- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kız önceki sevgilisinden de aldırmış çocuk, hayatının ilk şokunu yaşamıyor şuan yani. Ve birlikte olmak herkesin kendi kararı ama korunmamak (çocugu olmasını istemeyenler için) bir seçim olmamalıydı.
Kardeşin olamayacağını söylemiş, sırf bir bebek için zorla evlilik olmaz. Bence kız,kardeşin vazgeçer evlenir fln diye düşünüyor. Bu yüzden kardeşin acilen kızla düzgünce konuşup bu bebek doğsa da evlenmeyeceklerini ve beraber olmayacaklarını söylesin. Kız bunu görüp geri adım atar bence. Yeter ki kardeşin kararlı görünsün.
kız, kardeşimi kandırmış. ben spiral taktım yanı zaten korunuyorum demiş.
kardeşim, evlenmeyecegını söylemiş. ısrarla aldırmayacağım diyor..
bebek, şu an 8 haftalık.. ben annemlere söylersem mahvolurlar. babam kalp krizi gecirdi daha önce ıkı kere. nolur anlayın, bu seferde Allah korusun bırsey
olursa sorumlusu ben olacagım
Ailenizle durumu mutlaka paylaşın, gizli çözülecek bir şey değil bu.
Kız evlenmek için hamileliğini kullanıyor
Kardeşinizde sorumsuzluğunun cezasını çekmeli. Kadın spiral taktırdım demiş; neden güveniyor , ne biliyor doğruluğunu. Hem spiralle hamile kalınabileceğini hiç mi duymamış kardeşiniz. Kendisi korunmalıydı. Bu düpedüz sorumsuzluk !!!
Bebeğin bir kabahati yok, kadın istiyorsa doğursun kardeşinizde nüfusuna alıp, babalık görevlerini yapacak mecburen. Kadın inanılır gibi değil, minicik bir masumu aldırmış, ikinciyle de oyun oynuyor. Allah fırsat vermesin böylelerine
kız daha öncede başka biriyle birlikte olup hamile kalmış ben kardeşinin yerinde olsam bebeqin benden olduqu konusunda bile şüpheye düşerdim...ikinci bir konuda sende kızın ailesini arayıp durumu anlat spral olduqunu söyleyerek kardeşimle gecelik ilişkiye girmiş ve hamile kalmış biz bu bebeqi istemiyoruz kardeşimde kızınızla bir evlilik düşünmüyor de..yada kardeşin söylesin...ayrıca kızın daha önce başka birinden hamile kaldıqınıda söyleyin ailesine...belki kızın ailesinin bundan bile haberi yoktur...bebekle sizi tehdit etmek neymiş görsün...elinizdeki kozları sizde kullanın...
ışte bende ıkı gündür ne konuşacagımı nasıl konuşacağımı düşünüyorum.. bu işin neresınde devreye gırmem gerekıyor..Madem son şansıymış neden doğru düzgün değerlendirmemiş bunu... Bunun son şansı olduğunu bilen biri korunma yöntemlerini de biliyor olmalıydı... Babam evde olsa kötü şeyler olurdu demiş babası hamile olduğunu duyunca kötü şeyler olmayacak mı? Kardeşinizle konuştunuz mu o ne diyor...
kardeşim, sorumsuz bir ınsa. gecelik ilişkileri olan, aynı anda 4-5 kızı idare eden bırı.
ondan baba falan olmaz ki.. internetten tanıştıgı kızla , bu hallere nasıl gelır, aklım almıyor. yanlıs anlamayın ama çok soğudum ben kardeşimden.. eskısı
gıbı gözüme masum gelmıyor.. yabancı bırı gıbı gelıyor..
ışte bende ıkı gündür ne konuşacagımı nasıl konuşacağımı düşünüyorum.. bu işin neresınde devreye gırmem gerekıyor..
ama yaptıgından ders alsın, utansın da ıstıyorum... bıdaha boyle yanlış işlere kalkışmasın..
kesınlıkle bende düşünmüyorum arka çıkmayı. belkıde dedıgınız gıbı aldıgı ahları ödüyordur. eden bulur çünkü. gece bır kafede tanıstıgı kızı eve getırıp yatan biri , maalesef.. yada ınternette malum sitede tanıstıgı kızla olan biri.. bende bunları yenı ögrendım. bılmıyordum. bana anlatmamıstı hiç.Demek ki sorumluluk lazım, babalık testi sonucu kanunlar o sorumluluğu paşa paşa yüklüyor adama. Başına böyle bir şey gelmesi gerekmiş demek ki. Hiç arka çıkmayın, arayan mevlayı da buluyor belayı da. Aynı anda 4-5 kızı idare eden bir adamsa eğer, aldığı ahların bedelini bir şekilde ödeyecektir. Asla acımayın ama kardeş işte ne atılıyor ne satılıyor, iki ucu ....lu değnek. Allah yardımcınız olsun ve o küçücük masumu, hem abinizin hem annesinin şerrinden korusun, kalplerine merhamet versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?