Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

kızın ailesıne haber verırsek, bu seferde kızın babası kardeşime zarar verırse.. sanırım ailesi pek saglıklı degılmıs, kızın babası bıraz belalı bırıymiş..

canımmm, kız dıyor ki. ben bu çocugu aldırırsam , kardeşin bir daha suratıma tükürmez diyor..
aynen boyle dedı..

Kız bence konu sahibinin kardeşindne babalık istemiyor.
En azından şu anda bunu istemiyor şu anda istediği doğurmak.
Sonra diğer işleri halledecektir.
Memur bir adam gayrımeşru çocuk istemez kız bunu da biliyor.
Ortada suçsuz bir bebek olmasa kardeşine çok iyi olmuş diyeceğim ama diyemiyorum.

Biz evli olduğumuz adamlardan çocuk yapmaya korkarken böyle cesaretli insanlara hayran kalıyorum.

Anladığım kadarıyla kız ve kardeşinizin sadece 1 gecelik ilişkisi olmuş ve kız hamile kalmış. demekki kız pek iyi bir kız değil hamile kalayım evlenmeye zorlayayım diye düşünmüş muhtemelen (tek ilişkide hamile kalanlara da şaşırıyorum açıkası). Bu arada insan neden düzenli bir ilişkisi yoksa spiral taktırır ki demekki kardeşinizden başka da ilişkileri oluyormuş.

Sizin yapmanız gereken ailenize ne olursa olsun durumu anlatıp ona göre bir yol çizmek. kadın bebeği aldırmak istemeyebilir bu kadının düşüncesi. sizde zorla aldıracaksın diyemezsiniz. DNA testi istiyoruz deyin. kardeşinizden olmayabilir.

Hadi hamileliği geçtim bunun hastalığı var kardeşinizde çok cesurmuş. tanımadığı etmediği kadınla korunmasız gecelik ilişki yaşamış.

Bencede aileler öğrenmesi gerek. En azından annenize bari söyleyin. Kadın aldırmam diyosa zorla bişey yapamazsınız kardeşiniz ya evlenmeyi kabul edicek yada başka bi çare bulucak. Olan bebeğe olmuş yazık ya..

bi diyosun "tek gecelik ilişki" bi diyosun kız diyo ki "bebeği aldırırsam kardeşin yüzüme bakmaz" yani demek ki normal bir ilişki gibi hayal ediyo kız

bişeler anlatmışsın ama ne anlatmışsın mechul

kızın ailesıne haber verırsek, bu seferde kızın babası kardeşime zarar verırse.. sanırım ailesi pek saglıklı degılmıs, kızın babası bıraz belalı bırıymiş..

kız zaten bebeqi aldırmazsa 2-3 ay sonra zaten herşey ortaya çıkıcak ve kızın babası öqrenecek...olayı sizden öqrenmesi daha mantıklı bence...kız Allah bilir nasıl anlatacak..belkide tecavüz etti diyecek...

bi diyosun "tek gecelik ilişki" bi diyosun kız diyo ki "bebeği aldırırsam kardeşin yüzüme bakmaz" yani demek ki normal bir ilişki gibi hayal ediyo kız

bişeler anlatmışsın ama ne anlatmışsın mechul
ben herseyı oldugu gıbı anlattım.
lütfen bana saldırmayın.
kardeşim şuan aldırsın dıye kızın peşinde koşuyormuş. kız da dıyorkı andırısam yüzüme bakmaz.
bence gayet açık ve anlaşılır....

hasta bu kız anacım...
resmen kullanacak çocuğu..
ve sen şimdi ailelere haber vermezsen bu daha beter bi hal alacak...
düşünsene çocuğun doğduğunu...
1-2 aylık bişey değilki bu bi ömür olacak çocuğun önünde...
hertürlü çıkacak bu meydana..

canım belkı vazgeçer aldırır
ozaman aıleme soylemek zorunda kalmam belki....

valla biz yıllardır bebeğimiz olsun diye uğraş veriyoduk tek gecelik ilişkide birde spriyal varken iyi hamile kalmış,

ailene anlatmalısın bence tek başına üstesinden gelemezsin kardeşin sorumsuz kız desen evlenmek hayali kuruyor ortada olan masum bebeğe olacak.

kız doğursa bile bebeği kardeşin zaten bakmayacak belli bu tek başına bebeği nasıl büyütmeyi düşünüyor bunu sor kıza bu zamanda kolaymı bebek bakımı, ihtiyaçları bence kız mantıklı düşünemiyor tek düşündüğü doğurmak onunla konuşun sadece doğurmak iş bitmiyor bunu bilsin anlasın belki o zaman vazgeçer

kusura bakmayın kırılmayın ama,tatlı tatlı yemenın acı acı gegı....mesı olurmuş.kardesınız sonuclarını dusunmelıydı 3 dakıkalık zevk ıcın hayatı bıle kararabılır.o bunları dusunmedıyse sızde onu dusunupte kendınızı harap etmeyın netıcede cocuk degıl yanı.

Bidaha yüzüme bakmaz demek istemiştir büyük ihtimalle. Tükürmez ne alakaysa..

Konu sahibi açıklamış argo kullanıyormuş kız galiba.
Şöyle birşey olabilir "suratıma bakmaz ve dolasıyısla tüküremez."
Yani tükürmek için bile bakmaz..
Deli oldum kızın dilini çözücem diye

canım ben hemen cvp vermek istiyorum benim de erkek kardeşim var.bir kız beni arasa ve böyle böyle dese tehditvari konussa ve benim hiç bişeyden korkum yok ne olursa deseydi ve baskasından daha önce de cocuk aldırmış oldugunu bilseydim buna aslaaaaa izin vermezdim.öyle bir kız ne bize gelin olarak gelebilir nede benim kardeşimin karısı olabilirdi.kerdeşim evlenicem deseydi bile evlendirmemek için elimden geleni yapardım.canım alışmıs kudurmuştan beter.evlense benim kardeşimi de aldatır Allah bilir baskasından cocuk peydahlar kardeime onu da kakalar.valla sen sen ol bu işin olmaması için cok ugras.evlilik öncesi ilişkiye karşıyım.sonucları ortada.sevmeyerek evlilik filan yapmasın cocugun da hayatını yakmayın.kadının çirkefliğine bak ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…