Kızlar Merhabalar,
Acil olarak fikir ve tecrübelerinize, bilgilerinize ihtiyacım var...
Ben eşimle severek isteyerek evlendim. 31 yaşında, iki çoçuklu, çalışan ve ayakları üzerinde durabilen, kendi ailemden destek gören bir bayanım.
Benim sorunum daha öncede buraya yazmıştım.
* eşimde şiddet gördüm (1 kere fakat eşek sudan gelinceye kadar)(bu olaydan annemlerin evine gitmek zorunda kaldım çünkü evden kovdu. fakat ailemi büyüklerimden hiç bir şekilde özür dilemedi. sadece benden diledi
* ağıza alınmayacak hakaretler edilmekte
* artık bizimle aynı sofraya oturulmamakta
* çoçuklarına bile şefkat göstermemekte
* anneme, babama sürekli, ablama ve hatta oğluma sürekli beni şikayet etmekte
* üniversite arkadaşı gibi yaptığı bütün elekt. su. vs. harcamaların yarı parasını benden istemekte,
kaldı ki, ben zaten aldığım tüm maaşı aileme gönül rahatlığıyla harcağım halde
* canı sıkılınca benim evim, benim arabam... benim benim benim cümlelerini çok kurabilen
* fakat evlendiğimizde hiç birşeyimiz yoktu bunların ikisini de emeklerimizde ikimiz yaptık
* bu arada boşanırken de kesinlikle hiç bir talebim yok... evden bir çeketimi alıp çıkacağım. herşeyi de ona bırakacağım.
* çoçuklarımda bende kalacak, çünkü bakabileceğini bende kendisi de düşünmüyor
ben eşime bir çok kere yapma, yakışmıyor inciniyorum dediğim halde bu böle devam etti. hatta anneme ve babama kadar şikayete gitti. fakat ağzı alınmayacak üslüp ile ... eşim 42 yaşında üniversite mezunu..
en sonunda sessizce avukatıma söledim artık olmuyor diye. avukatım aramış anlaşmalı olarak boşanmak ister müvekkilem diye.. dün akşam yalvarıyor bir daha olmayacak lütfen yapamam, haklısın vs.
bugün avukatın ofisine bunu konuşmaya gideceğiz. fakat eşim sensiz yaşayamam diyor kesinlikle yanaşmayacağım diyor.
acil olarak fikirlerinize ihtiyacım var
Kızlar Merhabalar,
Acil olarak fikir ve tecrübelerinize, bilgilerinize ihtiyacım var...
Ben eşimle severek isteyerek evlendim. 31 yaşında, iki çoçuklu, çalışan ve ayakları üzerinde durabilen, kendi ailemden destek gören bir bayanım.
Benim sorunum daha öncede buraya yazmıştım.
* eşimde şiddet gördüm (1 kere fakat eşek sudan gelinceye kadar)(bu olaydan annemlerin evine gitmek zorunda kaldım çünkü evden kovdu. fakat ailemi büyüklerimden hiç bir şekilde özür dilemedi. sadece benden diledi
* ağıza alınmayacak hakaretler edilmekte
* artık bizimle aynı sofraya oturulmamakta
* çoçuklarına bile şefkat göstermemekte
* anneme, babama sürekli, ablama ve hatta oğluma sürekli beni şikayet etmekte
* üniversite arkadaşı gibi yaptığı bütün elekt. su. vs. harcamaların yarı parasını benden istemekte,
kaldı ki, ben zaten aldığım tüm maaşı aileme gönül rahatlığıyla harcağım halde
* canı sıkılınca benim evim, benim arabam... benim benim benim cümlelerini çok kurabilen
* fakat evlendiğimizde hiç birşeyimiz yoktu bunların ikisini de emeklerimizde ikimiz yaptık
* bu arada boşanırken de kesinlikle hiç bir talebim yok... evden bir çeketimi alıp çıkacağım. herşeyi de ona bırakacağım.
* çoçuklarımda bende kalacak, çünkü bakabileceğini bende kendisi de düşünmüyor
ben eşime bir çok kere yapma, yakışmıyor inciniyorum dediğim halde bu böle devam etti. hatta anneme ve babama kadar şikayete gitti. fakat ağzı alınmayacak üslüp ile ... eşim 42 yaşında üniversite mezunu..
en sonunda sessizce avukatıma söledim artık olmuyor diye. avukatım aramış anlaşmalı olarak boşanmak ister müvekkilem diye.. dün akşam yalvarıyor bir daha olmayacak lütfen yapamam, haklısın vs.
bugün avukatın ofisine bunu konuşmaya gideceğiz. fakat eşim sensiz yaşayamam diyor kesinlikle yanaşmayacağım diyor.
acil olarak fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?