- 1 Eylül 2014
- 26.112
- 30.478
- 798
- 35
- Konu Sahibi sosyalbilimci
ah bu erkekler hep aynı yaSanmıyorum canım
Adamda en ufak bi pişmanlık çekinme özür vs hiçbişey yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah bu erkekler hep aynı yaSanmıyorum canım
Adamda en ufak bi pişmanlık çekinme özür vs hiçbişey yok
Ayy aynılarmıss canımAynen bende öyle hareket ettim. Ama olan bizlere oluyor. Ben, eşimi düzeldi sanmıştım. Cok iyiydik. O yüzden çocuk yapmaya karar verdim. Ama hamile kaldiktan sonra baktimki aynı. Hic desteği yok bana. Başım cok ağrıyor. Uyu sabaha geçer diyor. Destek sıfır. Senin eşin de benimkine benziyor. Düzelmez. Duzeldigine inanıp geri donsen bile, sakın çocuk yapma.
Amin canım teşekkür ederimSon durum ne canım hakında ne hayil
Son durum ne canım var mı bir gelişme?
Bu erkekleri anlamak imkansız ya.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşAllah.
bir kere çok kötü hasta olmuştum. ciğerlerim sökülüyordu sanki yerinden.Ayy aynılarmıss canım
Ne demek uyu geçer ya insan ilgilenir biraz üstüne düşer ama yok benimki de öyle..bi yerim agrıyo dediğim de rahat bırak kendini diyo ilgisi o yani
Düzelcek diye düşüncem en büyük hatam zaten
Ona göre hep ben sucluyum bütün hataları ben yaptım kendi sütten cıkmıs ak kaşık zaten hiç kendisi benle tartısmadı hiç bagırıp cagırmadı kalbimi kırmadı aglatmadı bişey yapmadı..
Aramaz zannetmem de baktım af diliyo özür diliyo dönmemi istiyo bi düşünürüm
ergen irisi.Bi ara engeli kaldırmıstı şimdi geri engellemiş
Ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına WhatsApp tan engeli basınca kalbinden de engelleyebilecek mi çocuk oyuncagı mı bu![]()
Owww büyük bi ders vermissin canımbir kere çok kötü hasta olmuştum. ciğerlerim sökülüyordu sanki yerinden.
eşim döndü sırtını uyudu. sabah işe gitti. ben de acile gittim sürüne sürüne.
gün geldi devran döndü. eşim de hasta oldu. acile git dedim yattım. iğnesini serumunu yedi geldi. dersini aldı. şimdi az yüzüm düşse hasta mısın diyor :)
Yok canım gelirse veya ararsa hemen kabul etmicem düşünsün dursun..ergen irisi.
daha ham, olgunlaşmamış.
sen bir de yalvarsın eve döneyim diye bekliyorsun.
sen acele işe gir ki onu umursamadığını düşünsün. severse zaten gelir kapına. gelmezse iyice düşünürsün, aranızdaki sevgi bitti mi diye?
Aynen bendede öyle. Ne zaman tartissak senin yüzünden diyor. Bazen kendi hstasini kabul ediyor ama genelde tartışmayı ben cikariyormusum. Akışına bırak diyor. Bende o konuyu kapatmadan bitirmek istemiyorum. Huyumu suyumu flört zamanında anlatmistim ona. Şimdi sanki bilmiyormus gibi davranması beni delirtiyor. Çocuğu yaptigimada o kadar pismanimki. Hamileyken destegi olmayan biri dogumdan sonra destegide olmaz. Tek başıma nasıl baş edeceğim onu düşünüyorum. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin nolur.Ayy aynılarmıss canım
Ne demek uyu geçer ya insan ilgilenir biraz üstüne düşer ama yok benimki de öyle..bi yerim agrıyo dediğim de rahat bırak kendini diyo ilgisi o yani
Düzelcek diye düşüncem en büyük hatam zaten
Ona göre hep ben sucluyum bütün hataları ben yaptım kendi sütten cıkmıs ak kaşık zaten hiç kendisi benle tartısmadı hiç bagırıp cagırmadı kalbimi kırmadı aglatmadı bişey yapmadı..
