NE YAPACAGIMI BILEMEZ OLDUM!!

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Merhabalar
Kafam okadar allak bullak ki sadece sizlerden birseyler duymak istiyorum cunku yonumu kaybettım.
4 yıllık mezunum fakat kendı bolumumle alakalı ıs bulamıyorum ıngılızcem olmadıgı ıcın. Kursa gıtmeyı dusundum bosuna dedıler vazgectım herkezın soledıgı yurtdısına gıtmem gerektıgı fakat benım buna gucum yok suanda bır sırkette (sekreterlık muhasebe yanı anlıcanız 1300 tl maasa herseyı yaptırıyorlar tavırları harıc tabıkıde...Benım maasında olumsuz bırseyım yok fakat ezme durumları benı cıldırtıyor.kpss gırdım onuda kazanamadım.Ne yapmam gerekıyor nerden devam etmelıyım? Baska ıste bakıyorum fakat basvurularıma donus bıle yok:( Bunalıma gırdım desem yerı..Torpılım yok dıe mı bunlar :((

Merhabalar
Kafam okadar allak bullak ki sadece sizlerden birseyler duymak istiyorum cunku yonumu kaybettım.
4 yıllık mezunum fakat kendı bolumumle alakalı ıs bulamıyorum ıngılızcem olmadıgı ıcın. Kursa gıtmeyı dusundum bosuna dedıler vazgectım herkezın soledıgı yurtdısına gıtmem gerektıgı fakat benım buna gucum yok suanda bır sırkette (sekreterlık muhasebe yanı anlıcanız 1300 tl maasa herseyı yaptırıyorlar tavırları harıc tabıkıde...Benım maasında olumsuz bırseyım yok fakat ezme durumları benı cıldırtıyor.kpss gırdım onuda kazanamadım.Ne yapmam gerekıyor nerden devam etmelıyım? Baska ıste bakıyorum fakat basvurularıma donus bıle yok:KK43: Bunalıma gırdım desem yerı..Torpılım yok dıe mı bunlar :KK43:(

Hangi bolumden mezun oldunuz?

Merhabalar
4 yıllık mezunum fakat kendı bolumumle alakalı ıs bulamıyorum ıngılızcem olmadıgı ıcın. Kursa gıtmeyı dusundum bosuna dedıler vazgectım herkezın soledıgı yurtdısına gıtmem gerektıgı fakat benım buna gucum yok suanda bır sırkette (sekreterlık muhasebe yanı anlıcanız 1300 tl maasa herseyı yaptırıyorlar tavırları harıc tabıkıde...Benım maasında olumsuz bırseyım yok fakat ezme durumları benı cıldırtıyor.kpss gırdım onuda kazanamadım.Ne yapmam gerekıyor nerden devam etmelıyım? Baska ıste bakıyorum fakat basvurularıma donus bıle yok:KK43: Bunalıma gırdım desem yerı..Torpılım yok dıe mı bunlar :KK43:(

Ne demek kurs işe yaramaz?
İngilizce sınavlarını geçebilmek için elbette yararlı olur. Yok ben ingilizce konuşmak istiyorum diyorsanız ona yönelik eğitimler var. Bakmayın milleyin lafına. Madem önünüzdeki engel dil bilmeyişinizin önce bu sorunu çözün gerisi gelir inşallah.

Calistigin yerde iyi bir performans sergileyip, bolum degistirmeyi deneyip, tecrube kazanmani oneririm. Ilk isler genelde tecrube kazanmak, istedigin ise ulasmak icindir zaten. Ne kadar suredir bu istesiniz?

İşten ayrılıp sadece kpss'ye odaklan imkanın varsa ;) ben üniden sonra hiç oyalanmadan 1 yıl sıktım dişimi öyle kazandım

Ne demek kurs işe yaramaz?
İngilizce sınavlarını geçebilmek için elbette yararlı olur. Yok ben ingilizce konuşmak istiyorum diyorsanız ona yönelik eğitimler var. Bakmayın milleyin lafına. Madem önünüzdeki engel dil bilmeyişinizin önce bu sorunu çözün gerisi gelir inşallah.

Ben kursa gıtmeyı dusundum fakat etraftakı bosuna para harcama demelerınden dolayı gıtmeme kararı aldım..

Calistigin yerde iyi bir performans sergileyip, bolum degistirmeyi deneyip, tecrube kazanmani oneririm. Ilk isler genelde tecrube kazanmak, istedigin ise ulasmak icindir zaten. Ne kadar suredir bu istesiniz?

Calıstıgım yerde yukselme sansım yok kucuk bır fabrıka...

