• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum eşim aileme ve bana hakaret ediyoru

Tam anlamadım ben nasıl yani

Annenizin evine gidiyorsunuz içeri giriyorsunuz hoşgeldin oğlum diye karşiliyor anneniz

Yemek yerken meSela hiç birşey ortada yokken yada çay içerken eşiniz
Küfür etmeye mi başlıyor durduk yere

Evlenmeden önce de hakaret ediyor muydu canım sana veya ailene?
9 yıl çok uzun bir zaman evlenmeden önce hiç mi Bi yanlışını görmedin bu konuda ? Nasıl saklayabildi gerçek yüzünü?

Tam anlamadım ben nasıl yani

Annenizin evine gidiyorsunuz içeri giriyorsunuz hoşgeldin oğlum diye karşiliyor anneniz

Yemek yerken meSela hiç birşey ortada yokken yada çay içerken eşiniz
Küfür etmeye mi başlıyor durduk yere
hayır anneme gidiyoruz annemin mutfak kapısı yok yıllar önce cıkartmış kadın ferah olsun die annem cıkıp arabaya bindiğimizde yada gitmesek bile cocugu annemden aldığımızda baslıyor leş gibi kokuo cocuk yemek kokuo pissiniz leş gibisiniz ama kızartma yapmadıkca cocuk kokmaz zaten cocuk yemek kokusundamı dururmuş hasta olurmuş zaten senin ailen sorunlu norml değil ne biçim insansınız nsl bir aileye düştüm diyorum ki abartıyorsun s... aileni ne abartması beni delirtme bakmıcak lan annen yarn götürmücem (( ama bu arada annem cocuga baksın diye işten cıkarttı annem sesini cıkartmadı direk cıktı o gün))) gibi gibi büssürü seyler

Evlenmeden önce de hakaret ediyor muydu canım sana veya ailene?
9 yıl çok uzun bir zaman evlenmeden önce hiç mi Bi yanlışını görmedin bu konuda ? Nasıl saklayabildi gerçek yüzünü?
hayır etmedi hiç aileme küfür etse zaten hayatta işim olmazdı vardı aslında ama ben bana yapmaz bnm aileme yapmaz dedim kendileri aile içerisinde anneye babaya saygı gösteren insan değiller annesine babsında bagırır ama ben nedense bize yapmaz sandım

zaten kendi biliyor sinirselim ben hastayım diyor bir kere hastaklandı ilaç verdi doktor sinirli oldugunu hasta oldugunu kabul ediyor ama hiç bir şey yapmak istemiyor
O zaman sen yapmasi icin onu tesvik et canim. Ona en yakin olan sensin. Kadinliğinla onu etkile, tatli tatli konuş bu evlilige zarar verdigi icin uzulsun. O kufredince , hayatim senin gibi kibar bir erkege bu sozler hic yakismıyor ben asik oldugum o zarif erkeği özledim de. Yani onu kibar ve zarif olmaya yonlendir. Eger evlat sahibi olduysan bunlarla da uğrasmak zorundasın bence ha yine de olmazsa hayirlısı.

O zaman sen yapmasi icin onu tesvik et canim. Ona en yakin olan sensin. Kadinliğinla onu etkile, tatli tatli konuş bu evlilige zarar verdigi icin uzulsun. O kufredince , hayatim senin gibi kibar bir erkege bu sozler hic yakismıyor ben asik oldugum o zarif erkeği özledim de. Yani onu kibar ve zarif olmaya yonlendir. Eger evlat sahibi olduysan bunlarla da uğrasmak zorundasın bence ha yine de olmazsa hayirlısı.
Farketmiyor neler dedim ama o anlık hak veriyor sonra gene aynı pişman olup özür diliyor

hayır o zamna yoktu iyiydi ailemi eve cagırıp duruyordu bastan olsa yaparmıyım hayatta durmam ne zaman hamile kaldım hele cocuk dogdu herşey iyice büyüdü

Hii yani bebekten önce adam böyle yufka yürekli, saygili felan sonra bebek dogdu yaninda sihirli bir degnek ile esini degistirdi O saygili adami, küfürlü bir adama degistirdi. Hatta kendi anne babasina küfür edecek kadar degisti esin.

Peki..

Farketmiyor neler dedim ama o anlık hak veriyor sonra gene aynı pişman olup özür diliyor
Fazla uzatmayayım artik ama siz cok bunalmissiniz. Sanki bosanmak icin buradan da destek almak ister gibisiniz zaten kosullariniz bosanmak icin uygunmus. Ben size bu tur bir hastaligın tedavi edilmesi gerektigini ve bunun icin uzmana gidilmesi gerektigini soyluyorum ama siz israrla denedim olmadi diyorsunuz. Siz psikologu degilsiniz ki onun ne deneseniz de olmaz zaten siz onu tedavi edeyim derken kendiniz yipranirsiniz.

