ne yapacağımı bilmez haldeyim

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Herkese iyi akşamlar.
bundan birkaç ay önce konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cok-kirginim-cok-kizginim.887329/ .
Bu konuyu zaman içerisinde erkek arkadaşımla hallettim yani en azından halettiğimi düşünüyordum
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum gerçekten güveniyorum yoksa affedemezdim. Ki bu kıza karşı ( benden önce ) sevgili olma talebini öğrenmemle yıkıldım ama iyi niyetine ve samimiyetine olan inancımla affettim.
Gelgelelim ki bugüne kadar. Elime sevgilimin telefonunu aldım ve erkek arkadaşımın instagramına girdim. Orada etiketlenmiş fotoğraflarınızın olduğu bir kısım oluyor ya orayı tıkladım ve ne göreyim. Arkadaş grubuyla 10 15 fotoğraf. Bazen gruplar 5 kişi bazen 15 kişi ama fotoğraflarda değişmeyen tek şey erkek arkadaşımlla o kızın hep yanyana oluşu.
Fotoğrafta 4 kişi de olsalar 15 kişi de olsalar o kızın eli sevgilimin omzunda. Ve çok yakınlar.
Bu ne kadar tesadüf olabilir arkadaşlar ?
Böyle bir yıkım olamaz.
Olabilir arkadaşlar demekki samimiler diyebilirsiniz ama yok hayır bu öyle birşey değil.
sevgilinizin,nişanlınızın yada eşinizin böylesine bir fotoğrafına içiniz nasıl sızlar bir düşünün.
Ve bu kızı hayatından çıkardı erkek arkadaşım. Her yerden sildi sen varsın sadece ne istersen o olur yeterki seni kaybetmeyeyim dedi.
Ama etiketlendiği fotoğrafları kaldırmamış ve o koyan kişinin hesabı açık olmadığı için ben ilk kez gördüm fotoğrafları.
Biraz ağır konuştum seninle bi süre görüşmek istemiyorum dedim konuşmak istedi istemedim
Yalnızım şimdi gidip dertleşebileceğim hiç kimse yok.
İçim o kadar çk acıyor ki.
Hafızamdan birbirlerine her fotoğrafta sarılmış olmalarını atamıyorum.
Sizce ben ne yapayım sizce ben haksız mıyım

Haklisin... Bi sure trip at burnu sürtsun ve o fotolar kaldirilsin bi sekilde bence...

Sen o kizi hayatindan cikarmadan once boyle samimi olduklarini bilmiyo muydun? Madem kaldiramicaktin neden affettin?

Haklisin... Bi sure trip at burnu sürtsun ve o fotolar kaldirilsin bi sekilde bence...

O kadar kötü hissediyorum ki kendimi.
Kaldırsa da ona karşı hakaret ettim,o bana etti. Bunlar unutulmayacak.
O kızın nasıl sarıldığı unutulmayacak

Kizin senin varligindan haberi var mi? Sevgilinin instagraminda ikinizin fotolari falan var mi ikinizle birliktemi gorusuyo gibisinden soruyorum

Sen o kizi hayatindan cikarmadan once boyle samimi olduklarini bilmiyo muydun? Madem kaldiramicaktin neden affettin?
Benim erkek arkadaşım el şakalarından dahi hoşlanmaz bir kıza yapmaz. Yani bu kadar yakın olabileceğini tahmin etmezdim.
Ki benim yerime koyarsanız kendinizi hazmedilmeyecek şeyler olduğunu anlayabilirsiniz.
Daha da kötüsü hala o fotoğrafları barındırması.
Evet geçmiş geçmişte de kalmalı ama etiketi kaldırmaması o geçmişi devam ettirdiği ve görülmesinden çekinmediği anlamına gelmez mi

O kadar kötü hissediyorum ki kendimi.
Kaldırsa da ona karşı hakaret ettim,o bana etti. Bunlar unutulmayacak.
O kızın nasıl sarıldığı unutulmayacak

Daha yenisiniz sanırım,hakaret aradaki saygıyı bitiriyor,çok erken baslamissiniz tükenmeye... Asla unutmam kendimi taniyorum diyorsan ayril cunku belki de sana her sarilmasinda aklina o fotograflar gelecek.
Ben de buna benzer bisey yasadim ve affettim zamaninda,sonra baktim olmuyor,ne kadar dügüm atsan da o ip kopmus oluyor bi kere..

