- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi SEVDA YALAN
-
elbette mahkeme sana verir.bakamaz ki ne annesi ne kendisi mahfolur zaten cocuk ki zaten 15 aylık ona verilmez diye düşünüyorum herhalde
kesinlik her daim dipdibeyiz ben saygı gösterdikce eşim aksine saygısızlaştı zaten onada diyorum sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın küfür edemezsin ki beni görümcem evden kovdu iyilik yapmaya calısırken kimse kovamazsın demedi bn eşime sorun olmasın diye söylemedim daha sonradan anlattım beni savundu ama ben bir hakaret bile etmedim bunları hiç görmüyorparanoyak galiba eişiniz. enufak bi hareketlerinden nem kapıyor galiba. benimki de öyletabi hakaret etmiyor ama aynen samimi olmayıp sevmediklerini düşünüyor. onun gibi davranmıyolar diye. herkesin mesafe anlayışı farklıdır benimkler daha mesafelidir mıç mıç olmayı sevmez ama eşimin ailesine göre öyle değil her daim dipdibe sürekli olsakbayılırlar. sizinki de öyle bir şey mi?
evet ben cok duygusal ve ince düşünen bi insanım insanları kırmamak için her daim susmuşumdur sorun olmasın diye ama artık tak etti canımaÇocuğu senden alamaz.
Annesisin sen onun.
O çocuğu alırım dedikçe sen de onu affettiysen bu yöntem onun baya işine yaramış.
Sen onun gözünü korkut. Kararlı olduğunu, korkmadığını, kendi başına da yapabileceğini görsün
hayır 9 yıl böyle olsa hayatta dayanmazdım zaten ailemi cok seviodu anneme canım annem annecim babama babacım gel baba oturalım hep böyleydi9 yıl dayanmışsın bi 9 yıl daha dayanırsın.
yapman gerekiyor canm boş yere tehdit etme gidemiceğini biliyorsa yine devam küfürlere eder ve ilerde çocuğunun psikolojisi gerçekten bozulur üzülme bitmesi gerekiyorsa biter evladını senden kimse alamaz zaten o konuda korkma adalet var devlet var... Çek restini sonrasını bırak o düşünsün...gerçektenmi demekki bi kere resti cekmek gerek adına çok sevindim umarım hep böyle gider belkide bunu yapmam artık şart
evet ben cok duygusal ve ince düşünen bi insanım insanları kırmamak için her daim susmuşumdur sorun olmasın diye ama artık tak etti canıma
değil tabikide hiç normal değilVe buna rağmen bu küfürbaz adamı çekiyorsunuz.
Yapmayın allahaşkına hadi sizi geçtim el kadar bebeye yazık
Reva mı o çocuğu küfürbaz bi adamla büyütmek :/
dogru söylüyorsun bunu yapmazsam ömrüm kafayı yiyerek geçicekyapman gerekiyor canm boş yere tehdit etme gidemiceğini biliyorsa yine devam küfürlere eder ve ilerde çocuğunun psikolojisi gerçekten bozulur üzülme bitmesi gerekiyorsa biter evladını senden kimse alamaz zaten o konuda korkma adalet var devlet var... Çek restini sonrasını bırak o düşünsün...
Küfürbaz bir kocanız var anlattiğınıza göre hastalik boyutunda. Siz ayaklariniz uzerinde duruyorsunuz, aileniz arkanızda ama siz oglunuz icin duruyorsunuz. Bu arada da siz de çildirip bagırıyorsunuz.
Bu durum size normal geliyor mu? Hayır. O zaman yapacağinız cok net. Kufretmeye devam ederse evi terk edeceginizi ve tedavi olmazsa bosanacaginizı soyleyin.
Çok mu zor tedavi olsun. Bu bir hastaliksa iyilessin size oyle kocalik yapsın. Onu bu haliyle kabul ederek ona da kötülük yapıyorsunuz.
Ama tatlı olun siz. Kufreden adam karsisinda çıldırsan ne olur o daha da gaza gelir.
