• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi bilemiyorum, yardım edin kızlar

Hiçte öyle atlanacak bir sorun değil. Evlilikte bakım, güzellik sadece sizin keyfinize bağlı değil. Arkadaş değilsiniz ki siz, cinsel bir çekiminiz var. Bununla ilgili konu açan çok kadın oldu “eşim beni tatmin edemiyor” diyip akıl istediler. Bence çok çok önemli bir sorun bu.

Maddi imkanınız var, adam çocuklara bakıyor zamanınızda var. Aksatın işlerinizi gidin bakımınızı yapın. Tembellikten monotonlaşmışsınız siz. Zaten evliyim kafasına giripte bakımdan uzak olunca her eş rahatsız olur. Ve adam sizi defalarca ikaz etmiş, yapamayacaksan ayrılalım demiş, haklı.
oda sizin gibi düşünüyor , gerçekten rahatsız olduğunu ve beni kaybediyorsun diye uyardı , senden gün geçtikçe soğumaya başlıyorum dedi ama nasıl kırıldım. Sırf makyaj bakim için bunlar yasanmamaliydi bence. He suda var makyaja alışık değilim oda haftanın 3 5 günü yapmamı istiyor. Yetistiremiyorumki ayni saatte ise geliyoruz yemekti cocuklarin yemegiydi vakit kalmiyorki. Ne yapacagimi bilemedim

oda sizin gibi düşünüyor , gerçekten rahatsız olduğunu ve beni kaybediyorsun diye uyardı , senden gün geçtikçe soğumaya başlıyorum dedi ama nasıl kırıldım. Sırf makyaj bakim için bunlar yasanmamaliydi bence. He suda var makyaja alışık değilim oda haftanın 3 5 günü yapmamı istiyor. Yetistiremiyorumki ayni saatte ise geliyoruz yemekti cocuklarin yemegiydi vakit kalmiyorki. Ne yapacagimi bilemedim
Ev işleri için düzenli yardımcı alın,vakit size kalsın.

Sizi rahatsız eden asıl şey eşinizin beklentileri değil de sizi bunun için zorlaması sanırım.
Açıkcası 'bakımlı bir kadın olmanı istiyorum'
yanlış veya kötü bir beklenti değil,bazı erkekler için bu konu çok önemli oluyor.
Böyle bir konu için boşanma kararı alırsanız üzücü bir durum olur çünkü karşılıklı iyi niyet ve anlayış ile çözülemeyecek bir sorun değil.
Anladığım kadarıyla bu sorun dışında eşiniz iyi ve geçimli biri.
Bir aile-evlilik danışmanından yardım almayı ve ilişkinizi iyileştirmeyi düşünmez misiniz?
evet iyi biri ama ben yapamiyorum alışık degilim. Bide vakit kalmiyorki zaten akşamları

Boşanma isteğinin nedeni kendinize bakmamaniz ve isteklerini karsilayamamanizsa ve bunları gerçekleştirecek zamanı size vermiyorsa eşiniz hatalı. Ona çocuklarla ilgilenmesini ev işlerinde yardımcı olmasını bu durumda sizin de kendinize bakmak için zamaninizin olabileceğini söylediniz mi.
evet ama yardımda eder . Ama aksam evde isim bitince artik pelte oluyorum yoruluyorum bir hafta sonu var ondada ev temizliği falan v.s yani bi hafta sonu musaitim. O ise hafta içide istiyor

Makyaj dediğiniz nedir ki ya. Bi kalem çekmek 30 saniye, 1 ruj sürmekte o kadar olsa 1 dakika. Porselen makyaj beklediğini sanmıyorum. Makyajdan kastı soluk duruyorsunuz yada cildiniz çok bakımsızdır duruyor demek istiyor bence. Yoksa evde insan makyaj yap diye kafayı bozmaz heralde. Dışarı çıkarkende dikkat etmenizi istiyor muhtemelen. 2 çocuklu ve bakımlı bi kadın taşımaktan gurur duyar eminim ki.

