Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kızlar iki gündür kafam kazan gibi... ne olur bir akıl verin.. kendımı yedim bitirdim.. uyku uyuyamıyorum...

konuya geçeyim, uzatmadan..benim bir erkek kardeşim var.. benden ıkı yaş küçük.. ankarada memur kendisi..

iki gün önce işyerindeyken telefonum çaldı. baktım bir mesaj,tanımadıgım numaradan. ''beni acil ara kardeşinin hayatı söz konusu çabuk ara '' diye.. (numaramı , kardeşimin telefonundan gizlice almış )

belki yanlıs ama kardeşim deyınce akan sular durur benım için .. hiç düşünmeden aradım tabı. bır kız cıktı telefona.. kımsınız, kardeşimin neyi var dedım..

kızın bana söyledıkleri şu : '' ben , kardeşinle gecelik bir ilişki yaşadım ve hamile kaldım. bana çocugu aldır dıye baskı kuruyor. çocugu aldırıp aldırmamak

konusunda kararsızım. ama bil istedim. kardeşin, gecen evimizi bastı çocugu aldır dıye. babam evde olsaydı çok kötü seyler olurdu. ben daha önceki sevgilimden ayrıldım.

ondan da çocuk aldırdım. bu çocuk benım son şansım.aldırmayacağım. bılmıyorum. benım kaybedecek bişeyım yok. ben zaten bır magazada tezgahtarlık

yaparım. ama bu cocuguda aldırırsam bırdaha kardeşin benı umursamaz. bana ınanmadı, hastaneye götürdü gercekten hamıle oldugumu görünce kapak

oldu. benım korkacak bıseyım yok''

kızlar çok kötüyüm.. hiçbişey söyleyemedim, şoka girdim. bıraz çapkın oldugunu bılıyordum ama bukadar ılerı gıdecegını tahmın edememiştim. çok

üzgünüm. annemlere söylersem annem babam mahvolur,biter. aptal kardeşimle de konusamıyorum. ıkı gundur napacagımı düşünüyorum.

sizce napmalıyım bi akıl verin.. masum bir cana kıyılsın ıstemıyorum.. onun suçu ne.. ama böyle de evlılık olaz, boyle mecburiyetten hıcbısey olmaz.. o

olayın doğruluğundan da yuzde yuz eminim, arastırdım..

çok üzgünüm..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız önceki sevgilisinden de aldırmış çocuk, hayatının ilk şokunu yaşamıyor şuan yani. Ve birlikte olmak herkesin kendi kararı ama korunmamak (çocugu olmasını istemeyenler için) bir seçim olmamalıydı.
Kardeşin olamayacağını söylemiş, sırf bir bebek için zorla evlilik olmaz. Bence kız,kardeşin vazgeçer evlenir fln diye düşünüyor. Bu yüzden kardeşin acilen kızla düzgünce konuşup bu bebek doğsa da evlenmeyeceklerini ve beraber olmayacaklarını söylesin. Kız bunu görüp geri adım atar bence. Yeter ki kardeşin kararlı görünsün.

kız, kardeşimi kandırmış. ben spiral taktım yanı zaten korunuyorum demiş.

kardeşim, evlenmeyecegını söylemiş. ısrarla aldırmayacağım diyor..

bebek, şu an 8 haftalık.. ben annemlere söylersem mahvolurlar. babam kalp krizi gecirdi daha önce ıkı kere. nolur anlayın, bu seferde Allah korusun bırsey

olursa sorumlusu ben olacagım

kıza bak ,daha öncede hamile kalmış aldırmış ama bu son şansıymış..çok enteresan bir bakış açısı..sakın bu olayı kendiniz halletmeye kalkmayın,ailenize anlatın.öyle basit birşey değil bu.

diğer yorumları da okudum da ailenize söylemeden ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? kardeşiniz evlenmek istemiyor,kız bebeği aldırmayacağını söylüyor..peki bu durumda çıkış yolu var mı? o zaman doğuracak çocuğu,babası soyadını verecek..başka ne olabilir ki? babanızı söyleyemiyorsanız annenize açın konuyu.bilmeye hakları var.

Son düzenleme:

Zor durumdalarsa ailene birşey söyleme bence. Siz yetişkin insanlarsınız.Dediğim gibi kardeşin kıza çocuk doğsada birlikte olmayacaklarını söylesin. Ve çeksin gitsin. Kız zaten bir süre sonra kendisi aldırmak için koşturur.

Kardeşiniz herşeyin bir bedelinin olduğunu bilmesi gerekiyor..
Madem çapkın! çapkınlığını bir cana ödetmemek için daha dikkatli olsaydı.

O kızda ayrı bir sorumsuz.
Daha önce birliktelikleri olmuş, çocuk aldırmış.
Kardeşinizde nasıl olsa bu kıza birşey olmaz diye mi düşünmüş acaba ? !

Kardeşinizi tehdit mi ediyor acaba ? Size attığı msj. çok ilginçmiş.

Herneyse İçinden çıkılması zor bir durum ama mutlaka bir aile büyüğüyle konuşmanız lazım.
Tek başınıza çözmeye çalışsanız işler karışabilir.

kız daha öncede başka biriyle birlikte olup hamile kalmış ben kardeşinin yerinde olsam bebeqin benden olduqu konusunda bile şüpheye düşerdim...ikinci bir konuda sende kızın ailesini arayıp durumu anlat spral olduqunu söyleyerek kardeşimle gecelik ilişkiye girmiş ve hamile kalmış biz bu bebeqi istemiyoruz kardeşimde kızınızla bir evlilik düşünmüyor de..yada kardeşin söylesin...ayrıca kızın daha önce başka birinden hamile kaldıqınıda söyleyin ailesine...belki kızın ailesinin bundan bile haberi yoktur...bebekle sizi tehdit etmek neymiş görsün...elinizdeki kozları sizde kullanın...

