Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

kesinlik her daim dipdibeyiz ben saygı gösterdikce eşim aksine saygısızlaştı zaten onada diyorum sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın küfür edemezsin ki beni görümcem evden kovdu iyilik yapmaya calısırken kimse kovamazsın demedi bn eşime sorun olmasın diye söylemedim daha sonradan anlattım beni savundu ama ben bir hakaret bile etmedim bunları hiç görmüyor

evet ben cok duygusal ve ince düşünen bi insanım insanları kırmamak için her daim susmuşumdur sorun olmasın diye ama artık tak etti canıma

gerçektenmi demekki bi kere resti cekmek gerek adına çok sevindim umarım hep böyle gider belkide bunu yapmam artık şart
yapman gerekiyor canm boş yere tehdit etme gidemiceğini biliyorsa yine devam küfürlere eder ve ilerde çocuğunun psikolojisi gerçekten bozulur üzülme bitmesi gerekiyorsa biter evladını senden kimse alamaz zaten o konuda korkma adalet var devlet var... Çek restini sonrasını bırak o düşünsün...

evet ben cok duygusal ve ince düşünen bi insanım insanları kırmamak için her daim susmuşumdur sorun olmasın diye ama artık tak etti canıma

SUSARSAN EZİLİRSİN... susma sesini çıkar onlar senden korksun gerekirse ailene anlat gelsin alsınlar seni

Küfürbaz bir kocanız var anlattiğınıza göre hastalik boyutunda. Siz ayaklariniz uzerinde duruyorsunuz, aileniz arkanızda ama siz oglunuz icin duruyorsunuz. Bu arada da siz de çildirip bagırıyorsunuz.

Bu durum size normal geliyor mu? Hayır. O zaman yapacağinız cok net. Kufretmeye devam ederse evi terk edeceginizi ve tedavi olmazsa bosanacaginizı soyleyin.

Çok mu zor tedavi olsun. Bu bir hastaliksa iyilessin size oyle kocalik yapsın. Onu bu haliyle kabul ederek ona da kötülük yapıyorsunuz.

Ama tatlı olun siz. Kufreden adam karsisinda çıldırsan ne olur o daha da gaza gelir.

Yuvanizi kurtarmak istiyorsaniz güclü durun. Bosamanizdan korkarsa tedavi görebilir yok onu da takmıyorsa hakkınızda hayırlısı olsun.

dogru söylüyorsun bunu yapmazsam ömrüm kafayı yiyerek geçicek

evet hiç normal değil biliyorum zaten mantıksızlık karşısında bazen dona kalıyorum nasıl bunu buldu buna bagrınıp küfür ediyoru diye... evet hakkımızda hayırlısı neyse o olsun düzelmiyorsa bitmesi en dogrusu

dogru söylüyorsun bunu yapmazsam ömrüm kafayı yiyerek geçicek
İnşallah yaparsın inşallah yuvanı kurtarırsın canım eşin eninde sonunda barışmak isticektir sabırlı ol üzülme de. Sevmiyorsa boşanırsınız olur biter ölüm yok ucunda çocuğunu öyle ortamda büyütme lütfen

keisnlikle zaten tavırları ile beni kendinden zaten uzaklaştırdı cocugumu alıp vermeme korkusu var bende sadece biliyorum da gştmeye kalktığımda vermiyecek ama ben çıkıp gidicem elbet cocugumu alacağım nasılsa

Çocuğun küçük zaten sana verirler canım o yönden skıntı yapma

annemi ziyaret edeceğim de çık git.
oğlunu sakın bırakma.

Canım ben bitsin demedim ki eşin hasta bence ve seni de yipratmış. Esin surekli ofkeli ve bunu kufrederek yansitiyor. Ama bu tedavi edilebilir. Hemen bosanmayi duşunmektense bir psikologa , evlilik teraspistine gidilebilir. Sen bunu saglamaya calis bence. Ona bagirip karsılik vermen her şeyi daha kotü yapar.

Ona sen psikologa git deme tabii ki. Ailemizi kurtarmak icin birlikte gidelim de eger kabul etmezse bosamakla tehdit edersin o zaman ikna olur belki. Bosanmak son care olmali bence.

zaten kendi biliyor sinirselim ben hastayım diyor bir kere hastaklandı ilaç verdi doktor sinirli oldugunu hasta oldugunu kabul ediyor ama hiç bir şey yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…