- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Gitmicem aşılamaya filan zorla da götüremez heralde..Sakın ama sakın yapma o bebeği. Sana sadece bunu diyorum.
Ailem bana yakın oturuyo ama onlara gidip kalırsam anlarlarBence paran varsa çık bu gece otelde kal yarın da arkadaşını kendi ağırlasin çok istiyorsa. Sanki seni sadece damızlık almış ya şuna bak...
Bence kapiyi icerden kitle anahtari ustunde birak. ( oyle olunca giremez diye dusunuyorum) telefonunu kapat basini koy yat. Sabah kadar ne hali varsa.gorsun nerde kalacaksa kalsin.Bence paran varsa çık bu gece otelde kal yarın da arkadaşını kendi ağırlasin çok istiyorsa. Sanki seni sadece damızlık almış ya şuna bak...
Evet önemsemiyor sinirlenince böyle tuhaf hareketleri varÇocuk yapmayın sakın
Eşiniz sizi önemsemiyor üzgünüm
Ne zamana kadar dayanırsınız bilemem.
Söylediğini yaparım da ya cok asırı sinirlenip apartmanı ayaga kaldırırsa o da varBence kapiyi icerden kitle anahtari ustunde birak. ( oyle olunca giremez diye dusunuyorum) telefonunu kapat basini koy yat. Sabah kadar ne hali varsa.gorsun nerde kalacaksa kalsin.
Nasilsa merak etmiyor seni sende onu merak etme. Sabaahta dersin aradim telefonun kapaliydi bende uyudum
Sen esini bilirsin canim. Kotu sonuclannacagini dusunuyorsan hic yapma.Söylediğini yaparım da ya cok asırı sinirlenip apartmanı ayaga kaldırırsa o da var
Acmazsam daha kötü olur canımSen esini bilirsin canim. Kotu sonuclannacagini dusunuyorsan hic yapma.
Siz iyi sabırlıymıssınızEvlenmeden önce eşim dünyanın en düşünceli, harika, işte budur dediğim adamdı,
Evlendik ,öküz az kalır ,çok kötü bir şey oldu ,1 yıl kadar sürdü bu tavırları,
Sonra Allah işte,bir şekilde olayı bana çevirdi tekrar düzeldi 4,yılımızdayız ,
Ama ben çok uğraştım,çok sustum,bekledim ve taşı gediğine koydum diyelim,
Sizinki kaç yıllık evlilik,evlenmeden önce nasıldı?
İşte biz de tam 1,5 seneliktik,artık canıma tak etmişti,Siz iyi sabırlıymıssınız
Evlenince malesef öküze baglıyolar ya evlendik imza attık diye kendini bırakmıslık boşvermişlik nedir
Asıl şimdi baslıyo hersey yani sevgiliyken nişanlıyken paylastıgın kısıtlıdır ama evlenince herseyi paylaşırsın hem eş hem aile hem arkadaş olursun
Daha çok önemsemesi gerekmez mi
Ama bizimki tam tersiydi sevgiliyken nişanlıyken de tartışmalarımız oluyodu ama gönlümü alıyodu peşimden koşuyodu beni özlüyodu şefkatlıydı
Şimdi bunlar ya yok ya eksik gibi..
1bucuk sene olcak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?