Öncelikle şunu söyliyim; inanın ergen falan değilim.Hiç bir zaman için annemle saçma sapan nedenler için kavga etmem ve şöyle birşey ben hiçbir zaman durup dururken olay cıkarmam.Gecimli biriyim.İnsana yakışmayacak bir sabrım vardır.Yapılan en küçük kötülüğü unutmam, not alırım ama bunun için de kin beslemem.Belki anlatılacak yer değil fakat burda birçok kişinin samimice derdini paylaştıgını gördüm bende yazıyım dedim.Zaten burdan başka anlatacak biryerim yok.19 yaşındayım lise son sınıfındayım üniversiteye hazırlanıyorum Allah'ın izniyle.Çocukluğum çok kötü geçti.Şu ana kadar toplasanız babamı gördüğüm günlerin sayısı 6-7 seneyi geçmez.Çünkü hep hapse girip çıkardı .Büyük bir kısmını o kadınla geçirdim ( beni dünyaya getiren ). şiddet hep oldu.Babam hapse girip çıkmasına rağmen çok uysaldır.Bana bir fiske vurduğunu görmedim.Çok kere aldattı babamı.Küçük yaşımda eve girip çıkan erkeğin haddi hesabı yoktu.Bir keresinde hatırlıyorum ilkokul 5e gıdıyodum .sabaha karsı evden cıkıyım dedim baktım kapı aralık.Gördüğüm manzarayı şu yaşa gelmişim hala unutmuş değilim.Daha bunun gibi neleri.. Beni hep farklı yalanlarla aklınca kandırdıgını zannederdi.Ama daha babam dahi bilmiyor.Aslında birşeyleri oda anlıyor biliyor.Fakat yediriyomu nabıyor kendisine ben bunu henüz çözemedim.Bir türlü anlatamadım kimseye. 19 yaşındayım bu yaşta hala el kaldırmaya çalışır.3 sene önce arkamdan ekmek bıcagının ucuyla bıcaklandıgımı bilirim.10-11 yaşlarındayken küçücük sebeplerden dayak yerdim.Ama öyle böyle bir dayak değil.Artık vurdurmuyorum.Bi şekilde savunuyorum yada çok ileri gittin mi ben vurmaya başlıyorum artık. Ama bir yandanda korkuyorum ileride çocuklarımda bana böyle davranırsa.ben ona yaparsam bunu ileride görürüm diye korkuyorum.Ama ne yapıyım.Aranızda benden yaşça büyükler vardır.Anne olanlar bu durumu yaşayanlar özellikle sizden yardım beklıyorum.Biran önce evden uzaklaşmak ıstıyorum.40 yılda bir yüzünü görsem yeter oda Allah'tan korktugum içindir hani.Çok sabrettim çokk.. Ama tiksiniyorum ondan bu bir kızgınlık değil.Kaç senelik içimde biriktirdiğim bişey .Sebebide sudan sebepler değil. Zaten inşallah üniversiteye kapağı attığım zaman çok lazım olursa görüşücem.Ben çalışırım çalışmadımda değil.
Belki çok özele giriyor yazdıklarım ve bunları bir erkeğe söyleyıpte asla kendımı acız sahıpsız durumuna dusurmem.Burada bayanlar var Anneler,ablalar var diye paylaşıyım istedim.İlk paylaştıgım yerde burası .Lütfen yardım edin, akıl verin . .
Belki çok özele giriyor yazdıklarım ve bunları bir erkeğe söyleyıpte asla kendımı acız sahıpsız durumuna dusurmem.Burada bayanlar var Anneler,ablalar var diye paylaşıyım istedim.İlk paylaştıgım yerde burası .Lütfen yardım edin, akıl verin . .