Ne yapacağımı bilmez durumdayım

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
Kızlar durumumu az çok biliyosunuz
Eşimle bi normal bi küs giden bir evliliğimiz var ortada büyük sorunlar yok ama tartısmamız cok oluyor
Evleneli bir bucuk seneye yaklasıyor genelde tartısmayla geçti
Kendisi agır karakterde ve sert tavırlıdır arada güler şakalaşır ama çok nadir..kısıtlıdır kuralları vardır
Makyajıma karısır herseyi giydirmez şuan evdeyim(aşılama için işe tekrar girmedim ücretli öğretmenlik yapıyordum çıktım) hep evde oturup onu bekliyim ister
Arkadaslarınla bulusabilirsin der ama her hafta bulusmak istesem yok gitme der
Zaten bebek istiyoruz olmadı bi sorun da bulunamadı ama doktorum istersen aşılama yapalım dedi bu ayın sonu olacak
Ama olacak tı..
Şuan vazgeçmiş durumdayım eşime de söylücem yaptırmıyorum
Her an tartısmalı gergin bir ortamda hamile kalsam kesin cocuga bir zarar olur hadi saglıklı dogurdum diyelim
Böyle bir ortamda cocuk yetiştirilebilinir mi
Eşimden beklediğim ilgiyi göremiyorum gözlerime bile cok bakamaz mesela hala çekinir..
Süprizler özel gün kutlamalar zaten yok
Hediye vs çiçek miçek bişey yok herseyimi kendim cıkar alırım
En ufak olumsuz bir sözümde gerilir sinirlenir cevap ta verirsem bagırmaya cagırmaya kızarmaya bozarmaya baslar
Herkese yumusak iş arkadaşlarına üniv arkadaslarına cok asırı iyi ama bana karsı hemen argo sözler küfür sinirlenmeler bagırmalar vs
Şimdi arkadasıyla dısarda
Ben evde tekim neden bilmem aşırı bir karın agrım var kramp seklinde ve ilaçla gecmedi eşime mesaj attım aradım ama tartıstık diye kendisi telini de kapatmıs hiç merak etmez mi insan kadın evde tek basına naptı napıyo hastalanmıs vs aramadıgı eve gelmediği gibi bide teli kapatmıss!
Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopar
Ben napcam böyle bilmiyorum
Bi yandan ev üstüme üstüme geliyo cok sıkılıyorum vakit geçmiyo
İşe gircektim aşılama için girmedim bu dönem de geçiyo artık ikinci döneme girerim sanırım
Bi yandan eşimin bebek baskısı biyandan bana hal ve tavırları..
Uzun oldu kusura bakmayın kızlar..

Bugün arkadasıyla görüşmeye gitti
Yarın da yemege cagırcam dedi bana sormak etmek yok
Alısverise cıkmak lazım temizlik filan yapmam lazım hem bugün görüştünüz baska zama gelsin yarın gelmesin dedim
Tartısmamız ondan cıktı
O saatten beri de konusmadık aramalarıma cevap vermedi teli kapattı
Kızlar ne yapılabilir bu eşleri kendimize baglamak ilgisini çekmek için ne biliyim bana düşkün olsun gözümün içine baksın isterdim
Herkese karsı hassas davranır konusur bana niye öyle değil

Sakın ama sakın yapma o bebeği. Sana sadece bunu diyorum.
Gitmicem aşılamaya filan zorla da götüremez heralde..
Cinsellik filan da yok hatta bi süre aynı yatakta yatmak istemiyorum
Sen erkeksin kocasın bi yuvan sorumlulugun var üstelik hastalandım diye mesaj atmısım telefonu kapatmak nedir??

Bence paran varsa çık bu gece otelde kal yarın da arkadaşını kendi ağırlasin çok istiyorsa. Sanki seni sadece damızlık almış ya şuna bak...
Ailem bana yakın oturuyo ama onlara gidip kalırsam anlarlar
En ufak yüzüm asıldıgında hemen soruyolar onları üzmek istemiyorum
Ama eşim eve geldiğinde kavga cıkarsa mecbur gidicem :(

Bence paran varsa çık bu gece otelde kal yarın da arkadaşını kendi ağırlasin çok istiyorsa. Sanki seni sadece damızlık almış ya şuna bak...
Bence kapiyi icerden kitle anahtari ustunde birak. ( oyle olunca giremez diye dusunuyorum) telefonunu kapat basini koy yat. Sabah kadar ne hali varsa.gorsun nerde kalacaksa kalsin.
Nasilsa merak etmiyor seni sende onu merak etme. Sabaahta dersin aradim telefonun kapaliydi bende uyudum :-P

Bence kapiyi icerden kitle anahtari ustunde birak. ( oyle olunca giremez diye dusunuyorum) telefonunu kapat basini koy yat. Sabah kadar ne hali varsa.gorsun nerde kalacaksa kalsin.
Nasilsa merak etmiyor seni sende onu merak etme. Sabaahta dersin aradim telefonun kapaliydi bende uyudum :p
Söylediğini yaparım da ya cok asırı sinirlenip apartmanı ayaga kaldırırsa o da var

Kaç saat oldu aramadı üstüne teli kapattı
Gelince de bana kızıcak arkadaşlarımın yanında niye tartısıyosun filan diye bagırıp cagırcak kesin

Evlenmeden önce eşim dünyanın en düşünceli, harika, işte budur dediğim adamdı,
Evlendik ,öküz az kalır ,çok kötü bir şey oldu ,1 yıl kadar sürdü bu tavırları,
Sonra Allah işte,bir şekilde olayı bana çevirdi tekrar düzeldi 4,yılımızdayız ,
Ama ben çok uğraştım,çok sustum,bekledim ve taşı gediğine koydum diyelim,
Sizinki kaç yıllık evlilik,evlenmeden önce nasıldı?

