Kızlar merhaba.Sürekli düşünmekten sıkıldığım bir konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.Ben 3 aylık hamileyim.Eşim uzun dönem asker.Önümüzdeki Mayıs ayında bitirecek askerliğini.Evlendikten 2 ay sonra askere gitti.Evliliğimiz bir nevi kaçma gibi olduğundan dolayı bir evimiz yok.Kayınvalidemlerle beraber yaşıyoruz.Benim şu an tek gelirim üniversiteyi yarım bıraktığımda kalan aylık 400 lira öğrenim kredisi.Bu ay hariç bebeğim doğana kadar aylık 400 toplam 2400 lira para gelecek.Ama hesapladığımda bebeğimin ve benim ihtiyaçlarıma yetmeyeceğinden korkuyorum.Kayınvalidemden de para almak istemiyorum.Bu konuda çok sıkıntılıyım.Bebeğin bir sürü ihtiyacı var.Benimde olacak.Ne yapacağımı düşünmekten beynim şişti.Bir de eşim geldiğinde direk kendi evime çıkmam gerek.Yoksa burda dayanamam.Bu çocuğumun gelişimi içinde çok önemli.Ama ne birikimimiz ne de eşyamız var.Eşimde garsonluk yapacak geldiğinde.Ev olayını da nasıl halledeceğimizi bilemiyorum.Eşimin ailesinden de biz yaptık denmemesi için bir şey beklemiyorum.Bunları düşünmekten her gün kahroluyorum.Lütfen fikir verin.Şimdiden teşekkürler.