- 8 Kasım 2013
- 487
- 388
- 73
- 35
Maalesef hatirlamiyorum ama agzinda herhangi bir disde sorun olabilir, ozellikle eski dolgularda oluyormus bu sorunişte bu tarz şeyler geliyor benim de aklıma. nasıl anlaşıldı peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef hatirlamiyorum ama agzinda herhangi bir disde sorun olabilir, ozellikle eski dolgularda oluyormus bu sorunişte bu tarz şeyler geliyor benim de aklıma. nasıl anlaşıldı peki?
Öncelikle tatlı tuzlu sıcak soğuk yiyemiyorsunuz dimiDün normal bir şekilde otururken (yemek falan yemiyordum) adeta müthiş bir acıyla irkildim. daha önceden dolgu yaptrdğm veya onun yanında doktorun 2 sene kadar önce çürük başlangıcı olablr dediği iki dişten birindeydi sorun. öyle bir acı olamaz. daha önce de diş ağrısı,çürük acısı,4 adet 20lik diş sıkıntısı yaşadm. böyle bir şey görmedim. beynime 1000 waltlık eletrik gidiyor sanki. korkudan ve acıdan göz bebeklerim kocaman oluyor kalp atışlarım 100leri geçiyor bahsettiğim öyle bir acı. tüm gün yemek yiyemedim. su dahi canımı acıttı. bugün doktora gttim panoramik çekim yaptı diş röntgeni için. 20liklerde sorun yok gayet iyi geliyorlar. çürük veya enfeksiyon yok diyor. Yani hiç bir sorun gözükmüyor. ama acım öyle demiyor. anlık bir durum da değil. tekrarlıyor her yemek yeyişimde.kesinlikle o dişi kullanamıyorum. hatta o bölgeyi. sanki diş sinirlerrm açıkta gibi.ağzımdaki tükrük bile canımı yakıyor. çok üsteledim doktora,defalarca baktı bir şey görünmüyor dedi. hem de özele gittim. yardım edin arkadaşlar. bitkisel bir tedavi falan önerin. ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çekiyorum![]()
Bir de o diş de azı dişimi ve dolgu varmı ne kadar zamandırlı varDün normal bir şekilde otururken (yemek falan yemiyordum) adeta müthiş bir acıyla irkildim. daha önceden dolgu yaptrdğm veya onun yanında doktorun 2 sene kadar önce çürük başlangıcı olablr dediği iki dişten birindeydi sorun. öyle bir acı olamaz. daha önce de diş ağrısı,çürük acısı,4 adet 20lik diş sıkıntısı yaşadm. böyle bir şey görmedim. beynime 1000 waltlık eletrik gidiyor sanki. korkudan ve acıdan göz bebeklerim kocaman oluyor kalp atışlarım 100leri geçiyor bahsettiğim öyle bir acı. tüm gün yemek yiyemedim. su dahi canımı acıttı. bugün doktora gttim panoramik çekim yaptı diş röntgeni için. 20liklerde sorun yok gayet iyi geliyorlar. çürük veya enfeksiyon yok diyor. Yani hiç bir sorun gözükmüyor. ama acım öyle demiyor. anlık bir durum da değil. tekrarlıyor her yemek yeyişimde.kesinlikle o dişi kullanamıyorum. hatta o bölgeyi. sanki diş sinirlerrm açıkta gibi.ağzımdaki tükrük bile canımı yakıyor. çok üsteledim doktora,defalarca baktı bir şey görünmüyor dedi. hem de özele gittim. yardım edin arkadaşlar. bitkisel bir tedavi falan önerin. ne yapacağımı bilmiyorum çok acı çekiyorum![]()
aynı şekilde eşimin abisi olmuştu onada nevroloji dendi ilaçlar haplar serumlar geçirtmedi hastanede yattı morfin falan verdiler banamısın demedi sekiz dokuz ay çekti daha sonra yine acısına dayanamayınca antepte çene cerrahisine yönlendirmiş doktor dişini çektirdi rahatladı öyle birsorunu yok şimdi dişin birinin kökü farklıydı galibamerhaba arkadaşlar. sorun düzelmedi 10 gün oluyor. bir nörolog gördü beni. nevralji teşhisi koydu. MR için bekliyoruz. beni uyaran bi arkadaş vardı. olabilir diye. ona teşekkür ederim. yine de emin olmak için bir doktora daha görüneceğz