- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Bende fransa'dayim canim,sen evimi terk ettin ne yasandi tam olarak?Almanyada yasiyorum
Konuyu tam anlamadim canm ilk msji okudum ama konu sahibi ne istiyor tam olarak ?
Boşanmak istiyormuş. Ailesi yanında değilmiş. Can güvenliği yokmuş. Devlete sığınsa bile ailesine yerini söylüyorlarmış. tek başıma ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim diyorKonuyu tam anlamadim canm ilk msji okudum ama konu sahibi ne istiyor tam olarak ?
valla bizde de erkekler beş para etmez sahip çıkmazlar ama bizim ailenin kadınlarının sahip çıkılmaya ihtiyacı da yok birbirimize destek oluruz ne olursa olsun yalnız bırakmayız. ama çok görüyorum çevremde dayak yiyip aldatılıp kimsesi olmadığı için ayrılmaya cesaret edemeyen hak da veriyorum başka bir hayatı bilmiyor yapamam diyor aslında güç bizde bir kadın isterse ne olursa olsun ayakta durur ama cesaret etmek zor tabiAile demek bu işte. Sen bu çocuğu dünyaya getiriyorsan bakmak zorundasın yanında olmak zorundasın. kaderine terk edemezsin. Şanslı olan kesimdensiniz
Hayir burda siddet görüyorsan devlet korumasina girersen istemediğin sürece kimse ile gorusturmezler.Boşanmak istiyormuş. Ailesi yanında değilmiş. Can güvenliği yokmuş. Devlete sığınsa bile ailesine yerini söylüyorlarmış. tek başıma ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim diyor
çalışıyomusun mesleğin var mı?
çocuk yaş yaşında
evden çıkıp belli bir süre idare edecek birikimin var mı?
Çok daha kötü olurdu. Allah korumuş.Calişmiyorum mesleğimde yok. Cocugum yok (iyiki) bazen kendime soriyorum acaba cocuk getirmiş olsam hersey değişirmiydi Sahi? Annem ve coğu akrabalarim öyle diyip duriyorlardi.
Birikim yok. Ama evden kaçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?