Merhaba arkadaşlar;

eşim sürekli aileme ve bana hakaret ediyor saçma bi konuyu uzatıyorum 9 yıldır birlikteyiz 2,5 yıldırda evliyiz 1 oglumuz var aileme hakaret etmesinden artık cok sıkıldım dayanacak gücüm kalmadı aileme zaten hiç gitmiyor istemiyorum sıkılyıorum samimi değiller deyip duruyor ailem onu ne kadar güzel karşılarsa karşılasın elbet takıcak bir şey bulup küfür edip bagrınıyor ve hiç susmuyor bütün gece bagrınıyor banada hakaret ediyorum...ettiği küfürler hakaretler agıza alınacak gibi değil nasıl bir aileye düştüm deyip duruyor acık acık küfürleri yazmak istemiyorum herkez anlıyordur zaten... en son dün gene tartıştık ne iğrenclikleri kaldı ne pislikleri ne lanetlikleri ve hiç bir sey yapmadıkları halde anlıyım diyorum ailemin hakaretlerini takip ediyorum bu sefer ben takıntılı olmaya başlıyorum benim aileme kimsenin küfür etmeye hakkı yok yanlışmı düşünüyorum? bu zamana kadar oğlum var dedim 1 senedir geçik süredir susuyorum ama artık tahammülüm kalmadı sizce bir ömür bu küfürlerle geçermi aklımı oynatıcam
Yeni evliyim birgün kahvaltıda babama laf etti eşim .gözlerim büyüdü elimdeki cayı masaya vurdum bagırdım ve kalktım masadan .sonra peşimden geldi eşim Özür diledi .sen laf söylettirirsen laf söyleyen cok olur

hayır etmedi hiç aileme küfür etse zaten hayatta işim olmazdı vardı aslında ama ben bana yapmaz bnm aileme yapmaz dedim kendileri aile içerisinde anneye babaya saygı gösteren insan değiller annesine babsında bagırır ama ben nedense bize yapmaz sandım

Ah be canım kendi ailesine saygı duymayan hakaret eden senin ailene neler yapmaz. Birşey söyleyim mi seni bu konuda ne kadar sindirirse bu olayları ne kadar kabullenirsen aksine daha çok yapar. Susma sessiz tepkisiz kalma sakın yoksa emin ol taviz vermiş olursun daha çok tepene biner. Benim arkadaşımın nişanlısı da böyleydi sevgili oldukları dönemler ufak tefek küfürlerle başladı nişanlılık döneminde bu hakaretler boyu aştı arkadaşımın ailesine kadar dil uzatmaya başladı. Arkadaşımın birgün canına tak etti suratına attı yüzüğü. Bir kaç ay hiç görüşmedi beyfendinin etekleri tutuştu tabi yalvar yakar ikna etti kızı barışmaya sözler yeminler falan. Şimdi bir yıldır evlililer arkadaşım çok mutlu küfür hakaret hiçbiri yok diyor . Sende mi böyle yapsan acaba boşanmayla onu terketmeyle falan tehdit edip gözünü mü korkutsan? Belki bu öfkelenince agzını tutması gerektiği yoksa seni kaybedeceği konusunda bir ders verir ona.

hayır anneme gidiyoruz annemin mutfak kapısı yok yıllar önce cıkartmış kadın ferah olsun die annem cıkıp arabaya bindiğimizde yada gitmesek bile cocugu annemden aldığımızda baslıyor leş gibi kokuo cocuk yemek kokuo pissiniz leş gibisiniz ama kızartma yapmadıkca cocuk kokmaz zaten cocuk yemek kokusundamı dururmuş hasta olurmuş zaten senin ailen sorunlu norml değil ne biçim insansınız nsl bir aileye düştüm diyorum ki abartıyorsun s... aileni ne abartması beni delirtme bakmıcak lan annen yarn götürmücem (( ama bu arada annem cocuga baksın diye işten cıkarttı annem sesini cıkartmadı direk cıktı o gün))) gibi gibi büssürü seyler
Anladım canım allah kolaylik versin sana

6 senelik evliyiz
Ben geçenlerde eşimin annesinin hakkında kotu bi cümle kurdum eşimin
Çok zoruna gitti
Çok büyük kavga oldu eşim yapmaması gereken bişey yaptı bana

Sonra biz barıştık ama

Bu sefer eşim bana
Annem hakkın da konuştu bi iki
ben onun annesi hakkında konuştum diye

Sonra anladım ki gerçekten insanın çok zoruna gidiyor Muş çok kötü bi duyguymuş

Şimdi söz verdik birbirimize asla hiç bir şekilde aileleri karıştirmicaz

Sende onun ailesi hakkında eşine bişeyler de bakalım belki senin ne hissettiğini anlar
Vaz geçer bu huyundan

Hii yani bebekten önce adam böyle yufka yürekli, saygili felan sonra bebek dogdu yaninda sihirli bir degnek ile esini degistirdi O saygili adami, küfürlü bir adama degistirdi. Hatta kendi anne babasina küfür edecek kadar degisti esin.