Evlenmeden önce eşim dünyanın en düşünceli, harika, işte budur dediğim adamdı,
Evlendik ,öküz az kalır ,çok kötü bir şey oldu ,1 yıl kadar sürdü bu tavırları,
Sonra Allah işte,bir şekilde olayı bana çevirdi tekrar düzeldi 4,yılımızdayız ,
Ama ben çok uğraştım,çok sustum,bekledim ve taşı gediğine koydum diyelim,
Sizinki kaç yıllık evlilik,evlenmeden önce nasıldı?
Siz iyi sabırlıymıssınız
Evlenince malesef öküze baglıyolar ya evlendik imza attık diye kendini bırakmıslık boşvermişlik nedir
Asıl şimdi baslıyo hersey yani sevgiliyken nişanlıyken paylastıgın kısıtlıdır ama evlenince herseyi paylaşırsın hem eş hem aile hem arkadaş olursun
Daha çok önemsemesi gerekmez mi
Ama bizimki tam tersiydi sevgiliyken nişanlıyken de tartışmalarımız oluyodu ama gönlümü alıyodu peşimden koşuyodu beni özlüyodu şefkatlıydı
Şimdi bunlar ya yok ya eksik gibi..
1bucuk sene olcak evleneli

Siz iyi sabırlıymıssınız
Evlenince malesef öküze baglıyolar ya evlendik imza attık diye kendini bırakmıslık boşvermişlik nedir
Asıl şimdi baslıyo hersey yani sevgiliyken nişanlıyken paylastıgın kısıtlıdır ama evlenince herseyi paylaşırsın hem eş hem aile hem arkadaş olursun
Daha çok önemsemesi gerekmez mi
Ama bizimki tam tersiydi sevgiliyken nişanlıyken de tartışmalarımız oluyodu ama gönlümü alıyodu peşimden koşuyodu beni özlüyodu şefkatlıydı
Şimdi bunlar ya yok ya eksik gibi..
1bucuk sene olcak evleneli
İşte biz de tam 1,5 seneliktik,artık canıma tak etmişti,
Tek konum var istersen oku,şikayetim farklıydı ama tek o konu değil,sizinki gibi tavırları da oldu ona bağlı olarak.
Daha sonra ona ailesi olduğumu ,ölümüne kadar yanında olacağımı ,hayatımı onun üzerine kurmaya yemin ettiğimizi hatırlattım,tekrar,
Evlenmek bana resmen tabuydu,ikna etti,benim gibi!(derin anlamlar içerir :) ) bir kadınla evlenmişsin ,demek ki çok aşıktın minvalinde hatırlatmalarla kendine geldi.
Biz boşanacaktık,onun isteği dahilinde,şimdi o günleri hatırlatınca bile kötü oluyor.
Biraz akıllı ve sabırlı hareket etmek gerekiyor sanırım,ben bilinçsiz şekilde böyle davrandım ama işe yaradı .
Ayrıntı istersen yazabilirim özelden falan.
Ama ne hissettiğini çok iyi anlıyorum,aklıma o günler geldikçe hala içim acıyor,elimde değil.

Otele falan git nedir ya..herkesi kendi kocanız gibi mi sanıyorsunuz..verilen akla bak.adam zaten agresif bir tip..birde evde bulamazsa "vay sen nerelerde sabahladın" diye hastanelik etse iyi mi olacak..akıl vereyim derken düşünün biraz !!

Sevgili konu sahibi..eşiniz zor biri..evliliğinizde ki sorunları halletmeden çocuk fikrini ertelemeniz daha doğru olur.. madem bu adam tepki gösterince böyle oluyor, birde yumuşak davranmayı deneyin..işte "canım seninle olmayı özlüyorum,flört dönemindeki gibi olalım o heyecanı kaybetmeyelim vs" gibilerinden yumuşak tarafından vurmayı deneyin..çok üzüyor beni bu davranışların,bu tavırların diye konuşun.

Yatağınızı ayırmanızı kesinlikle doğru bulmuyorum..bu ikinizi birbirinizden daha çok uzaklaştırmaktan,kocanızın sizi "sen yanımda uyumaya tenezzül etmiyorsun" diye suçlamasından başka bir işe yaramaz..aynı yatakta uyuyunca illa birlikte olmak zorunda değilsiniz sonuçta.

Eve almamak gibi bir saçmalıkta yapmayın..orası sadece size ait bir ev değil..ortak yaşam alanınız.

Boşanmak tüm çabaları gösterip hiç karşılık alamadığınızda düşünülmesi gereken birşey..o zaman kendinizi tartar "bir ömür bu adamla yaşayabilir miyim" diye düşünüp en doğru kararı yine siz verirsiniz.

İyi haberlerinizi almak dileğiyle.

Back
X