Ne yapacağımı bilmez durumdayım

Eşim ararsa da hemen açmayı düşünmüyorum
Ya bi insan hiç mi düşünmez beş param yok şuan
Evden öyle çıktım kendisi de düşünmüyo bunu
Ailemden de isteyemem babamın durumu da iyi değil iş bulmam lazım hemen

Bence de arayacak kocan daha önce de böyle olmuş çünkü ama bu sefer iyi bi ders ver sen ona günlerce arasın ulaşamasın iyice düşsün bakalım umutsuzluğa görsün bi sen mi kıymetliymişsin arkadaşları mı.

Daha öncekinde aramıstı evet canım ama bu sefer cok kararlıydı dönmez gibime geliyo
Çok kıZgındı ama ben aramam kendisi ararsa da önceki gibi hemen açmıcam
Takılsın şimdi kimle istiyosa

Aynen bende öyle hareket ettim. Ama olan bizlere oluyor. Ben, eşimi düzeldi sanmıştım. Cok iyiydik. O yüzden çocuk yapmaya karar verdim. Ama hamile kaldiktan sonra baktimki aynı. Hic desteği yok bana. Başım cok ağrıyor. Uyu sabaha geçer diyor. Destek sıfır. Senin eşin de benimkine benziyor. Düzelmez. Duzeldigine inanıp geri donsen bile, sakın çocuk yapma.

Hakkında hayırlısı olsun canım
Sen izmirde napcaksın? Ben aileme geldim dün
Ben Izmirde oturuyordum zaten. Giderim os bulurum. Ev tutarım. Yalnız yaşarım. Öncelikle esimle konuşacağım. Gelmek isterse birlikte gideriz. Istemezse kendi bilir. Bosanir tek giderim. Artık ayaklarimin üzerinde durmam gerekiyor. 33 yaşındayım. Bu zamana kadar yalnız yaşamadım ama artık mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…