öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için. gerçekten çok zor günler geçiriyorum. bir yandan ailemi düşünüyorum yazık oldu herşeye, bir yandan kendimi düşünüyorum, geleceği düşünüyorum. gerçekten zor günler. allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah
Aslında bu bi savunma olamaz tabi ama beş yıldır ufak tefek sıkıntılarını görsem de ilk defa dürüstlüğünden bi zede gördüm beni en çok yaralayan o. zamanında cok sacma bi sebepten onun bana güven problemi oluştu, çok acı günler geçirdik, ben hatalıydım asla aldatmadım ama aldatmakla itham edildim bile sayılabilir, o dönemlerde ben güvenini geri kazanabilmek için çok çabaladım ve başardım. şimdi aynı çabayı ondan bekliyorum. sevdiğini biliyorum, aldatma sebebinin birinden hoşlanma ya da duygusal bi durum da olmadığını biliyorum. dün 1 hafta aradan sonra yazdı, biraz tartişmalı bir konuşma geçti aramizda. Kapı açtım aslında ben ona affedebilmek inanmak unutmak için, ama şimdi affetsem bile mutlu olur muyuz bilmiyorum. değişmesi lazım bana bu acıyı unutturup tekrar inandırıp güvenmemi sağlaması lazım. Dua ediyorum Allahım hangi yol doğru olansa onu bana göster beni o yola yönelt diye. neredeyse iki aydır acı içinde uyanıyorum. Benim de hatalarım var kusurlarım var ama oturup düzeltmesini sevgim için eğilip bükülmeyi becerebilirken böyle büyük bi hatada neden çabalama yoluna gitmediğini anlamıyorum. gerçekten kafam çok karışık...