• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagimi bilemiyorum, yardım edin kızlar

Çok iyi ve net bir eşiniz var bence. Çok mantıklı yaklaşmış, çok da güzel bir şekilde desteklemiş sizi.

Ben sizin ev işlerinden yorulduğunuzu düşünüyorum. Ev işleri için ilk önce bir yardımcı alın. Sizin zaten bakımınız bir para tutmaz. Bakım parasını ona yatırın. Kuaföre gidip 1 kere fön çektirmeyi alışkanlık edinin. Güzel bir parfüm alın. Evde giydiğiniz kıyafetler için de güzel kaliteli ve rahat bir takım alın. Seksi geceliğe gerek yok ama şık olsun.

Eşinizle de bu ilgisinden memnun olduğunuzu, düşünmeye vaktiniz olduğunda onu anladığınızı ve ilişkinizi rayına oturtmak için bu adımları atacağınızı söylediğiniz bir konuşma yapın.

Fırsatınız varsa haftasonu çocuklar olmadan 1 geceliğine tatile gidebilirsiniz.

Cinsellik açısından da görev gibi görürseniz hoşlanmazsınız. Hoşunuza ne gidiyor onu düşünüp, onu talep edin. Ağırdan alın yani. Eşiniz eğer sizin isteksizliğinizi ve hazırlıksızlığınızı görüyorsa (ki görüyormuş), istediği tatmini alamıyordur. Yani doyurucu bir ilişkiniz olsa, sıklığı önemli olmaz. Emin olun, siz arzulu yaklaşsanız, eşiniz de bu mantığı değiştirir.

Bence silkelenmeniz gerekiyor biraz. Eşiniz çok haklı.

Ev işlerinden zaman kalmıyor demişsiniz hafta içi için ama neden bütün işi üstlendiğinizi anlamadım. Ya yardımcı çağırın ya da eşinizden yardım isteyin. Haklısınız yorulmakta. Bu konu olmasa bile hepsini birden idare etmek sizi yıpratır. Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz? Eşiniz için olmasa bile kendiniz için biraz nefes alanı yaratın.

Biz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.
Bi haftasonu git kuaföre tüm bakımını yaptır git kozmetik magazisina her şeyden al eminim en az 500 tl gider ama eşinde o ara çocuklarla ilgilenecek tabi
bunu her ay 1 kere yap sana da eşine de iyi gelecek bence. sana maddi olarak imkan veriyorsa zaman da veriyorsa ne güzel

Anlattiklariniz tezatlarla dolu .Herseye yardim eden koca var ,para var temizlikci yok .Bakimsizsin diyen koca cok ilgili hergun hergun diyor .
Ve hersey cok iyi ama bosanma kararı . :KK59:
Boşanın sizde .

Anlattiklariniz tezatlarla dolu .Herseye yardim eden koca var ,para var temizlikci yok .Bakimsizsin diyen koca cok ilgili hergun hergun diyor .
Ve hersey cok iyi ama bosanma kararı . :KK59:
Boşanın sizde .
benim anlatmak istediğim zoraki bir bakim . Beni ben olduğu için kabul etmemesi. Çokmu şey istoyorum. Yada onu benden fazla şey istiyor

Biraz kendinizden ödün verseniz, belki kendinizle ilgilendikçe bu durum daha çok hoşunuza gidecek. Ben böyleyim, böyle kabul etsin diyip duruyorsunuz, evliliğiniz için bu kadar sabit fikirli olmaktan vazgeçin. Şimdi boşansanız ileride çocuklarınız neden diye sorduğunda bir rimel, bir ruj sürmek zor geldi mi diyeceksiniz?

Arkadasım evlendi, 1 haftalık evliyken gördüm, hayırdır dedim, “eşim dar paça giymemi istiyor, bütün eşofmanları mı, pantolonlarımı terziye daraltmaya götürüyorum” dedi. 1 haftalık lohusa iken kuaföre saçını boyatmaya gitti. Kendisi türbanlı olmasına rağmen asla saçının boyasını, kaş-bıyık, vücut ağdasını aksatmaz. Her zaman makyajlı, mis gibi parfüm kokulu gezer çünkü eşi öyle istiyor.

Çok iyi ve net bir eşiniz var bence. Çok mantıklı yaklaşmış, çok da güzel bir şekilde desteklemiş sizi.

Ben sizin ev işlerinden yorulduğunuzu düşünüyorum. Ev işleri için ilk önce bir yardımcı alın. Sizin zaten bakımınız bir para tutmaz. Bakım parasını ona yatırın. Kuaföre gidip 1 kere fön çektirmeyi alışkanlık edinin. Güzel bir parfüm alın. Evde giydiğiniz kıyafetler için de güzel kaliteli ve rahat bir takım alın. Seksi geceliğe gerek yok ama şık olsun.

Eşinizle de bu ilgisinden memnun olduğunuzu, düşünmeye vaktiniz olduğunda onu anladığınızı ve ilişkinizi rayına oturtmak için bu adımları atacağınızı söylediğiniz bir konuşma yapın.