Çoluklu çocuklu yılların verildiği evlilikler bu yüzden bitmeli mi? Hayır. Ama bu kadar kıymetli bi adamın iki kelamınada kulak vermemek ayıp. O size, siz ona bunları söyleyebilmelisiniz. Hem bu bakım işi eşinizden önce size iyi gelecek. Sadece anne misiniz sadece eş misiniz canım siz? Kadınsınız, kendinize değer verdiğinizi somut olarak görmek istemez misiniz?

bende taşlanabilirim ama ayrılığınız bana çok saçma geldi.
kimi kadın var eşinin isteksizliğinden muzdarip. sizde beni çok istiyor diye şikayet ediyorsunuz.
eğer erkek bakımsız olsaydı, burda konu açsaydınız erkeği buraya gömerdik. ter kokuyo diş fırçalamıyo çirkin giyiniyo utanıyorum ondan deseniz hepimiz sizi haklı görürdük. eşinizin de sizden bu yönde talepleri olmuş bence olabilir. ki akıllı bir kadın olup biraz süs püs cilve ile anlıyorum ki kocanıza yaptıramayacağınız şey yok. kendisi öyle bir adam çünkü.
bir makyaj yapıp bir seksi gecelik takımı giyseniz adam camları bile siler bence. aklını alırsınız.
aslında bu işi eğlenceye çevireceğiniz yerde kendinize dünyayı dar etmişsiniz bence. bu kadar içiniz geçmiş olamaz. bence üşeniyorsunuz.

Biz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.
E be arkadasim neden bakmiyorsun sende kendine.
Konunun boşanmaya kadar gel.esi sacma olmuş.
Ama bak adam sana bakiminda limit yok diyormus.
Saclarimi ombre yaptir guzelce makyaj malzemeleri al. Hafif bir makyaj yap kocani biraz kiskandir.
Ne bilim kendini cok mu saldin.

Ha sunu da soylemeden gecemicem esin galiba baska kadinlarla seni kiyasliyor icten ice . Gerci sen bakimli da olsan kiyaslayacak bisey bulurdu. Doyumsuz mu esin bana oyle geldi

İşin açığı ben şu an 24 yaşındayım daha 9 yaşındayken annem ve babam bu sebepten boşandı. ve ikisindende nefret ediyorum. kardeşim daha 1 yaşındaydı. Yargılamıyorum ama ikili ilişkinizi geçin çocuklarınızın normal bir aile ortamında büyümesi için yapmanız gereken tek şey bakımsa yapın ve boşanmayın.

bende taşlanabilirim ama ayrılığınız bana çok saçma geldi.
kimi kadın var eşinin isteksizliğinden muzdarip. sizde beni çok istiyor diye şikayet ediyorsunuz.
eğer erkek bakımsız olsaydı, burda konu açsaydınız erkeği buraya gömerdik. ter kokuyo diş fırçalamıyo çirkin giyiniyo utanıyorum ondan deseniz hepimiz sizi haklı görürdük. eşinizin de sizden bu yönde talepleri olmuş bence olabilir. ki akıllı bir kadın olup biraz süs püs cilve ile anlıyorum ki kocanıza yaptıramayacağınız şey yok. kendisi öyle bir adam çünkü.
bir makyaj yapıp bir seksi gecelik takımı giyseniz adam camları bile siler bence. aklını alırsınız.
aslında bu işi eğlenceye çevireceğiniz yerde kendinize dünyayı dar etmişsiniz bence. bu kadar içiniz geçmiş olamaz. bence üşeniyorsunuz.
Bide kadinlar sever yani bakimi süsü püsü.
Bak ben 25 yasindayim kapaliyim.
Hergun istisnasiz okula gidip gelirken hafif bir makyaj ama cok hafif. Yuzumun solgun rengini almasi icin cunku aşırı beyaz tenliyim.
Okukdan gelince de o makyaji silerim esime guzelce hazirlanirim bi 15 dk falan ayiririm kndime yemekler yaptiktan sonra. Bi makyaj ust degistirme bide bir fis parfum. Bunu yaparim.
Hafta sonları elimi yuzumu yikadiktan sonra cildime bir iki kapatici suruo bir de maskara sürerim güne oyle başlarım

