ne yapacağımı bilemiyorum

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
1,5 yıllık evli 8 yıldır birlikteliğimiz olan Eşime nbirden bişeyler oldu.Bulunduğu ortamdan sıkılmaya,yediği içtiğinden zevk almamaya,en sevdiği şey olan BJK maçları heyecanlandırmıyor,maçları unutuyor playstation oynardı istekle isteksiz şuan herşeyden ve en önemlisi Benden bana karşı hislerini kaybetti,bişey hissedemiyorum diyor acı çekiyor sürekli sana bunları yaşatmaya hakkım yok diyor,sorunu bulmaya çalışıyoruz hiçbişey yok diyor keşke sorun olsada çözsek diyor...

biz çok zorlukla evlendik zor kavuştuk çok bekledik evlenme sürecimizde sıkıntılar yaşadık anacak omuz omuza her sıkıntıyı atlattık ben duygusal biriyim hemen ağlarım paylaşırım ve geçer derdim,ama o ağlayamadığı için bu sıkıntıların onda biriktiğini şuanda sebepsiz bi şekilde patladığını düşünüyorum,22-23 yaşında evlendik evliliğin sorumlulukları mı fazla geldi diyorum,her ihtimali düşünüyorum başka biri mi diyorum hatta bi dostumuzla sohbet etmiş oda sordu saçmalayın diyor benm kadın düşünecek halimmi var diyor?
ne yapmalıyım dayanamıyorum bi gün çok sabrlı bi gün çok ağlamaklıyım duanıza ihtiyacım var bana akıl verin:26:

depresyona girmiş gibi sanki,onu bu kadar rahatsız eden şeyi söylese yardım edebilirsin belki.Ama erkekler konuşmaz ki....

Hayatın tekdüzüne ve rutinliği eşinizi depresyona girmesine neden olmuş gibi canım.
Biraz şehir dışına çıkın, tatil iyi gelebilir, farklı değişiklikler yapmaya zorlayın..

Son düzenleyen: Moderatör:
İllede başka bir kadın mı olması gerekiyor?
Eşinizin ilgisi sadece size karşı değil hayata da ilgisiz kalmış.Depresyon belirtiler ama en iyi kararı bir uzman verecektir.
Çok üzülüyorsunuz tabiki ama sabırla ona destek olmalısınız.Üzerine fazla gitmeyin,her zamankinden fazla sevgi ve şefkat gösterin.Bir an öncede doktora görünsün.
Kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorm.

Hayatınızda değişikler yapsanız..Ne bilim hafta sonu kısa bir tatil ya da daha önce yaparkan keyif aldığınız şeyleri yapın..Bebeğiniz var mı..? Kaç yıllık evlisiniz..

benmce canım eşin depresyona girmiş bunun bir çok nedeni olabilir
eşinle güzelce konuş ve bi dr. a görünün birlikte gidin ona destek ol
inşallah sorununu çözersiniz

bence eşin depresyona girmiş canım bunun bir çok nedeni olabilir
bence eşinle konuş bi dr.a gidin beraber sende eşine destek ol
inşallah sorununu çözersiniz canım

çok kötüyüm evet bunalıma girdiği kesin yıllarca evlenebilelim diye gün saydı şuansa hayatının geri kalanında düzelmeyeceğini düşünüp beni üzmeye hakkı olmadığını ve bensizliği düşünüyor
duygusal olarak üzüntüm geçtikten sonra mantıklı düşünmeye çalıştım tek bana karsı bi duygu değil onunki herşeye karşı,ama bana dokunamamsı gözlerime bakamaması beni bitiriyor,hiçbişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum

biz ailemizden çok uzakta yaşıyoruz biraz monotonluğa düştük sanırım arkadaşlarımız var ama haftasonları görüşüyoruz öğretmeniz ikimizde okuldan eve yorgun dönüyoruz farklı bişey yapamıyoruz
kızlar bana dua edin Eşim benden vazgeçmesin inş kendine gelsin

kızlar sizce bi süre sonra geçecekmidir bu durum?şu an dr a gitmeyelim diyor şubat tatilinde ankaradada iyileşmezsem gideriz diyor ama korkuyor annemlerin yanında bu durumun anlaşılmasından
bu süreçte ne yapmalıyım ben

Rabbim yardımcın olsun inş. Hayırlısı ile gelir ve geçer..Bir dönem zorla kendini farklı şeyler yapmaya çalışın evden uzaklaşın hafta sonunu tamamen kendinize ayırın bir akşam güzel bir masa hazırlayın mum vs. biraz canlılık değişiklik ikinize de iyi gelecektir..Sinemaya gidin birlikte dışarda vakit geçirin..Eminim çok iyi gelecektir.. Biz bile daha yeni evli olmamıza rağmen değişiklik istiyoruz =))

arkadaslara katılıyorum depresyon belırtılılerı bunlar gercı erkek mılletının ruh halı bellı olmaz zor elde etmıs sımdıde sıkılıyo olabılır ne dıyeyım zor durum arkadasım ınsallah duzelır. bız kadınların ıyı canı var yanı bızım bıseyden sıkılmaya hakkımız yok zaten. bu arada esının uzerıne cok mu dusuyorsun yanı yuz verıyor musun?bazı tıpler fazla yuz buluncada sımarıklıktan yapabılıyor bunuda unutma derım

diğer arkadaşların dediğinden farklı birşey diyemeyeceğim be de...depresyon gibi...ama durduk yerde mi oldu bu?bir şey bunu tetiklemiş olması gerekiyor.açıklamak zorunda değilsiniz ama borcunuz var mı?belki bu onun canını sıkıyordur,işin içinden çıkamayacakmış gibi geliyordur.askerliğini yaptı mı?belki bundan bunalıma girmiştir.belki de sadece gelecek korkusu sarmıştır onu,ya da çok güvendiği bir insandan tabiri caiz ise kazık yemiştir.beylerin ağızından lafı kerpetenle alırsınız zaten ama iyiken size bahsettiği bir olay olup da ardından değişti mi bunu bir düşünün...üstüne çok varmayın,sabredin biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…