Ne yapacağımı bilemiyorum

Yani seni ezen biri ile, annesi ile kiyaslayan biri ile seks cokmu normal? Adam ne yaparsa yapsin, cinsel tatmin olmasi çook önemli tabi yoksa mazalla bir yerleri kücülür yere düser :işsiz:
Hayır seks bir alışveriş unsuru olarak kullanılmamalı. Sen evin işini yaptın tamam ben de seninle sevişirim demek çok yanlış. İki tarafta hızla soğur böyle birbirinden. Erkeğin de kadının da cinsel organı bulunmaz hint kumaşı değil

Herkesi alttan alan, ilk karısından her silleyi yiyen bu adam neden sizi alttan almıyor? Hani alttan almak dediğim de, neden insan gibi kendi işini yapmıyor ve sizi hizmetçi gibi görüyor? Sordunuz mu hiç
Her üslupla konuştum bunları. Tartışmıyor saygısızlık etmiyor ama çocuk gibi inatlaşıyor hayır bunlar benim işim değil diye

Her üslupla konuştum bunları. Tartışmıyor saygısızlık etmiyor ama çocuk gibi inatlaşıyor hayır bunlar benim işim değil diye

Zaten tavırlarının üstüne bir de bağırıp çağırsa şirin kocalıktan mükemmel kocalığa terfi ederdi :)

Açık konuşayım 15 çocuk büyüten annesinin ve kim bilir neler sonucunda boşandığı ilk karısının normale döndüremediği adamı sizin döndürebileceğinizi zannetmiyorum.

Adamın ilk karısı kim bilir neler sonucunda boşandı diyorum çünkü ülkemizde kadınların boşanması öyle bir gözle görülüyor ki kadınlar kolay kolay boşanmıyor.

E bu yaşına kadar bir yumurta kırmamakla övünüyorsa ilk eşine de size yaşattıklarını yaşatmıştır muhtemelen.

Ne diyelim kabulleneceksiniz, madem adam kibar kibar konuşuyor.

Hayır seks bir alışveriş unsuru olarak kullanılmamalı. Sen evin işini yaptın tamam ben de seninle sevişirim demek çok yanlış. İki tarafta hızla soğur böyle birbirinden. Erkeğin de kadının da cinsel organı bulunmaz hint kumaşı değil

Aliş veriş ile ne alaka? Insan kirildiği biri ile, onu üzen biri ile sevismek, seks felan istemez. Istememeli. Adam seni eziyor, kiriyor, cocuguna bakmiyor ve sadece kendini düşünüyor.

Seks yapmamak ceza ile alakalli değil, onur ve gurur ile alakalidir. His ile alakalidir. Mutsuzsan nasil sevişirsin?

Hiçbir şey yapmıyorum zaten bütün enerjimi çocuğa harcıyorum. Sadece fırsat buldukça yatak odasını temizliyorum çocuğun sağlığı için. Her üslubu denedim, boşanmakla tehdit etmek dışında bir yol göremiyorum artık. Ya da cinselliği kullanarak mı terbiye edeyim ne yapayım şaşırdım. Bu yöntemler de etik gelmiyor bana

Cinsellik ödül ya da ceza olarak kullanılmamalı bence. Ama bu durumda insanın yakınlaşası da gelmez. İstemiyorsanız yapmayın ama bunu cezaymış gibi yansıtmayın.

Boşanmayı da bunu gerçekten göze alabiliyorsanız kullanın. Ciddiye almazsa ilişkinizin iyice suyu çıkar.

Böyle erkeklerle nasıl mücadele edilir bilmiyorum açıkçası. O kadar sabırlı bir insan değilim çünkü ben.
Konuşarak çözebilirsiniz umarım. Size yumuşak davranarak yaptığı manipülasyonları göz ardı etmeyin, iki güzel sözle gözünüzü boyayamasın.

Eşinizi, olayları ve durumları sağlıklı değerlendiremediğinizi düşünüyorum.
Tavsiyelerim:
Ev işleri için düzenli yardımcı alın.
Birbirinize değil paraya kıyın.
Eşinizi çift terapisine ikna edin.
Kocanızla tartışmak yerine günlük yapılması gereken işler için uygun yerlere not yazıp asın.
Kocacım, çöpü çıkarmayı unutma.
Market alışverişi evin babasında, vb.
Not: Benim eşim de terazi burcu bununla birlikte davranışları, sizin eşinizin davranışlarına hiç benzemiyor.
Burçlara takılıp kalmayın 9 Mizaç veya Ennegram konusunu araştırın derim.

Yarisinda biraktim , ne buluyorsunuz bu adamlarda? Nasil sevebiliyorsunuz boyle insanlari cidden aklim almiyor ya
Ben masama oturtmam , evime bile sokmam boyle canlilari

Back
X