Ne yapacağımı bilmiyorum artık

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.042
1.208
133
Merhaba 21 yaşında universite okuyan sıradan bir insanım ..Sanırım bu aralar duygusal boşluktan dolayı sevilme duygusunu arar oldum .Arkadaşlarım Nişan bile yaparken benim ilişki aşamasına bile gecemem sürekli kendini sorgulamama itti .

Son yaşadığım olaydan kısaca bahsedeyim .Yaklaşık 1 aydır Instagramdan biriyle konuşuyoruz .Açıkçası uzak ilişkiye sıcak değilim öyle görusmeden birine karşı duygu olusturamam ben . Twitter hesabından ,yazdıklarından az çok karakterini çözümlemeye çalıştım .Sürekli iltifatlar ediyor ,saçma hikayelere bile cevap veriyor ama konuşurken yani böyle konunun devamını getirmiyor .
Bir süre sonra bir gün ben mesaj atmadım o da atmadı .öylesine profil fotosu kaldırdım saniyesinde yazdı bana .ya ben çözemiyorum artık insanları .

Sormak istediğim şu başlarda ilgili davranan bir erkek neden sonra ortadan kaybolur ?

Erkek başta ilgili davranır ama sizin mesaj atmamanızı ilgisizlik olarak görmüş ve bırakmış olabilir.
Muhabbet tek taraflı kesilmez çünkü. Eğer ilerlemiyorsa, ilerlemiyordur. Erkek çok mesaj atıp karşılık bekler ve görmezse, bırakır. Doğal olarak.

Ya kesinlikle öyle de .Hani konuyu da çok devam ettiren biri değildi sonuçta .Ben de daha yeni tanıştığım birine o kadar da açmak istemedim kendimi ..

Önce şunu söylim ablama belki benden büyüksün abla diyorum. CANIM bak ben asla bu sosyal medya ilişkilerine önem vermiyorum.herkes herkesle emin ol bu sosyal medya aşklarına güvenmeyin.ben hiçbir zaman böyle yapmadım hep dua ettim RABBİM SEN KADERİMDEKİNİ KARŞIMA ÇIKAR DERDİM. ÇOK ŞÜKÜR 6 SENEDİR EVLİYİM 2 ÇOCUĞUM VAR. ABLAMDA BU SOSYAL MEDYAYA ÇOK SEVDALI SEVGİLİSİ ÇOK OLDU BİTTİ. YAPMAYIN BUNU. UMARIM KADERİNDEKİ KİŞİDE KARŞINA ÇIKAR

Ya kesinlikle öyle de .Hani konuyu da çok devam ettiren biri değildi sonuçta .Ben de daha yeni tanıştığım birine o kadar da açmak istemedim kendimi
Arkadaşımın karşısına çok ilgili bir erkek çıkmıştı, hatta anchor denilen bir uygulamadan tanışmışlardı.
Ama arkadaşımın kanı ısınmıştı hemen ve çok rahat konuşmaya başlamışlardı. Şunu saçma buluyorum, eğer bir erkek sizi tanımak istiyorsa kendisini açıyor zaten. Soğuk veya uzak davranınca da, onlar da soğuyor.
Arkadaşım şimdi sevgili oldu ve birbirlerini seviyorlar baya, evlenirler büyük ihtimalle. Kısmetin nereden geleceği belli olmuyor, sadece erkekleri iyi tartıp seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…