Ne yapacağımı bilemiyorum

Vander

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2018
8.285
22.014
348
Merhaba uzun zaman sonra buraya girdim diyeyim
Normalde konu açmayacaktım ama boğuluyorum aynı konuyu artık çevremdeki insanlara da açmak istemiyorum
Gözümle alakalı yaşadığım sorundan dolayı kornea nakli olma durumum var
İki ameliyat oldum bu ameliyatların çok basit olduğu ve hemen eaki hayatıma döneceğim söylendi

Ama asla dönemiyorum her doktora gittiğimde yeni bir sorun
Eski hayatımı çok özlüyorum gezdiğim günleri rahatça dışarı çıkabildiğim günleri
Sabretmek çok zor geliyor
Ameliyatlardan sonra da komplikasyonlar baş etmeye çalışıyorum hala hala bu kadar şey yaşarken
En son gittiğimde nakilin hala seçenek olduğu söylendi
Aklıma getirmemeye çalışsam da aklım hep negatifi düşünüyor

Nasıl baş edebilirim? Ne yapabilirim?

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Bence bunun yolu doğru doktoru bulmaktan geçiyor.Bazı üniverste hastanelerinde ücretle profösörlere muayne olabiliyorsunuz , şu ana kadar o şekilde gidip memnun olmadığım bir doktor olmadı.Güven önemli siz doktorunuza güveninizi kaybetmişsiniz süreç hakkında doğru bilgilendirilmemişsiniz hal böyle olunca olumsuz düşünceler zaten kaçınılmaz.Güvenebileceğiniz bir doktorunuz olursa böylee düşünceleriniz de olmaz diye düşünüyorum.

En iyisini buldum bence hatta çok yere sorarak diyeyim komplikasyonlar peşimi bırakmıyor çok sağ olunnn

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bence ne kadar istemeseniz de çevrenizdekilerle konuşun, endişelerinizi paylaşın ve bu süreçte yanınızda olmalarına izin verin. Tedavinizi olmanız çok önemli sağlığınız için. Komplikasyonları ise eğer araştırıyorsanız araştırmayın, doktorlar ise bilgilendirmek zorunda olduğu için en düşük ihtimali olanları bile söylüyor ama bu o komplikasyonların olacağı anlamına gelmez. İçiniz rahat edecekse birçok farklı doktora görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…