Canim eskide kalmis seyleri neden takip moralini bozuyosun ki. O zamanda samimidir cekmistir fotograf. Simdi gorusmuyo nasil olsa. Etiketi kaldirmaya cekinmis olabilir arkadaslarina karsi. Yoksa etiketi kaldirmamasinin ne gibi bi anlami olabilir ki kizi takipten bile cikartmis bos yere kendini uzuyosun
Sevgilin senin için muhabbetini kesmiş neden hala sorun yapıyorsun ki? Fotoğrafları unutmuş olabilir ya da kaldırma gereksinimde bulunmamıştır. Sonuçta kızla ikisinin tek fotoğrafı yok toplu fotograflar bu kadar takılma uygun dille söyleseydin tepkin fazla olmuş.
Canim eskide kalmis seyleri neden takip moralini bozuyosun ki. O zamanda samimidir cekmistir fotograf. Simdi gorusmuyo nasil olsa. Etiketi kaldirmaya cekinmis olabilir arkadaslarina karsi. Yoksa etiketi kaldirmamasinin ne gibi bi anlami olabilir ki kizi takipten bile cikartmis bos yere kendini uzuyosun
Eskiden bu derece samimi olduklarını bilmiyordum çünkü. Bir de bunları görmesem neyse ama etiketi kaldırabilirdi ben görmeyeyim diye.
Ben ona art niyetli demiyorum ama içim sızladı.Bir zamanlar birşeyler hissettiği kızla sarmaş dolaş fotoğraflarının olması
Biz bu olay yüzünden ayrılığın eşiğine geldik çok büyük kavgalar ettik o fotoğrafları görmemem gerekiyordu çünkü ben o kızın adı geçtiğinde bile irkiliyorum sinir basıyor beni. Kaldı ki sarmaş dolaş fotoğraflarını görmenin acısı anlatılamaz
Sevgilin senin için muhabbetini kesmiş neden hala sorun yapıyorsun ki? Fotoğrafları unutmuş olabilir ya da kaldırma gereksinimde bulunmamıştır. Sonuçta kızla ikisinin tek fotoğrafı yok toplu fotograflar bu kadar takılma uygun dille söyleseydin tepkin fazla olmuş.
Evet ikisinin bireysel fotoğrafı yok ama olsa da aynı bu derece olabilirdi zaten.Dusunsenize bi grup var sanki bunlar o grupta sevgililer gibi hep yanyanalar.Hep kızın eli sevgilimin omzunda.