Peki..
hayır kendi anne ve babasına hep öyleydi hep bagırır cagırırdı uyardıgımda karışma derdi

Fazla uzatmayayım artik ama siz cok bunalmissiniz. Sanki bosanmak icin buradan da destek almak ister gibisiniz zaten kosullariniz bosanmak icin uygunmus. Ben size bu tur bir hastaligın tedavi edilmesi gerektigini ve bunun icin uzmana gidilmesi gerektigini soyluyorum ama siz israrla denedim olmadi diyorsunuz. Siz psikologu degilsiniz ki onun ne deneseniz de olmaz zaten siz onu tedavi edeyim derken kendiniz yipranirsiniz.
öyle oluyor zaten artk ben hastalanıyorm her aksam bas agrıısnan ölüyorum bazen kendimi hayal aleminde yaşşıyor gibi hissediyorum

Ah be canım kendi ailesine saygı duymayan hakaret eden senin ailene neler yapmaz. Birşey söyleyim mi seni bu konuda ne kadar sindirirse bu olayları ne kadar kabullenirsen aksine daha çok yapar. Susma sessiz tepkisiz kalma sakın yoksa emin ol taviz vermiş olursun daha çok tepene biner. Benim arkadaşımın nişanlısı da böyleydi sevgili oldukları dönemler ufak tefek küfürlerle başladı nişanlılık döneminde bu hakaretler boyu aştı arkadaşımın ailesine kadar dil uzatmaya başladı. Arkadaşımın birgün canına tak etti suratına attı yüzüğü. Bir kaç ay hiç görüşmedi beyfendinin etekleri tutuştu tabi yalvar yakar ikna etti kızı barışmaya sözler yeminler falan. Şimdi bir yıldır evlililer arkadaşım çok mutlu küfür hakaret hiçbiri yok diyor . Sende mi böyle yapsan acaba boşanmayla onu terketmeyle falan tehdit edip gözünü mü korkutsan? Belki bu öfkelenince agzını tutması gerektiği yoksa seni kaybedeceği konusunda bir ders verir ona.
evet bu benim son sansım zaten yoksa gercekten bitirmek zorunda kalacağım

Aileni düşünmek yenimi aklına geldi
O küfürleri sayarken kocana aldanıp ailenin hareketlerini takip ediyorsan hata sende ağzına o an etmen gerekirdi

Anladım canım allah kolaylik versin sana

6 senelik evliyiz
Ben geçenlerde eşimin annesinin hakkında kotu bi cümle kurdum eşimin
Çok zoruna gitti
Çok büyük kavga oldu eşim yapmaması gereken bişey yaptı bana

Sonra biz barıştık ama

Bu sefer eşim bana
Annem hakkın da konuştu bi iki
ben onun annesi hakkında konuştum diye

Sonra anladım ki gerçekten insanın çok zoruna gidiyor Muş çok kötü bi duyguymuş

Şimdi söz verdik birbirimize asla hiç bir şekilde aileleri karıştirmicaz

Sende onun ailesi hakkında eşine bişeyler de bakalım belki senin ne hissettiğini anlar
Vaz geçer bu huyundan
kendi ailesine bagırması ve cagırması ile kendini övüyor ki ben söylesemde bişi farkettirmez

Ama size karsi cok iyidi, saygiliydi öyle mi? Annesine küfür eden insan ile nasil bebek yapiyorsunuz ya?

Neyse konudan cikiyorum. Istediginizi anlatin herkese.
evet bana karsi o zaman kufuru olsayfi zatn bu yola girmez hee tabiki tartismalatimiz oliodu kavga ediyoduk hep alttan aliodu bana melekti demiyorm ama iki sevgili nsl ise oyleydi

evet bana karsi o zaman kufuru olsayfi zatn bu yola girmez hee tabiki tartismalatimiz oliodu kavga ediyoduk hep alttan aliodu bana melekti demiyorm ama iki sevgili nsl ise oyleydi
ben bu konuda yanlis yaptigini kendine hep siyluyordum zatn ama sizde haklisiniz o zaman gormem gerekndi annesine babasina saygisi olmayan bi insanin el kizina saygisi ne kdr surer ki bu konuda zatn bende kendime kiziyorum gormemzlikten geldigim icin

Back
X