• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım

ecemtunay

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
6
0
16
Denizli
Mrb arkadaşlar.6 yıl önce eşimi kaybettim.eşimden sonra ilk defa birini sevdim 6 aydır görüşüyoruz o da beni sevdiğini söylüyor fakat o bekar ben ise dul ve çocukluyum.abisinin zamanında dul ve çocuklu birisiyle ailesinin rızası olmadan evlendiğini ve bu durum karşısında annesinin kanser olduğunu babasınında felç geçirdiğini söyledi şuan iyiler ama ve bu yüzden ailesine beni anlatamıyor çünkü yine aynı şeyi yaşamaktan korktuğunu söylüyor.ailesine çok değer veriyor.ablasına anlattığında ablasıda aynı şeyi söylemiş annemle babamın başına geleni biliyosun demiş.o beni çok seviyor bende onu çok seviyorum oğlumlada araları çok iyi ama tek problem ailesiyle konuşamaması ve biz çok üzülüyoruz.ne yapmamız gerekiyor yardım edin lütfen önerisi olan varmı

Ailesi beni istemeyen biriyle ben olsam asla evlenmezdim. Ki bir de kizin var. Riskli ise girme. Adam bi de sakliyomus ailesinden demek ki seninle gonul eglendiriyo kendini kullandirma

İki ucu keskin kılıç.sizi bilmem ama ben olsaydım sonunu göremiyorsam kısa yoldan dönerdim.beni ailesine kabul ettiremeyecekse ve gayri meşru bir şey gibi beni gizleyecekse gözümden de düşerdi.hakkınızda hayırlısı olsun.

Ailesi beni istemeyen biriyle ben olsam asla evlenmezdim. Ki bir de kizin var. Riskli ise girme. Adam bi de sakliyomus ailesinden demek ki seninle gonul eglendiriyo kendini kullandirma
Ailesine söylemeye korkuyor sadece daha önce abisinin yaptığından dolayı ailesinin başına gelenlerden.yani tekrar hasta olmalarından korkuyor sadece.ve bu yüzden cesaret edemiyor.ablasıda konuşmuş ama ablasıda hastalandıklarını söylemiş tekrar aynı olursa diye ablası bişey demiyor senin hayatın diyor.

Ailesine söylemeye korkuyor sadece daha önce abisinin yaptığından dolayı ailesinin başına gelenlerden.yani tekrar hasta olmalarından korkuyor sadece.ve bu yüzden cesaret edemiyor.ablasıda konuşmuş ama ablasıda hastalandıklarını söylemiş tekrar aynı olursa diye ablası bişey demiyor senin hayatın diyor.
Hikayeye benziyo uyduruyo bence

Ailesinin tutumu belli.Zaten gecmiste benzeri durum yasanmis.Aileye anlatacak cesareti de yok.Neden sizle ciddi bir iliskiye basliyor o halde?

Sonunu görmek istiyoruz ikimizde ama çözüm bulamıyoruz
Sonunu sizin kadar görmek isteseydi en azından çabalardı ailesine açardı konuyu oysa kaçak güreşip gizlemeyi tercih ediyor.bir açsın konuyu sizi bir tanıştırsın ben bu kızla ya evleneceğim ya da ömür boyu evlenmeyeceğim desin ailesinin tepkisini görsün.bir de ailesinin kaderinde kanser,felç vs varsa olacak olan olur.gelini bahane etmişler hastalıklarına.

6 aydır hiç yalanını yakalamadım yalan söylemez kesinlikle ve namazını kaçırmaz asla.
Namazla pek alakasi olmuyo bu islerin, 6 ay da bi insani tanimak icin uzun zaman degil. Bana bu cok masalsi geldi, abisi de ayni seyi yapacak ana kanser baba kalp krizi de falan da filan da

Bence sadece seninle vakit geciriyo hic inanmadim

Ama isterse dogru soylesin, zaten aile istemiyosa kotu olur her durumda olmaz bu is

