- 2 Ocak 2021
- 2.402
- 1.166
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Merhaba arkadaslar. Çok doldum lütfen bana bir akıl verin. 29 yasında öğretmenlik yapan bir bayanım. 6 yıllık iliskimi ocak ayında sonlandırdım. Ara ara yazsa da ona geri dönmedim. Çünkü cok kırılmıstım. Onunla evlenmeyi cok istedik ama olacağı yoktu. Simdi asıl konuya geleyim. Doğuda yasıyorum. Bilirsiniz doğuda 29 yasında bekar bir bayana evlen baskısı sürekli oluyor. Bana da bu oluyor. Aynı kurumda calıstığım iki bayan arkadasım da evli. Çoluk cocuk sahibiler. Ve ister istemez ben de keske diyorum. Eski iliskimden de bahsettim az cok. Bastan beri de her ikisi sana uygun değil dediler bana. Eski sevgilim gecenlerde bana cicek yollamıstı neden kabul ettin dedi bir arkadas onunla tekrardan barısma falan diye konustu. Ki ciceği ben kabul etmedim. Okula direk göndermisti. Ben de okulda bıraktım zaten. Böyle olunca da kendimi iyice kötü hissettim. Yani biraz kendi hayatıma karısılmıs ve benim de buna izin verdiğimi düsündüm. Ayrıca diğer arkadas da son 1 haftadır iki kisiyle beni tanıstırmak istedi.35-36 yaslarında ikisi de. Ben fotograf isteyince de dıs görünüse bakma bence dedi. Acıkcası tanısmak istemedim ben de. Biraz bozulur gibi oldu ama sorun bu değil sorun benim. Eminim her ikisi de benim iyiliğimi istiyorlar. Ailemle problemlerim var. Onlar da kendi düzenimin olması icin uğrasıyorlar. Ama gelin görün ki o kadar evlenip coluk cocuk sahibi olma isteği olmasına rağmen kimseyle tanısma isteğim yok. Her bir gelinlik,nisanlık gördüğümde icim cız ediyor. Lütfen yadırgamayın kurduğum hayallerden kaynaklı herhalde bu durum da. Eski sevgilim geliyor aklıma böyle bir tanısma konusu acılınca. Hala da kendimi yeni bir iliskiye hazır hissetmiyor gibiyim. Etrafta da cok baskı var ailem tanıdıklar tarafından. Cok bunalmıs hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Herkes evlenmek zorunda değil evet ben de öyle düsünüyorum. Ama yakın arkadaslarımın cocuklu fotograflarını görsem dahi cok üzülüyorum. Lütfen bana bir akıl verin.