Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...

psikoterapiste değilde bir avukata mı danışsaydın acaba?
evet sonuçta ailen ölmediğini öğrenir ama yerini söylemezler sadece yaşadığını söylerler. konum kaydı dediğin telefonun ise numaranı değiştir. sosyal medya hesaplarının hepsini kapat. yenisini açarsın sonra.

Sakın sakın geri dönmeyin. Şiddetin olduğu bir evlilik evlilik değildir. Bu yola girdiyseniz geri dönmeyin. Sizin için çok zor olacak farkındayım ama boşanmanız en hayırlısı

Konum kaydi dedigi ikametgah bence

Bak bu konunu tekrar tekrar oku ve girdiğin yoldan sakın geri dönme. malesef bu hayatta tek başınasın. Bu saatten sonra dimdik durmalısın. Yaşın daha çok küçük.

Sakın sakın geri dönmeyin. Şiddetin olduğu bir evlilik evlilik değildir. Bu yola girdiyseniz geri dönmeyin. Sizin için çok zor olacak farkındayım ama boşanmanız en hayırlısı
Ben ne demiştim Calci çözer dedim çözdü ! Büyüksün

Ben ne demiştim Calci çözer dedim çözdü ! Büyüksün
Ya ama çok üzüldüm konu sahibine. Ne ailesi destek ne de eşinden hayır var. Üstüne kuzeniyle evli bir de
bir insanın ailesi nasıl çocuğuna sahip çıkmaz ya. Evladımın tırnağını kırsa biri kafasını kırarım. Sabah sabah kötü oldum bee

Kızıma sarılıp geliyorum bu mesajından sonra

Bazı dengesiz ailelerde var ya gelinlikle çıktın kefenle girersin denilen. Aile sahip çıkınca hiçbişey olmaz. bizim ailemizde de var hatta yapan bile bile yanlış evlilik yapan yine de ortada bırakmadık he erkekler sırt döndü ama biz kadın olarak sahip çıktık yanında durduk

Aile demek bu işte. Sen bu çocuğu dünyaya getiriyorsan bakmak zorundasın yanında olmak zorundasın. kaderine terk edemezsin. Şanslı olan kesimdensiniz

Galiba burdada bazi kişilerden hariç beni anlayan yok, türkçem okadar iyi olmadigi için.
Hayatimin söz konusu, bazilari alay etmeye calişti bende Burda bir TEKBAŞIMA ağliyorum.
Caresizsim ben
Oncelikle nerdesin?bazi detaylari vermedigin icin anlasilman zor haliyle kardesim,o yuzden her ne yasiyorsan, sunu unutma ASLA umutsuzluga kapilma!
Simdi yavas yavas neler oldugunu anlatmakla basla canim,biz seni dinliyoruz ve anliyoruz yanliz degilsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…