Merhaba arkadaşlar;
eşim sürekli aileme ve bana hakaret ediyor saçma bi konuyu uzatıyorum 9 yıldır birlikteyiz 2,5 yıldırda evliyiz 1 oglumuz var aileme hakaret etmesinden artık cok sıkıldım dayanacak gücüm kalmadı aileme zaten hiç gitmiyor istemiyorum sıkılyıorum samimi değiller deyip duruyor ailem onu ne kadar güzel karşılarsa karşılasın elbet takıcak bir şey bulup küfür edip bagrınıyor ve hiç susmuyor bütün gece bagrınıyor banada hakaret ediyorum...ettiği küfürler hakaretler agıza alınacak gibi değil nasıl bir aileye düştüm deyip duruyor acık acık küfürleri yazmak istemiyorum herkez anlıyordur zaten... en son dün gene tartıştık ne iğrenclikleri kaldı ne pislikleri ne lanetlikleri ve hiç bir sey yapmadıkları halde anlıyım diyorum ailemin hakaretlerini takip ediyorum bu sefer ben takıntılı olmaya başlıyorum benim aileme kimsenin küfür etmeye hakkı yok yanlışmı düşünüyorum? bu zamana kadar oğlum var dedim 1 senedir geçik süredir susuyorum ama artık tahammülüm kalmadı sizce bir ömür bu küfürlerle geçermi aklımı oynatıcam