Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...

nazaarboncukk bak canim herkes az cok biseyler yasiyor su hayatta rabbim dermansiz dertlerle si arasin bizleri insallah..
Bende ilk evliligimi 19 yasindayken senin gibi kuzenimle yaptim tabiki ailelerin karariyla,seni o kadar iyi anliyorum ki ve o kadar derinden hissediyorum ki acindeki aciyi,caresizligi dipsiz bir kuyudasin ve asla ordan cikamacagini dusunuyorsun, ama oyle degil iste!
Her gecenin bir sabahi oldugu gibi,her acininda bir sonu var geciyor
canim geciyor inan bana iz birakiyor evet,ama geciyor,gecmek zorunda!
Cunku herseye ragmen dunya donuyor..
Yurt disindamisin?

çalışıyomusun mesleğin var mı?
çocuk yaş yaşında
evden çıkıp belli bir süre idare edecek birikimin var mı?

Konuyu tam anlamadim canm ilk msji okudum ama konu sahibi ne istiyor tam olarak ?
Boşanmak istiyormuş. Ailesi yanında değilmiş. Can güvenliği yokmuş. Devlete sığınsa bile ailesine yerini söylüyorlarmış. tek başıma ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim diyor

Aile demek bu işte. Sen bu çocuğu dünyaya getiriyorsan bakmak zorundasın yanında olmak zorundasın. kaderine terk edemezsin. Şanslı olan kesimdensiniz
valla bizde de erkekler beş para etmez sahip çıkmazlar ama bizim ailenin kadınlarının sahip çıkılmaya ihtiyacı da yok birbirimize destek oluruz ne olursa olsun yalnız bırakmayız. ama çok görüyorum çevremde dayak yiyip aldatılıp kimsesi olmadığı için ayrılmaya cesaret edemeyen hak da veriyorum başka bir hayatı bilmiyor yapamam diyor aslında güç bizde bir kadın isterse ne olursa olsun ayakta durur ama cesaret etmek zor tabi

Boşanmak istiyormuş. Ailesi yanında değilmiş. Can güvenliği yokmuş. Devlete sığınsa bile ailesine yerini söylüyorlarmış. tek başıma ne yapabilirim nasıl kurtulabilirim diyor
Hayir burda siddet görüyorsan devlet korumasina girersen istemediğin sürece kimse ile gorusturmezler.
Ilk is polise gitsin gidemiyorsa bile burda konu komsuya soylese bile sikayet edilir adam ve hemen polisler gelir.
Heleki darp vs varsa bunlar muayene edilip bulunur yanlis biliyor sanirim.
Allah yardimici olsun.
Yasadigi eyalettede kurallar farkli olabilir
nazaarboncukk hangi eyalettesiniz almanyada ?

Merak etme hiçbir şey yapamazlar. Senin ailen gibi ailelerin boruları ancak Ortadoğu'da ötüyor. Kesinlikle o ruh hastası kocana dönme. Kaydını aldırdı Almanya'ya desinler ,ne yapacak ki ailen. En en en kötü ihtimal Almanya'ya gelseler seni bulmaya ,polise başvurursun. Hiçbir şey yapamazlar,hiç korkma. Sen yapabileceğin en iyisini yaptın kaçmakla, uzak kal.

İlk konusunda gayet düzgün anlatmış derdini, şimdikinde gözüm kanadı. Derdini yetkili mercilere de anlatabilse keşke.

sırf sıkıntılı surecten kacmak ıcın eskı ese donmeyı dusunmenız saglıklı olmadıgınızı gosterır
suan yasadıgınız surec gecıcı bır donemın parcası aslında bu kadar basıt
sız bunu daha guclu tasıyabılın dıye destek almaya devam edeceksınız

Lutfen devlete sigin korkma,sen istemedigin muddetce yerini kimseye bildirmezler.
Kendine guven lutfen yapabilirsin

çalışıyomusun mesleğin var mı?
çocuk yaş yaşında
evden çıkıp belli bir süre idare edecek birikimin var mı?

Calişmiyorum mesleğimde yok. Cocugum yok (iyiki) bazen kendime soriyorum acaba cocuk getirmiş olsam hersey değişirmiydi Sahi? Annem ve coğu akrabalarim öyle diyip duriyorlardi.
Birikim yok. Ama evden kaçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…