Ailenizle durumu mutlaka paylaşın, gizli çözülecek bir şey değil bu.

Kız evlenmek için hamileliğini kullanıyor

Kardeşinizde sorumsuzluğunun cezasını çekmeli. Kadın spiral taktırdım demiş; neden güveniyor , ne biliyor doğruluğunu. Hem spiralle hamile kalınabileceğini hiç mi duymamış kardeşiniz. Kendisi korunmalıydı. Bu düpedüz sorumsuzluk !!!

Bebeğin bir kabahati yok, kadın istiyorsa doğursun kardeşinizde nüfusuna alıp, babalık görevlerini yapacak mecburen. Kadın inanılır gibi değil, minicik bir masumu aldırmış, ikinciyle de oyun oynuyor. Allah fırsat vermesin böylelerine

kardeşim, sorumsuz bir ınsa. gecelik ilişkileri olan, aynı anda 4-5 kızı idare eden bırı.

ondan baba falan olmaz ki.. internetten tanıştıgı kızla , bu hallere nasıl gelır, aklım almıyor. yanlıs anlamayın ama çok soğudum ben kardeşimden.. eskısı

gıbı gözüme masum gelmıyor.. yabancı bırı gıbı gelıyor..

Madem son şansıymış neden doğru düzgün değerlendirmemiş bunu... Bunun son şansı olduğunu bilen biri korunma yöntemlerini de biliyor olmalıydı... Babam evde olsa kötü şeyler olurdu demiş babası hamile olduğunu duyunca kötü şeyler olmayacak mı? Kardeşinizle konuştunuz mu o ne diyor...

kız, bebegın kardeşimden oldugundan çok çok emin,, dna testi yaptırırız dıyor.. kardeşimde cok korkuyormus, samırım maalesef dogru soyluyor..

ışte bende ıkı gündür ne konuşacagımı nasıl konuşacağımı düşünüyorum.. bu işin neresınde devreye gırmem gerekıyor..
ama yaptıgından ders alsın, utansın da ıstıyorum... bıdaha boyle yanlış işlere kalkışmasın..

Keşke bebeğin söz hakkı olabilseydi!
Bu durumda ne yapılmasını isterdi?
Menfaatleri uğruna bebekleri kullananları şiddetle kınıyorum.

Demek ki sorumluluk lazım, babalık testi sonucu kanunlar o sorumluluğu paşa paşa yüklüyor adama. Başına böyle bir şey gelmesi gerekmiş demek ki. Hiç arka çıkmayın, arayan mevlayı da buluyor belayı da. Aynı anda 4-5 kızı idare eden bir adamsa eğer, aldığı ahların bedelini bir şekilde ödeyecektir. Asla acımayın ama kardeş işte ne atılıyor ne satılıyor, iki ucu ....lu değnek. Allah yardımcınız olsun ve o küçücük masumu, hem abinizin hem annesinin şerrinden korusun, kalplerine merhamet versin inş.

Bence öncelikle kardeşinizle konuşun haberdar olduğunuzu bilsin bir de ondan dinleyin... Evet ortada çok yanlış bir durum var ama kardeşin de bu durumu kabullenmeden olmaz Çok vakit kaybetmemekte fayda var

bebeğini son şans olarak gören ve belkide sevgilisiyle evlenebilmek için bunu kullanan bir kadın.sorumsuz ve baba olmaya hazır olmayan bir erkek ve dünyaya gelecek olan masum bir yavru..onun ne suçu var acaba,ona sorulsa belkide bu dünyaya gelmeyi hiç istemez..konu sahibi arkadaşım işiniz zor ama bu yükü tek başınıza üstlenmeyin.kadeşiniz sorumluluğunu artık öğrenmeli,eğer o bebeği yapacak yetiye sahipse gerisini de düşünecek gücü olmalı.

Son düzenleme:
kesınlıkle bende düşünmüyorum arka çıkmayı. belkıde dedıgınız gıbı aldıgı ahları ödüyordur. eden bulur çünkü. gece bır kafede tanıstıgı kızı eve getırıp yatan biri , maalesef.. yada ınternette malum sitede tanıstıgı kızla olan biri.. bende bunları yenı ögrendım. bılmıyordum. bana anlatmamıstı hiç.
aynen, ne atılıyor ne satılıyor. maalesef....

canım madem kardeşin sorumsuz babalık falan yapamaz bunu kıza anlat...kardeşimden sana ve bebeqe hayır gelmez aynı anda birçok kızla çıkıyor kardeşim nerde akşam orda sabah de..sonunda sen tek başına bebekle ilgilenmek zorunda kalırsın bunu göze alabilirsen bebeqi dünyaya getir de.. bunları görmesini saqlayabilirsen belki kızın olaya bakış açısı deqişir..ama evlenmek için hamile kalıp bebeqi kullanması çok yanlış..bence kızın ailesine haber verilmeli..çünkü bu komplo...

böylesinin olur zaten çocuğu...
offffffffffffffffffffffffffff...
valla uyuz oldum kıza...
kardeşin çözecek nu olayı çaresiz...
biraz güvence verse hani hazır değilim aldırmamız lazım ama seviyorum seni fln diye..
kadın milleti hemen iner yelkenler...
sonra hallettikleri zaman bi şekilde ayrılır..
kız haketmiş bunu..
ama o melek ölmeyi haketmiyo o ayrı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…