Yuvanizi kurtarmak istiyorsaniz güclü durun. Bosamanizdan korkarsa tedavi görebilir yok onu da takmıyorsa hakkınızda hayırlısı olsun.
İnşallah yaparsın inşallah yuvanı kurtarırsın canım eşin eninde sonunda barışmak isticektir sabırlı ol üzülme de. Sevmiyorsa boşanırsınız olur biter ölüm yok ucunda çocuğunu öyle ortamda büyütme lütfendogru söylüyorsun bunu yapmazsam ömrüm kafayı yiyerek geçicek
ailem gelip alırsa bir daha asla göndermezler anca onları silmem sartı ile gönderirler bunuda göze alamam onları hayatta silmemSUSARSAN EZİLİRSİN...susma sesini çıkar onlar senden korksun gerekirse ailene anlat gelsin alsınlar seni
keisnlikle zaten tavırları ile beni kendinden zaten uzaklaştırdı cocugumu alıp vermeme korkusu var bende sadece biliyorum da gştmeye kalktığımda vermiyecek ama ben çıkıp gidicem elbet cocugumu alacağım nasılsaİnşallah yaparsın inşallah yuvanı kurtarırsın canım eşin eninde sonunda barışmak isticektir sabırlı ol üzülme de. Sevmiyorsa boşanırsınız olur biter ölüm yok ucunda çocuğunu öyle ortamda büyütme lütfen
anladım canım ne yapmak istiyorsan öyle yap birşey diyemem bir an önce kurtul ordan .ailem gelip alırsa bir daha asla göndermezler anca onları silmem sartı ile gönderirler bunuda göze alamam onları hayatta silmem
Çocuğun küçük zaten sana verirler canım o yönden skıntı yapmakeisnlikle zaten tavırları ile beni kendinden zaten uzaklaştırdı cocugumu alıp vermeme korkusu var bende sadece biliyorum da gştmeye kalktığımda vermiyecek ama ben çıkıp gidicem elbet cocugumu alacağım nasılsa
annemi ziyaret edeceğim de çık git.keisnlikle zaten tavırları ile beni kendinden zaten uzaklaştırdı cocugumu alıp vermeme korkusu var bende sadece biliyorum da gştmeye kalktığımda vermiyecek ama ben çıkıp gidicem elbet cocugumu alacağım nasılsa
Canım ben bitsin demedim ki eşin hasta bence ve seni de yipratmış. Esin surekli ofkeli ve bunu kufrederek yansitiyor. Ama bu tedavi edilebilir. Hemen bosanmayi duşunmektense bir psikologa , evlilik teraspistine gidilebilir. Sen bunu saglamaya calis bence. Ona bagirip karsılik vermen her şeyi daha kotü yapar.evet hiç normal değil biliyorum zaten mantıksızlık karşısında bazen dona kalıyorum nasıl bunu buldu buna bagrınıp küfür ediyoru diye... evet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun düzelmiyorsa bitmesi en dogrusu
Cocuga zaten annem bakıyore cocuga sen bak deyip annemi işten cıkarttı bunun için bir kere allah razı olsun bile demediannemi ziyaret edeceğim de çık git.
oğlunu sakın bırakma.
zaten kendi biliyor sinirselim ben hastayım diyor bir kere hastaklandı ilaç verdi doktor sinirli oldugunu hasta oldugunu kabul ediyor ama hiç bir şey yapmak istemiyorCanım ben bitsin demedim ki eşin hasta bence ve seni de yipratmış. Esin surekli ofkeli ve bunu kufrederek yansitiyor. Ama bu tedavi edilebilir. Hemen bosanmayi duşunmektense bir psikologa , evlilik teraspistine gidilebilir. Sen bunu saglamaya calis bence. Ona bagirip karsılik vermen her şeyi daha kotü yapar.
Ona sen psikologa git deme tabii ki. Ailemizi kurtarmak icin birlikte gidelim de eger kabul etmezse bosamakla tehdit edersin o zaman ikna olur belki. Bosanmak son care olmali bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?