Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

evet evi terketmek çözümmüdr bilemiyorum kimseye bunları anlatamıyorum insan içinde olmadıkca anlamıyor napıcagım konusunda cok kararsızım
bizim bir tanıdık sürekli küfrederdi.
ölüm döşeğinde bile şehadet getir demişler, ağzından yine küfür çıkmış.

kocan değişse şimdiye kadar değişirdi.

bizim bir tanıdık sürekli küfrederdi.
ölüm döşeğinde bile şehadet getir demişler, ağından yine küfür çıkmış.

kocan değişse şimdiye kadar değişirdi.
evet insan 7sinde neyse 70indede odur diye söz boşa söylenmemiştir ... beni hep cocugumla tehdit ediyorum her kavgamızda

O çocuk da onu örnek alacak unutma.
Ya da atıyorum, ileride bir kızın oldu, damadınızın da size böyle davranmasına laf etmeyecek o zaman.
Çünkü kızın da bu sefer görecek ki kadının ailesi istenmiyor, eşi her şeyi söyleme lüksüne sahip...
Kararsız olma bence.
Emin ol oğluna böyle daha büyük kötülük ediyorsun.
Ayrıca oğlun seni böyle çaresiz, kararsız değil de güçlü görmekten gururlanacaktır ileride

Canım benim eşimde eskiden aileme anneme çok küfürlü konusurdu ama yüzüne değil bana söylerdi hatta evlendiğim ilk yıllar anneme hiç göndermemişti 2 sene falan o işteyken gizli gizli gider 2 3 saat oturur gelirdim bende çocuğum var diye sustum hep hamileydim o sıralar sonra çocuğum dünyaya geldi 2 yaşına gelene kadar yine sabrettim ama artık canıma tak etti terkettim evi tam 2 ay annemin evinde kaldım dava açtım kafama koymuştum boşanmayı sonra geldi bir şans istedi 2 3 senedir aileme bir laf edemiyor ama her hafta beni gönderir kendisi gitmez konusmaz inşallah şubatta beraber gideceğiz doğum günümü orda kutlayacağız :) sende gözünü korkut hiç birşeyden korkma biteceği varsa biter eğer seni seviyorsa gelir şans ister zaten canım daha fazla taviz verme daha fazla ezdirme kendini...

evet insan 7sinde neyse 70indede odur diye söz boşa söylenmemiştir ... beni hep cocugumla tehdit ediyorum her kavgamızda
Çocuğu senden alamaz.
Annesisin sen onun.
O çocuğu alırım dedikçe sen de onu affettiysen bu yöntem onun baya işine yaramış.
Sen onun gözünü korkut. Kararlı olduğunu, korkmadığını, kendi başına da yapabileceğini görsün

paranoyak galiba eişiniz. enufak bi hareketlerinden nem kapıyor galiba. benimki de öyle tabi hakaret etmiyor ama aynen samimi olmayıp sevmediklerini düşünüyor. onun gibi davranmıyolar diye. herkesin mesafe anlayışı farklıdır benimkler daha mesafelidir mıç mıç olmayı sevmez ama eşimin ailesine göre öyle değil her daim dipdibe sürekli olsakbayılırlar. sizinki de öyle bir şey mi?

gerçektenmi demekki bi kere resti cekmek gerek adına çok sevindim umarım hep böyle gider belkide bunu yapmam artık şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…