Fırsatınız varsa haftasonu çocuklar olmadan 1 geceliğine tatile gidebilirsiniz.

Cinsellik açısından da görev gibi görürseniz hoşlanmazsınız. Hoşunuza ne gidiyor onu düşünüp, onu talep edin. Ağırdan alın yani. Eşiniz eğer sizin isteksizliğinizi ve hazırlıksızlığınızı görüyorsa (ki görüyormuş), istediği tatmini alamıyordur. Yani doyurucu bir ilişkiniz olsa, sıklığı önemli olmaz. Emin olun, siz arzulu yaklaşsanız, eşiniz de bu mantığı değiştirir.

Bence silkelenmeniz gerekiyor biraz. Eşiniz çok haklı.
Kendime çeki düzen vermem gerektiği ve çoğunlukta haksiz bulunduğum ortada. Ben anladım anlayacagimi. Herkese tesekkur ederim yorumlariniz için.

Eşiniz harcamanızda limit koymadıysa eve yardımcı tutun ev işleri içim bölece kendinize zaman ayırmış olursunuz.Her insanın kendini bıraktığı dönemler olabilir ama bu alışkanlık haline gelmemeli bencede bir ruj sürmek hafif makyaj yapmak çok vakit isteyen birşey değil.

E be arkadasim neden bakmiyorsun sende kendine.
Konunun boşanmaya kadar gel.esi sacma olmuş.
Ama bak adam sana bakiminda limit yok diyormus.
Saclarimi ombre yaptir guzelce makyaj malzemeleri al. Hafif bir makyaj yap kocani biraz kiskandir.
Ne bilim kendini cok mu saldin.

Ha sunu da soylemeden gecemicem esin galiba baska kadinlarla seni kiyasliyor icten ice . Gerci sen bakimli da olsan kiyaslayacak bisey bulurdu. Doyumsuz mu esin bana oyle geldi
evet biraz öyle

eşiniz madem ilgili biri çocuklarla bırakın çamaşırı bulaşığı biraz kendinize bakım yapın.eşiniz ne istediğini defalarca söylemiş güzel güzel.siz askerlik arkadaşı değilsiniz ki karı kocasınız.he eşinizin isteklerini vs umursamayıp bulaşık çamaşır devam edip kendinizi salıyorsanız siz de demek ki eşiniz ya da evliliğiniz için çabalamıyorsunuz ya da çabalamak istemiyorsunuz derim.bilmiyorum ya kocalar da haklı bence bazen bu konularda.çocuktan sonra asker arkadaşına dönüşen eş istemiyorlarsa da bu onların suçu değil.çocuklarıyla eviyle ilgili bir adamsa üstelik.

Biz 10 yıllık evli 2 cocuk sahibiyiz. İkimizde çalışıyoruz kamuda. Bulunduğumuz ilde yalnızız hicbir aile büyükleri falan yok. Gayet anlayışlı isinden evine evden işine giden,çocuklarla ilgili olan bir esim var. Sorun şu ki cocuklar olduktan sonra başladı bu durum (biri 6 biri 4)çok bakımlı biri değilmişim. Yani özellikle makyaj .Eşimse neden bakmıyorsun kendine deyip tartışma çıkarıyor. Kendime bakmam için senin için limit yok harca diyor. Ama bazen icimden gelmiyor bazense yorgunluktan( hem is hem ev isleri). Yatak konusundada o çok istekli benim 3_4 kati diyebilirim her gün olsun istiyor ve bende buna dayanamiyorum. Bunun için boşanma kararı aldık. Daha öncede bu tur konular yaşandı hep boşanalım dedi, kaç defa dediysem de kendine bakmiyorsun dedi. Dogrumu sizce. Ne yapabilirim oneriniz nedir. İkimizde okumuş kültürlü insanlariz. Sizde durum nedir. Lütfen yardım edin eşimi seviyorum ama zorlama yapmasına dayaniyorum.
Esin cocuklarina baksin o vakit sende kendine vakit ayirirsin kuaföre gidersin alisverise gidersin bence esin cocuklari bakmanin zorlugu anlayabilcek bi kere böyle bi dene ama 6 saat birak veya 7 saat yeterki ondan asagi olmasin empati kurmasi gerekiyor erkekler dar bakis acilari var o yüzden cocuklarini babaya birak bu sekil sana karsi olan yorgunlugu zorlugu nasil olddugu anlayabilcek ve cinsel konusu yapmak istemiyorum cinselligi konusu herkesin farkli görüs acilari vardir mutlaka

O konuda hakkini yiyemem evet yardımcı olur , ben bakarım diyor sen git diyor biraz ama ben alışık değilim , yetişme tarzim boyle degildi. Alisamadim cilveye makyaja

illa makyaj mi istiyor yoksa berrak dinlenmis bi kadin mi?
Adam bakiyormus da cocuklara,parada da kisitlamiyor.
Yani bu adam daha ne yapsin?
Gidin duzenli cilt bakimi yaptirin, sackesimi boya icin iyi bi kuafor bulun.
Makyajda mavi far kirmizi ruj olmak zorunda degil dimi, nude tonlarda yapiverin nolcak.
Ya keske bnm boyle derdim olsa.

