- Konu Sahibi yanoselina
Herkese merhaba..Ben 7 aylık evliyim.Heyecanla mutlulukla,hevesle evlendik ama bu kadar kötü olucağını düşünseydim belki dönerdim bu evlilikten..Kocamla uzun zamandır birlikteliğimiz vardı ve sonunda evlendik..kayınvalidemlerin durumu çok iyi değil ama ev döşemeyi,altınları herşeyi yaptılar doğrusu.önceki yıllardan beri eşime hep yurt dışına gidelim derdim ama o istemezdi.evlendikten 2 ay sonra baktıki iş yok güç yok amcasının yardımıyla yurt dışına gitti..tabi ben de oturum işi oluncaya kadar bekliycem
bunu ikimiz istedik sırf hayatımız iyi olsun çocuğumuz olmadan güzel bi hayatımız olsun istedik..kocam artık çalışıyor ve işimizin sonuçlanmasını bekliyoruz..derkenn benim kocam öyle bi halt yemiş ki başımdan kaynar sular döküldü..
30 milyarlık bi borcu varmış ve bu borcu idda oynuna yatırmış..kafayı yedim duyduğumda halada çok kötüyüm..onu öyle özlerken ona kavuşmayı beklerken böyle bişey yaptığını duyunca ondan nefret ettim diyebilirim..zaten daha gitmeden öncede altınlarımızın küçük bi kısmını borcum var onu vercem diyerek yatırdı..diğer altınlarımızı bozduk kendisi gidince yurt dışı uğruna harcadık..ve beni arayınca öfkemden ne konuştuğumu bile bilmiyorum..öyle değişik bi duyguki hem nefretim hem ona olan özlemim karışmış durumda..evlendiğimizden beri hiç beni mutlu etmedi..bana karşı hep kaba hep kaba..düşündükçe nasıl evlendim ben onunla diorum..beni teselli edip duruyor herşey güzel olucak seni çok mutlu edicem diyor..eminim bunu pek çok koca söylüyordur..en başta kendi aileme karşı çok mahcup durumdayım..daha 26 yaşındayım ama şimdiden öyle sıkıntılar çekiyorum ki hergün ağlamaktan bıktım..bazen aklıma öyle şeyler geliyor ki boşan gitsin diyorum..napıcam bilmiyorum