Ne yapacağımı bilmiyorum..bir tarafta ailem, bir tarafta masum bir bebek...

arkadaşım aslında buradaki tüm bayanların mutsuz olduğunu söylemen pekde doğru olmaz.malum çok ince ayar bir konu ve çok uç msjlar yazanlarda olacaktır sen sadece oku çünki sen konuyu okuyan herkesten bir yorum istedin ve herkes kendi hayat görüşüne göre bir yorum yaptı.kulüple ve siteyle bir alakası yok.birde zamanlama yani konuyu paylaşman ilerleyen saatlerdede bebek alındı yazman acaba gündemin nabzınımı tutuyorsun?umarım yazdıkların tamamen bir nabız ölçümüdür

Dilerim ALLAHtan kardesinizde o kizda bir ömür evlat sahibi olamasinlar...

bunu söyleyebilme hakkını size kim veriyor merak ettim :ssz:

böyle dua edilirmi...:20::20:

pardon da sen kım oluyorsun da bela okuyorsun

ayrıca beddua doner dolasır sahıbını bulur........

bu konulara hassasiyetin vardır belki ama böyle beddua da edilmez ne olursa olsun.bizler hep korkarız beddua döner dolaşır bize gelir diye Allah korusun yani ...

Yazdiklarimin beddua olarak algilanmis olmasina cok üzüldüm.Bizler konu sahibi arkadasa kizin cocugunu aldirmamasi gerektigi konusunda akil verirken bebegin bu sabah aldirildigi haberini almak herkes gibi benide derinden üzdü.Bu üzüntünün vermis oldugu duyugsallikla fevri davranmis olabilirim.Ancak bes dakikalik zevki icin masum bir bebegi kurban veren insanlarin anne baba olabilme kapasitesine ve herseyden önce o cocugu yetistirirken gerekli olan vijdana sahip olduklarin düsünmedigim icin o cümleyi kurdum.Sözlerimin hala arkasindayim,o iki insanin dogmamis cocuklarida rahat ederler (alinma tehlikesiyle karsi karsiya kalmadiklari icin),konu sahibinin kardesi ve kiz arkadasida böyle bir sorumluluk altina girmedikleri icin mutlu mesut yasarlar.Herseye ragmen ALLAH hidayet versin demek en dogrusuydu sanirim...

burası nasıl bır yer ya?

güya kadınlar kulübü. adı kadınlar kulübü. hanı destek falan... önlerıne gelene saldırmak ,

sanal da da olsa tatmın edıyor sanırım..
sashamıa sen hayatında cok mutsuz olan problemlı bırısın. umarım sorunlarını çözersın. ama busekılde ınsanların hatalarını aramaya calısarak olmaz........

sahsen arkadasin verdigi bir cok yorum guzeldi..
kotu bir sey cikaramadim...

canim sen kardesin icin dediklerimizi ciddiden cok fena alinmissin..
ne diyeyim, zoruna gitti galiba bir cok gercek olan yorumlardan..

Son düzenleyen: Moderatör:
kız daha önce de başkasından bebek aldırmış olmasaysı ve spiral taktırdım diye yalan söylemeseydi tamamen kızı haklı bulurdum ama bu durumda kız resmen hamile kalıp kardeşinle evlenmeyi planlamış ne kızlar var ya Allah yardımcınız olsun o kızla evlense de bu iş yürümez bebek aldırmaya da kesinlikle karşıyım ama şu durumda başka bi yolu yok kardeşinle bi şekilde konuş o kıza kesin bi dille onunla evlenmeyeceğini söylesin kız belki korkar vazgeçer kendisine başka avlar arar

burası tamamen mutsuz kadınların , ınsanlara saldırdıgı bır yer.

sankı çocugu ben aldırdım bı taşlamadıgınız kaldı.

sızınle derdını paylaşmayaçalışan da kabahat. kendı mutsuz dunyanızda yaşamaya çalısmaya devam edın sız.

kaldı kı ben hıcbır yerde kardesım haklı dıye bısey soylemedım. ama cıddı soyluyorum sız paranoyaksınız. kafayı yemişsiniz.

daha baska da bu sıteye gırmem, yazmam da. beddua bıle ettınız. kadınlar kulubuymus peh..
:52:

:ssz: yakındır sayenizde sigaraya başlayacağım :ssz:

Back
X