- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
Dün normal bir şekilde otururken (yemek falan yemiyordum) adeta müthiş bir acıyla irkildim. daha önceden dolgu yaptrdğm veya onun yanında doktorun 2 sene kadar önce çürük başlangıcı olablr dediği iki dişten birindeydi sorun. öyle bir acı olamaz. daha önce de diş ağrısı,çürük acısı,4 adet 20lik diş sıkıntısı yaşadm. böyle bir şey görmedim. beynime 1000 waltlık eletrik gidiyor sanki. korkudan ve acıdan göz bebeklerim kocaman oluyor kalp atışlarım 100leri geçiyor bahsettiğim öyle bir acı. tüm gün yemek yiyemedim. su dahi canımı acıttı. bugün doktora gttim panoramik çekim yaptı diş röntgeni için. 20liklerde sorun yok gayet iyi geliyorlar. çürük veya enfeksiyon yok diyor. Yani hiç bir sorun gözükmüyor. ama acım öyle demiyor. anlık bir durum da değil. tekrarlıyor her yemek yeyişimde.kesinlikle o dişi kullanamıyorum. hatta o bölgeyi. sanki diş sinirlerrm açıkta gibi.ağzımdaki tükrük bile canımı yakıyor. çok üsteledim doktora,defalarca baktı bir şey görünmüyor dedi. hem de özele gittim. yardım edin arkadaşlar. bitkisel bir tedavi falan önerin. ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çekiyorum