herkes farklıdır.farklı bireylerdir.hayat hepimiz için zor.senin ne tepki vereceğin ,nasıl bir insan olacağın sana bağlı.senin tercihlerine bağlı.
şu da bir gerçek görerek büyüdüğümüz olaylar tavırlar kişilikler beynimizde biryerlerde var.ama bu biz de öyle yapmak zorundayız anlamına gelmiyor.sevgi dolu ilgili,sıcak saçlarını tarayıp seni saran öpen bir annen olması güzel olurdu.ama olmamış.o kendi hayatını yaşadı.ona Allah ın emanet ettiği yavrularına ihtiyaçları olan anneliği yapamayarak sınavını kaybetti.senin sınavın yeni başlıyor tatlım.
kızlarını şefkatle saran,oturup kalkmasını ,yemek yapmasını, evi çekip çevirmesini,eş olmasını öğreten annen yok.sen bunları diğer insanlardan çok daha fazla çaba göstererek kendin öğreneceksin.emin ol okadar kötülüğü görmek insanı daha güçlü daha donanımlı olmak için tetikliyor.
lütfen yanlış bir eş seçme.baban nekadar sana kızmamış olsa da hapse girip çıkması onun da ne yazıkki iyi yolda olmadığını gösteriyor.senin seçeceğin eş çok çok erdemli olmalı ki ömrün güzel geçsin.evlenene kadar kendini her anlamda donatman (yemek ev işleri,giyim,eğitim,iş) gerekiyor.kendine güven.ve hayatta hepimizn bir anlamda yalnız olduğumuz kabullen.bu çocukluk sıkıntılarını da bir uzman dan yardım alarak silmen lazım.Ve çok çok dua et bundan sonraki hayatının cennet bahçesindeymiş gibi geçmesi için.
derslerine çok sıkı çalış.
-dünya hafıza şampiyonu melik duyarın bir sitesi var onu tavsiye edbilirim sana.
-http://www.haber16.org/dosyalar/ burda da övgülü tarifler bölümünden aldığım tarifler var.
-dikiş bilmek bir kadının hayatını inanılmaz derecede kolaylaştırır.burda dergilerini çok seveceksin eminim.böyle bir hobi edinmen zihnini boşaltır ve seni rahatlatır.
-bir de sarı kantoron çayı öneririm.tahmin ediyorum ki şu an yaşadığın çocukluk sıkıntıları ilerde seni biraz zorlayacak bir yerlerde patlak verecek.o durumlarda sarı kantaron lütfen aklında olsun.
-lütfen beslenmene dikkat etmeye çalış.beslenme insanın fiziksek özellikleri,psikolojik durumu,enerjisi sağlığı gibi bir çok şeyi etkiler.
-yoğurt + çörek otu,bal + polen genç kızlar için çok faydalı.cilde çok iyi geliyor.yemeni tavsiye edrim.
hayata tutun birşekilde.zor olacak ama çoğu insanın hayatında farklı zorluklar var.ve biz insanlar gün geliyor birbirimizin hayatını zorlaştırıyoruz.
sevgi şefkat açlığın olduğu için insanlara kolay kanabilirsin.ltfen okuyup meslek sahibi olmayı ilk hedef olarak tut.eş seçimi çok önemli .günümüzde erkekler ne yazıkki ahlaki olarak bir çöküş yaşıyorlar.çok çok efendi ,mesleği olan,eğitimi olan,Allah korkusu olan,yalan söylemeyen bir insan çıkar inşallah karşına.ama böyle erkeklerin çok çok az olduğunu,ve gözünü açıp çok dikkatli olmak zorunda olduğunu da söylemek zorundayız.umarım hayatın bundan sonra güzel geçer.