Aramaz zannetmem de baktım af diliyo özür diliyo dönmemi istiyo bi düşünürüm
Helal olsun size. Iste buuu. Bende böyle davranıyorum artık. Hakedene hakettiği gibi.bir kere çok kötü hasta olmuştum. ciğerlerim sökülüyordu sanki yerinden.
eşim döndü sırtını uyudu. sabah işe gitti. ben de acile gittim sürüne sürüne.
gün geldi devran döndü. eşim de hasta oldu. acile git dedim yattım. iğnesini serumunu yedi geldi. dersini aldı. şimdi az yüzüm düşse hasta mısın diyor :)
Demekki beni sevmiyo umursamıyo..
Etrafında kız filan yoktu ben karsısına cıkınca belki direk evleniyim baska bulamam mantıgıyla hareket etti belki de
Çocuk oyuncağı olmadığını anlasın bırak ne hali varsa görsün burnu surtsün canım.Bi ara engeli kaldırmıstı şimdi geri engellemiş
Ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına WhatsApp tan engeli basınca kalbinden de engelleyebilecek mi çocuk oyuncagı mı bu![]()
Rabbim size de yardım etsin zor vallaAynen bendede öyle. Ne zaman tartissak senin yüzünden diyor. Bazen kendi hstasini kabul ediyor ama genelde tartışmayı ben cikariyormusum. Akışına bırak diyor. Bende o konuyu kapatmadan bitirmek istemiyorum. Huyumu suyumu flört zamanında anlatmistim ona. Şimdi sanki bilmiyormus gibi davranması beni delirtiyor. Çocuğu yaptigimada o kadar pismanimki. Hamileyken destegi olmayan biri dogumdan sonra destegide olmaz. Tek başıma nasıl baş edeceğim onu düşünüyorum. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin nolur.
inşallah.Yok canım gelirse veya ararsa hemen kabul etmicem düşünsün dursun..
Boşanmak isteyene de yalvarcak değilim kagıdı gönderirse direk kabul ederim
İş basvurumu yaptım canım bakalım çıkar inşallah
İş basvurumu yaptım bekliyorum canımAynen oyle. Cocugunun taşıyıcısı olarak seni uygun gormus beyfendi. Ezdirme kendini. İşe gir bas tekmeyi buna. Duzelir dönerse yaparsin cocugu.
Dilekçeyi gönderebilir valla bilmiyorum ama gönderirse dediğim gibi kabul ederim yani yalvaracak değilim..ailemi aramadı canımÇocuk oyuncağı olmadığını anlasın bırak ne hali varsa görsün burnu surtsün canım.
Boşanma kağıdı filan yollayacağını sanmıyorum.
Birşey olmamış gibi aileni filan aradı mi acaba senden habersiz?
Adam düzelir diye bekledim zaten hani en azından evlenince daha ılımlı olur diye düşündüm ama yanılmısıminşallah.
böyle erkekleri önce adam etmek lazım.
Baslayacam zaten böyle gitmeyecek elbet bir gün ceserat gelecek.Amin. Insallah. Ikimizinde işi zor. Ama imkansız değil. Bunu unutma. Başarmak için biryerlerden başlamamız gerekiyor.
Siz neden 2.kez aynı adamla evlendiniz?Baslayacam zaten böyle gitmeyecek elbet bir gün ceserat gelecek.
eğer kendisinde hata görseydi değişirdi.Adam düzelir diye bekledim zaten hani en azından evlenince daha ılımlı olur diye düşündüm ama yanılmısım
Annem demişti bi insanı değiştiremezsin naparsan yap değişmez dedi
Ben sandım ki evlenince farklı olur karı koca oluyosun soyadını alıyosun herseyini paylaşıyosun ama hataymıs