Ailesinin tutumu belli.Zaten gecmiste benzeri durum yasanmis.Aileye anlatacak cesareti de yok.Neden sizle ciddi bir iliskiye basliyor o halde?
Abisi ailesinden gizli evlendiği için ailesi sonradan öğrendiği için hastalanıyorlar zaten belki oturup konuşsa olcak ama daha yeni iyileştikleri için bişey diyemiyor şuanda

Sonunu sizin kadar görmek isteseydi en azından çabalardı ailesine açardı konuyu oysa kaçak güreşip gizlemeyi tercih ediyor.bir açsın konuyu sizi bir tanıştırsın ben bu kızla ya evleneceğim ya da ömür boyu evlenmeyeceğim desin ailesinin tepkisini görsün.bir de ailesinin kaderinde kanser,felç vs varsa olacak olan olur.gelini bahane etmişler hastalıklarına.
Orası öyle tabiki kader de yazılan yaşıyoruz sonuçta hepimiz kafam çok karışık

Abisi ailesinden gizli evlendiği için ailesi sonradan öğrendiği için hastalanıyorlar zaten belki oturup konuşsa olcak ama daha yeni iyileştikleri için bişey diyemiyor şuanda
Eninde sonunda aciklayacak durumu ha simdi ha sonra.Bu sekilde oyaliyor da olabilir dikkatli olun.Sorun gizli evlenmekse eger siz acik acik evleneceksiniz iste daha ne.

Yalan söylemediğini ne biliyorsun o_O ayrıca benide istememişlerdi zamanında eşim dik durdu vazgeçmedi şimdi şükür hiç problemimiz yok ama seninkinin söyleyesi yok gibi zaten

Mrb arkadaşlar.6 yıl önce eşimi kaybettim.eşimden sonra ilk defa birini sevdim 6 aydır görüşüyoruz o da beni sevdiğini söylüyor fakat o bekar ben ise dul ve çocukluyum.abisinin zamanında dul ve çocuklu birisiyle ailesinin rızası olmadan evlendiğini ve bu durum karşısında annesinin kanser olduğunu babasınında felç geçirdiğini söyledi şuan iyiler ama ve bu yüzden ailesine beni anlatamıyor çünkü yine aynı şeyi yaşamaktan korktuğunu söylüyor.ailesine çok değer veriyor.ablasına anlattığında ablasıda aynı şeyi söylemiş annemle babamın başına geleni biliyosun demiş.o beni çok seviyor bende onu çok seviyorum oğlumlada araları çok iyi ama tek problem ailesiyle konuşamaması ve biz çok üzülüyoruz.ne yapmamız gerekiyor yardım edin lütfen önerisi olan varmı
Ailesinin şuan abi ve eşiyle ilişkisi nasıl? Bu önemli çünkü eğer aileler daha önce karşı çıktığı biriyle sonradan iletişim kurduğunda yaptığı yanlışı fark edip bunu ailenin diğer fertlerine uygulamıyorlar. En azından benim ailemde öyle oldu. Tamam başlangıçta kötü günler geçirmiş, bunun sonucunda hastalık yaşamış da olabilirler ama şimdiki düşüncelerinin değişip değişmediğini bilemeyiz şuan.

bana bahane gibi geldi, evlenmeden yaşayıp gidicek, kendinizden bazı konularda sakın ödün vermeyin ne demek istediğimi anlamışsınızdır, sonu yok bence o yüzden duygusal değilde mantıksal düşünün, çocuk annesisiniz sonuçta hayata daha mantıklı bakmaya çalışın, erkek milleti kılıfı iyi bilir

Kadin olmak ne zor yanlis anlasilmak istemem ama felc ve kanser sebep olacakk bir durum goremedim olacagi varmis imtihandir Allah cc sifa versin,suan abisiyle anne babanin arasi nasil acaba ? size arkanizda duracak biri gerekli zaten zor bir hayatiniz var bu dogru kisimi ?bir citlatsin ailesinin su andaki tepkilerini olcsun konuyu acmadan

Anne ve babasının başına öyle bir durum geldiğinden emin misiniz?
Bana sadece söylemeye çekindiği için ya da sizinle ciddi düşünmediği için yalan söylüyor gibi geldi.

Back
X