• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacagımı bilmiyorum oyle karısık ki hersey cok zor durumdayım

gwencooper

Broken Hearted Girl
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
6.246
49
108
İstanbul
6 senelik bir iliskim vardı yaklasık 3.5 ay once bitti..tabi bunun oncesinden tam 3 kez daha ayrılmıstık bu 4. olmustu butun ayrılıklarımız sebepsiz yere oldu karsı taraf istedigi icin ayrılmak zorunda kaldım 1-2 hafta gecmeden donuyordu bende kabul ediyordum ama son sefer boyle olmadı o benden ayrıldıktan 1 hafta sonra biriyle konusmaya basladım ve gercekten erkek arkadasımı bana unutturmaya baslamıstı tam bunlar olurken erkek arkadasım beni aradı ve donmek istedigini soyledi bende ona hayatımda biri var gorusuyoruz dedim artık barısmamız da imkansız zaten dedim oda bana o insanla aramızda birsey gecip gecmedigini sordu bende gecti yasadık birseyler dedim(yalandı tabi sadece intikam almak icin) oda bana agır laflar etti bunun uzerine gorusmeyi kestik beni bir sure sonra yine aradı ben kabul etmeyince yine kızdı kapattı birkac gun sonra yine aradı ben ona o kisiyle gorusmeye devam ettigimi soyleyince yine birkac laf etti kırıcı kapattı ben cok sinirlendim telefonu actıgıma bile nefret ettim iyice ondan tabi bu olanları ailemdeki herkes biliyor annem kesinlikle karsı onca hakaretten sonra barısmamızı bırak adı bile gecmiyor...bir sure sonra bana mail atmaya basladı ilk baslarda cevap vermedim sonra tekrar tekrar yolladı hersey icin ozur diledigini bu sefer artık eşi olmamı istedigini soyledi ben ona olmayacagını soyledim istemedigimi ailemin karsı oldugunu o surekli yazmaya devam etti...bu sıralarda cevremde olan kisilere karsıda birsey hissedemedigim icin kimseylede cıkmadım eski erkek arkdasımdan nefret ettigimi sanarken ona karsı duygularımın bitmedigini anladım sonra ben maillere cevap vermeye basladım ve son zamanlarda telefonda gorusmeye basladık o yaptıgı hersey icin cok pisman oldugunu beni gercekten kaybettiginde degerimi anladıgını soyluyor ve hemen evlenmek istiyor tabi ben eskisi gibi degilim artık duygularım eskiden oldugu kadar yogun degil ne yapcagımı sasırdım oyle karısıkki kafam birde ailem var tabi onlara durumu anlatsam vercekleri tepkileri kabullenmeyeceklerinide biliyorum insanların bana bakısı bunca seyi nasıl hazmettigimi sorgulamarıda devamında gelecek bunlar cok zor geliyor ne yapmalıyım bilmiyorum

Bence sürekli peşinden koşması hoşuna gitmiş ve kafan karışmış. Ama sürekli ayrılıp tekrar barışmak isteyen, biriyle beraberken hakaretler birinden hayır gelmez gibi geliyor bana :19: Bana sorarsan aileni seçmeli, onunla görüşmeyi de tamamen kesmelisin :31:

bende seninle benzer durumdayım :( sadece zamana bıraktım ne kadar karsımdaki kişiye olmaz bitti desemde yinede gözüm telefonda arasın diye:( ama olmayacagınıda biliyorum bundan sonra.. yine de bir umut bekliyorum işte herşey düzelir diye.. sende öyle yap zamana bırak kendi duygularından emin ol eger güvenip evlenmeye karar verirsende ailenin karsısına cıkar onlar onaylarsa zaten sonrası kolay..

Kaçan kovalanır misali o bıraktığında sen kovalamışsın onun işine gelmiş sen bir süre sonra yorulmuşsun,tabi senin değeri anlayınca geri dönmüş ,sürekli senden ayrılıp geri dönmesi istikrasız olduğunu kanıtlıyor güvenipte evlenme sonu iyi olmaz bunuda kızım yazdı sana ona okudum onun yorumu böyle

sevgiliyken böyle davranan adam evlendiğiniz zaman da aynı şeyi yapar ve seni terk eder sen affettikçe bu böyle devam eder. bence o kişiden değişmesini beklemeyin pişmanlıklar, özürler siz ona geri dönünce unutulacak ve herşeyi sil baştan yaşayacaksınız. ayrıca bana hakaret eden telefonda ağzına geleni söyleyen beni defalarca terk eden bir adama bırak geri dönmeyi arkama bile bakmadan kaçardım.

canım başta gerçekten seviyormuşsun ama zamanla sevgin azalmış şimdide ilgisi artınca eski duyguların debreşmiş bence sadece duygusal açıdan düşünme sonuçta evlilik diyosun ailenin düşüncesinede önem ver ve asla aileni 2. plana atma:20:

tesekkur ederim yorumlarınız icin:34: bende hep aynı seyleri dusunuyorum simdi boyle yapan evlendikten sonrada aynılarını tekrar eder diye ona da bunu defalarca soyledim artık guvenmiyorum evlendikten sonra olmaz ayrılalım desen nolucak dedim haklısın guvenmemekde ama bunu saglıycam diyor ailemde sadece babam ılımlı bu konuda kısmetinde varsa o olur diyor belki 1-2 sene sonra barısırsınız tekrar bu isler bilinmez deyip acık kapı bırakıyor ama annem cok karsı haklı tabi oda uzulmemi istemiyor bende sasırdım napıcagımı cok kotu bir durum boyle ikilemde kalmak:43: bende zamana bırakmayı dusunuyorum karar verme durumuda degilim zaten Allah hakkımda hayırlısını versin diyorum sadece:14:

Son düzenleme:
Back
X