Kizin senin varligindan haberi var mi? Sevgilinin instagraminda ikinizin fotolari falan var mi ikinizle birliktemi gorusuyo gibisinden soruyorum
Kızı silene kadar kız erkek arkadaşımın bütün fotoğraflarını beğenmişti tek bir fotoğraf hariç o da ikimizin fotoğrafı.
Daha dpğrusu şöyle oldu.Kız her fotoğrafı beğeniyordu erkek arkadaşımın.Sonra erkek arkadaşım bizim fotoğrafımızı koydu ve kız beğenmedi.Sonra erkek arkadaşım bireysel fotoğrafını koydu kız beğendi.
Olay ondan sonra patlak verdi zaten. Erkek arkadaşım bir daha görüşmeyeceğim diyerek her yerden sildi.Ama kız hala erkek arkadaşımı takip ediyor.
Bu arada kızla herhangi bir tanışmışlığım yok

7 ay oldu işte.
İyi biri olduğuna inanmasam herşeyi anında silerim ama kalbindeki yiliği biliyorum.
Haklısınız şuan gözümün önünden gitmiyor birlikte gülüşleri.
ve bu da çok canımı acıtıyor

Benim hayatimdaki kisinin yakin kiz arkadasi olamayacagi icin ilk konundaki cogu seyi hazmedemez tepkimi zaten net bi sekilde koyardim. El sakasindan hoslanmamasi kizin elini omzuna atamayacagi anlamina gelmiyo. O kizi hayatindan net bi sekilde cikardigina eminsen cok takilma. Etiketi zaten kaldirmistir sen kizdiktan sonra. Kizi takiplerinden cikar

Acını anlıyorum,umarım emeklerini hak eden biridir sevgilin..

Butun fotograflari begenip ikinizin fotografini begenmemesi tuhaf. Seni kiskanmis gibi geldi bana. Ama sevgilinin kiza karsi bi hissi olsa seninle gorusmezdi gider kizla konusurdu boyle dusun. Sevgilinle kavga edip kizi sevindirme. Sakinlesince oturup konusun de ki ben senin kiz arkadaslarinla gorusmene karismam getirir benimlede tanistirirsin ama bu kiz bana garip geldi. Butun fotograflarini begendi ikimizin fotografini begenmedi rahatsiz etti beni bu durum. Gorusmeni istemiyorum hic bi sekilde. Senin bu kizla fotograflarini gormek beni kiriyo kendini benim yerime koy iyice dusun ve bi karar ver tamamen hayatindan cikartabileceksen devam edelim baska turlusu iliskimize zarar vericek.
Zaten oda siler tamamen hem kesin bi konusma yapmis olursun kararli oldugunu bilsin ona gore davransin

Bu arada kiz sevgilimi hala takip ediyor demistin kizi engelle sonra engeli ac takipten cikartmis olur sevgilini

Kızı takipten çıkardı ama kız onu takip ediyor.
Benim bu konuda hassas olduğumu bile bile etiketleri kaldırmaması çok üzücü olan kısmı.

Bu arada kiz sevgilimi hala takip ediyor demistin kizi engelle sonra engeli ac takipten cikartmis olur sevgilini
Şuan erkek arkadaşımla konuşmuyoruz. İleride barışma yoluna gidersek bunu ona yaptırırım teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğiniz için

Kızla fotoğraflarda çok samimiler.Sarmaşdolaş derlerle aynı öyle. Sadece ikisi her fotoğrafta bu kadar yakın.
Kendisini nasıl affettirir affettirmek ister mi bilmiyorum açıkçası

Bizim yere göğe konduramadigimiz insan yapmaz öyle biri degil dediğimiz insanlar bizi yerle bir edip yerin dibine sokuyor.
Kimse icin yapmaz deme. Hayayta bir seyi yapmam yada yapmaz dedigin her sey basina geliyor.
Artik 2. Defa görmüşun.
Bundan sonrari sende. Unuturum ben ya midesizim ben zaten nolcak yapmaz o soz verdi hic yasanmamis sayarim dersen barış.
Ama aksini dusunursen resti cek kurtul ve sevin.

Fotograflar senden oncemi cekilmis sana gorusmem dedikten sonra mi gorusmusler orasi onemli aslinda.
Fotograflar eskiyse arkadaslarina kaldirin demeye cekinmis olabilir sevgilisinden korktu kaldirtiyo gibi dusunurler diye

Şuan sağlıklı karar veremiyorum.Ne yaparsam yapayım mutsuz olacakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…