bu sefer vatsapta online olmayacağım ararsa ya da yazarsa cevap vermeyeceğim .son durum bu canım .teşekkür ediyorum destekleirniz ve fikrileirniz için sizin sayenizde gç buluyorum ,buldum

Uzun süreli bir ilişkinin ardından malesefe sağlam bir ilşki kurulamıyor uzun sure.üstelik adam aldatılmış bence uzak durulması gereken bir vaka.adam içinde bitirememiş ve sonrasında klasik sözler seni kırmak istemiyorum falan falan..
Bence bacım cok oyalanırsın bu adamla nereden dönersen kardır.

arkadaşlar dedğiniz gibi bugün hiç aramadım onu yazmadım da .o kendisi yazdı tatlım napıyorsun demiş,bende gördüm ama hiç cevap yazmadım 1 saat sonra tekrar yazdı tatlımm yazmış yine işi demedim 2 dakika sonra yine dışarıdamısın yazmış ,bende evet arkadaşalrımla yemeğe geldik dedim ,oo afiyet olsun tamam keyfine bak sonra konuşuruz demiş ve kalpli öpücük koymuş bende tamam konuşuruz dedim ve göz kırptım.buna yorumlarınız ne olacak çok merak ediyorum

kız evi naz evi sözü mazide kaldı.erkeklerin üstüne düştükçe totişleri kalkar.hep verici taraf olmuşsun alıcı olmaya çalışsan işler tersine dönebilir

arkadaşlar dedğiniz gibi bugün hiç aramadım onu yazmadım da .o kendisi yazdı tatlım napıyorsun demiş,bende gördüm ama hiç cevap yazmadım 1 saat sonra tekrar yazdı tatlımm yazmış yine işi demedim 2 dakika sonra yine dışarıdamısın yazmış ,bende evet arkadaşalrımla yemeğe geldik dedim ,oo afiyet olsun tamam keyfine bak sonra konuşuruz demiş ve kalpli öpücük koymuş bende tamam konuşuruz dedim ve göz kırptım.buna yorumlarınız ne olacak çok merak ediyorum

ben olsam hiç cevap yazmazdım.o kadar merak ediyorsa arasın diye düşünürdüm.8 ay olmuş daha bu kadarcık mı konuşuyorsunuz:50:

kız evi naz evi sözü mazide kaldı.erkeklerin üstüne düştükçe totişleri kalkar.hep verici taraf olmuşsun alıcı olmaya çalışsan işler tersine dönebilir

evet ,bugün buarda yazan arkadaşlardan destek alıp ona yüz vermedim,hemen cevap yazmadım ne yaptığını sormadım(oysa her akşam ne yedin ,nasılsın vs ilgilenirdim)baktım arka arkaya yazıyor ,öpücükler vs tersine dönüyor gibi ama bakalım yarın nasıl olacak ,devamı gelecek mi

ben olsam hiç cevap yazmazdım.o kadar merak ediyorsa arasın diye düşünürdüm.8 ay olmuş daha bu kadarcık mı konuşuyorsunuz:50:

8 ay olmadı ,8 ay önce tanıştık 1.5 ay çıktık ,mayıs ayında tekrar konuşmaya başladık.ama dediğiniz doğru hiç açmamak daha mantıklı ,mesaj yazacağına arayabilirdi :/

içim içime sığmıyor yaa ne zormuş ,yarın neler olacak bakalım arayacak mı ,inanın çok zor da olsa birşeyler düzelsin çok istiyorum

Back
X