Bide kadinlar sever yani bakimi süsü püsü.
Bak ben 25 yasindayim kapaliyim.
Hergun istisnasiz okula gidip gelirken hafif bir makyaj ama cok hafif. Yuzumun solgun rengini almasi icin cunku aşırı beyaz tenliyim.
Okukdan gelince de o makyaji silerim esime guzelce hazirlanirim bi 15 dk falan ayiririm kndime yemekler yaptiktan sonra. Bi makyaj ust degistirme bide bir fis parfum. Bunu yaparim.
Hafta sonları elimi yuzumu yikadiktan sonra cildime bir iki kapatici suruo bir de maskara sürerim güne oyle başlarım[/QU
yaaaaniii işteee bu kadar. sanki gelin makyajı vaktim yok diyor.
benim eşimde makyajdan tiksinenler kafilesinde :işsiz:
benimde merağım var ama yapamıyorum. herkesin derdi ayrı :ukala:

Aynenn ya benim esim de makyaji yada giyim kusam konusunda biraz abartiya kaçsam ki zaten kapaliyim cok abartmam ev disinda asla ruj surmem ama yine de soylenir. Bidi bidiii. Ve butcem de kisitli belli basli aldigim urunler var bunlari surnce bile kendimi kadin gbi özgüvenli hissediyorum.

evet ama yardımda eder . Ama aksam evde isim bitince artik pelte oluyorum yoruluyorum bir hafta sonu var ondada ev temizliği falan v.s yani bi hafta sonu musaitim. O ise hafta içide istiyor
Canim benim kac yasindasin bilmiyorum ama esini heycanlandir biraz. Bak temizlik yaparken bike frikik ver mesela onlari da biz mi soyleyelim. Esin bıkmış monotonluktan

Bide ne guzel yardim ediyormus sana temizlik vs.
Bak o kadar koca varko evlerden irak gul gbi esinin bakimli fistik gbi uzerine gul kokluyorlar.
Kocanin kiymetini bil elinde tutmaya bak

Canim benim kac yasindasin bilmiyorum ama esini heycanlandir biraz. Bak temizlik yaparken bike frikik ver mesela onlari da biz mi soyleyelim. Esin bıkmış monotonluktan

Bide ne guzel yardim ediyormus sana temizlik vs.
Bak o kadar koca varko evlerden irak gul gbi esinin bakimli fistik gbi uzerine gul kokluyorlar.
Kocanin kiymetini bil elinde tutmaya bak
Sanırım haklisiniz monotonluktan bıkmış. . 35 yasindayim. Ben istiyorumki beni ben olduğum için sevsin brbr kalalım. Ama maalesef olmuyor. Offff offff

Biz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.
makyaj yapmak ne kadar zor olabilir ki?

Sadece makyaj,bakım sorunu değil gibi geldi aranızdaki problem...yıllar içinde ikiniz de kendinizi bulmuş,aslında birbirinize pek uygun bir çift olmadığınızı görmüş olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Biraz bakımlı olun siz de ne var ki bunda ?
Saciniza makyajiniza ne bileyim ojenize vs özen gösterin.
Cinsellik konusuna yorum yapamayacagim. Ayni dert basimda var . Her gun her gün biktim artik. Allahtan su an haftada 3 4 gun yok. Ama kalan zamanlarda açık kapatiyor adam. Buna bir formül bulursan bana da söyle

Sadece makyaj,bakım sorunu değil gibi geldi aranızdaki problem...yıllar içinde ikiniz de kendinizi bulmuş,aslında birbirinize pek uygun bir çift olmadığınızı görmüş olabilir misiniz?
evet aynen öyle. Bir şekilde ayakta durmaya çalışıyoruz ikimizde cocuklar için.

Biraz bakımlı olun siz de ne var ki bunda ?
Saciniza makyajiniza ne bileyim ojenize vs özen gösterin.
Cinsellik konusuna yorum yapamayacagim. Ayni dert basimda var . Her gun her gün biktim artik. Allahtan su an haftada 3 4 gun yok. Ama kalan zamanlarda açık kapatiyor adam. Buna bir formül bulursan bana da söyle
:)

Back
X