İşten ayrılıp sadece kpss'ye odaklan imkanın varsa :KK66: ben üniden sonra hiç oyalanmadan 1 yıl sıktım dişimi öyle kazandım

Evet kpss odaklanmam ıcın 1 yıl calısmam lazım kı yasım 25 oldu.. Calısmak durumunda oldugumu dusuyorum.. Lısans sınavı benı cok zorladı aslında alan sankı daha kolay ..ama kpss kursuna gıdıcem tekrardan..

Kurs işe yarar ama dil ogrenmek sabır işidir. Sabirli olup disiplinli bir şekilde calismaniz gerekir. Kpss icinde cok disiplinli bir calisma gerekiyor ama ikiside yapilabilecek şeyler. Devlet memurluğu haricinde ise özel isyerlerine başvurabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun

çalıştığınız yerin dış ticaretle filan bi alakası var mı?
mümkün meretebe işi öğrenebileceğiniz yerde çalışmaya bakın atıyorum mali müşavir, gümrükçü, komisyoncu gibi yerlerde yapın sekreterlik de yapsanıuz.
dil önemli tabi (ben tercümanım) ama temeliniz yoksa öyle 6 a kursa gidip sınav geçecek dil öğrenemezsinziz hele 22-23 yaşından sonra çok zor
dil öğrenimizini daha uzun vadeli planlayın, kitaplar videolar vs. işe gidip gelirken sürekli video dinleyin, metin okuyun mesela asılın, ama kursun daha sonra düşünün değilse para yetiştiremezsiniz.
ama anadolu lisesi filan çıkışıysanız dil temeliniz varsa sadece sınav için kursa gidecekseniz, o olabilir

Ben kursa gıtmeyı dusundum fakat etraftakı bosuna para harcama demelerınden dolayı gıtmeme kararı aldım..

Ben aldım kurs ve ek olarak çalışmadan dil sınavından geçtim.
Kursun yararı sizin konunun üstüne düşüo düşmemenize bağlı. Parayı verip boş boş gider gelirseniz olmaz elbette. Azmetmeniz gerekiyor.

iyi bir kurs bulursanız dil probleminiz biter
odtü nün kursuna gidiyorum çok memnunum iyi araştırın bulun hangi şehirdeyseniz derim

2 yıl Dıs tıcaret bıtırdım Uluslarası ılıskılere tamamladım
Ismeke basvurun ingilizce 1 ve 2 seviyelwri var faydalidir ogrenirsiniz

Ayrica kim eziyor cevabini yapisyirin hemen ne varmia ezilecek biraz dik durun yahu hoc okumamis olsaniz bile kimse kimseyi e ze mez cekinmeyin darilmayin verin cevabini inceden yapistirin kim ki insanlar sizi uzuyor ?

çalıştığınız yerin dış ticaretle filan bi alakası var mı?
mümkün meretebe işi öğrenebileceğiniz yerde çalışmaya bakın atıyorum mali müşavir, gümrükçü, komisyoncu gibi yerlerde yapın sekreterlik de yapsanıuz.
dil önemli tabi (ben tercümanım) ama temeliniz yoksa öyle 6 a kursa gidip sınav geçecek dil öğrenemezsinziz hele 22-23 yaşından sonra çok zor
dil öğrenimizini daha uzun vadeli planlayın, kitaplar videolar vs. işe gidip gelirken sürekli video dinleyin, metin okuyun mesela asılın, ama kursun daha sonra düşünün değilse para yetiştiremezsiniz.
ama anadolu lisesi filan çıkışıysanız dil temeliniz varsa sadece sınav için kursa gidecekseniz, o olabilir

hayır ben muhasebe meznuydum sonradan merak saldım bu bolumlere...Bız unıversıtede duzgun ıngılızce gormedık malesef temelımde cok az..Isı ogrenebılecegım yerlere almıyorlar tecrube ve dıl eksıklıgınden dolayı..

2 yıl Dıs tıcaret bıtırdım Uluslarası ılıskılere tamamladım

Dil olmazsa olmaz bu bolumde.

Dogru duzgun bir kurs niye bosuna olsun? Bu memleketin tum evlatlari yurt disinda mi ogrendi Ingilizce'yi? Bu nasil bir mantik? Dili burada ogrenir, pekistirmek istiyorsaniz yurt disina gidersiniz.

Kamuda guzel bolumler var size hitap eden. Disisleri Bakanligi, AB Bakanligi gibi... Ama once dil olayini halletmeniz gerekiyor. Kisisel cabaniz, isteginiz cok onemli bu noktada.

Bir yerden baslayin, azimle calisin, gerisi sans.

Back
X