- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aramam artık canım ne eşimi ne ailesiniSende arama arayınca Kıymet olmuyor hiç
Bekle bakalım birkaç gun dahaAramam artık canım ne eşimi ne ailesini
Beklicem canım bakalım napcakkBekle bakalım birkaç gun daha
Daha öncekinde aramıstı evet canım ama bu sefer cok kararlıydı dönmez gibime geliyoBence de arayacak kocan daha önce de böyle olmuş çünkü ama bu sefer iyi bi ders ver sen ona günlerce arasın ulaşamasın iyice düşsün bakalım umutsuzluğa görsün bi sen mi kıymetliymişsin arkadaşları mı.
inşallah anlar tez zamnadaBeklicem canım bakalım napcakk
Ütüsüz kıyafetler ev pis önüne yemek konmayacak akşamları yastıga basını koydugunda yalnızlıgı anlayacak
Aynen bende öyle hareket ettim. Ama olan bizlere oluyor. Ben, eşimi düzeldi sanmıştım. Cok iyiydik. O yüzden çocuk yapmaya karar verdim. Ama hamile kaldiktan sonra baktimki aynı. Hic desteği yok bana. Başım cok ağrıyor. Uyu sabaha geçer diyor. Destek sıfır. Senin eşin de benimkine benziyor. Düzelmez. Duzeldigine inanıp geri donsen bile, sakın çocuk yapma.Buzamana kadar hep duygularımla hareket ettim her insanda hata olabilir diyip en büyük sorunları görmedim
Duygusallıgıma yenildim
Ama insan olayların dışına cıkınca anlıyo..artık öyle davranmıcam olması gereken neyse o olur
Egoist biriyle geçim imkansız. Birseye karar vermisseniz ertelemenin bir anlamı yok. Uzattikca siz yipranirsiniz.Hayır,çözüm boşanmak ama şu an değil neyi erteliyosam bilemedim egoist insanla geçim zor ben bu sene olmazsa seneye kesin gözüyle bakıyorum boşanmaya hayırlısı balim
Son durum ne canım hakında ne hayilWhatsApp tan engeli kaldırmıs
WhatsApp tan engeli kaldırmıs
Ben Izmirde oturuyordum zaten. Giderim os bulurum. Ev tutarım. Yalnız yaşarım. Öncelikle esimle konuşacağım. Gelmek isterse birlikte gideriz. Istemezse kendi bilir. Bosanir tek giderim. Artık ayaklarimin üzerinde durmam gerekiyor. 33 yaşındayım. Bu zamana kadar yalnız yaşamadım ama artık mecburum.Hakkında hayırlısı olsun canım
Sen izmirde napcaksın? Ben aileme geldim dün
Merakından kaldırmıştır. Arasa bile hemen yumuşama. Seviyorsun belli ama lütfen ağırlığını koy.WhatsApp tan engeli kaldırmıs
Aynen öyle oluyor valla ama yapamam : (((Egoist biriyle geçim imkansız. Birseye karar vermisseniz ertelemenin bir anlamı yok. Uzattikca siz yipranirsiniz.
Kendi ailenizden dolayimi?Aynen öyle oluyor valla ama yapamam : (((
Evet,bir kere boşandım aynı eşimden tekrar evlendim,babam hiç istemedi yalvar yakar ikna ettim şimdi gidemiyorum iste : ((((Kendi ailenizden dolayimi?
Anladıımm. Zor bir durum. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.Evet,bir kere boşandım aynı eşimden tekrar evlendim,babam hiç istemedi yalvar yakar ikna ettim şimdi gidemiyorum iste : ((((
Sağol gülüm,Allah senin de yardımcın olsun. İnşallah güzel günler gorecez hep beraber.Anladıımm. Zor bir durum. Sizi çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.
Amin. Insallah. Ikimizinde işi zor. Ama imkansız değil. Bunu unutma. Başarmak için biryerlerden başlamamız gerekiyor.Sağol gülüm,Allah senin de yardımcın olsun. İnşallah güzel günler gorecez hep beraber.
Sanmıyorum canıminşallah anlar tez zamnada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?