Ben bu zihniyete sahip erkeklerin, aldatma potansiyeli daha fazla diye düşünüyorum.
Bakım cinsellik önemli ise , bayanın herhangi bir hastalık sürecinde nasıl dayancak acaba...
Cinselliğe zorlamakta bana çok acımasızca geldi.
Bencede evliliğinizi gözden geçirmelisiniz.

Eşinizin sizinle ilgili fikirlerinden önce bence siz bir kendinizi değerlendirin. Siz aynaya bakınca gordugunuzden memnun musunuz, kendi gozlerinizin içine bakarak samimiyetle kendimi beğeniyorum, kendimi seviyorum diyebiliyor musunuz? Cevaplarınız evetse olduğunuz gibi devam edin.
Hayırsa biraz kendinize yönelme vaktiniz gelmiş demektir. Makyajdan önce bakıma yönelin. Cilt bakımı, varsa fazla kilolarınız için beslenme ve spor, ağız bakımı.... Zaten bunları yaptıkça kendinize güveniniz hayat enerjiniz artacaktır. Bu da yaşamınızın her alanına hareket getirir, cinsellik dahil.
Belli ki birbirinizi seviyorsunuz, konfor alanınızdan çıkmayı deneyin lütfen.

Bakimla ilgili size limit koymamis bence bugunden itibaren bir karar alin ve evliliginizi kurtarin bakimli olun harcayin guzellik merkezlerine cilt bakimina kuaforlere gidin manikurunzu pedikurubz yaptirin evinize yakin bir kuafor varsa gunluk fönunuzu cektirin makyaja üseniyorsaniz malzemelerini beraber goturunn orda yaptirin.cocuklarida esinize birakin tabi tum bu isleri yaparken madem istiyor bakacak. Arastiirin cildinize kirisiklara en iyi gelecek gece gunduz kremleri alin duzenli kullanin.en etkileyici kaliteli parfumleri satin alin kullanin inanin bu durum sizede iyi gelecek daha iyi hissedeceksinz kendinizi güveninizde gelecektir. Cinsellik yonundede cogu zman yogunlukran demissinz evinize gunluk temizlikci alin veya haftada birkac gun artik nekadar ihitaciniz oluyorsa. Guvendiginiz temiz bir kadinsa gerekirse yemegide ona yaptirin. Siz sadece işe gidin cok bakimli olun ve eşinizle ilgilenin. Madem madddiyatta sınır yok bu konuda demiş ben evliligimi sürdürebilmek adina sınırlari zorlardim:halay: iki tane evladiniz var yazik hemen boşanmayin helede cözumu olan boyle anlamsiz bir sebepten asla boşanmayin elinizden geleni yapin lutfen U Uyumsuz32

benim anlatmak istediğim zoraki bir bakim . Beni ben olduğu için kabul etmemesi. Çokmu şey istoyorum. Yada onu benden fazla şey istiyor
Zoraki olarak dusunme canım ne guzel esınız soylemıs isteklerini soyle dusun esın elbıselerın utulu temiz olsun dese zoraki bırsey yaptırmış gıbı mı olacak bıraz alıskın olmadıgınız ıcın bırazda cekıngenlık var galiba ıyı olurmu olmaz mı dusunuyor sunuz yavas yavas kendınızı alıstırın arastırın vıdeo falan izleyin makyaj konusunda bilgiler edinin evde yapabileceğiniz sac sekıllerı falan biraz ıstedıgı sekılde gecelık ıc giyim beraber secersınız onlarıda giyin tam ıstedıgı gıbı olursunuz

Ben eslerin kendine bakmasi taraftariyim. Esim gebertse makyaj yapmam ben sevmiyorum cunku. Zaten makyaj esittir bakim degildir. Ha kila tuye temizlige giyime cok onem veririm.. genel bakim olmasi gerekiyo bence kadindada erkektede, detaylari kendine kalmis. Ister istemez disari gozun kayabilir erkeginde kadininda.

Senin esinin soyledigi seyi cogu es demiyor. Ne guzel limit yok diyosa ve bu olanagin varsa degerlendir bence. Ne bilim masaja git manikur pedikur cilt bakimi lazer sac bakimi:)) yeterki iste yani.. ama bu da icten gelen birsey olmasi gerek

Seni oldugun gibi kabul ediyo diye hic yuzumuzu yikayip dus almayalim o zaman:) bumudur yani? Sen cok yanlis anlamissin oldugu gibj kabullenmeyi. Adam senin memene laf etseydi ya da burnuna sana hak verirdim.

Cocuklarinda bebek degil yani desemki zorlanip uykusuz kaliyosun

Hergün nasıl olsun istiyor o ne ya :) makyaj vs anlarimda , spor yapsın eşin enerjisini başka türlü atsin

Back
X