ne yapacagimi bilmiyorum yardim lutfen

cocuklarimveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
14
0
1
39
Selam kizlar ben 30 yasinda 8 yillik evliyim ve 4 yasinda ikizlerim var. Yaklasik bi 15 gun once simle asiri kavga sonucu ayrilma karari almistik. Yaklasik 1 ay annemlerde kaldim.sorunumuz onun kiskancligindan dolayi olusan siddet agiza alinmayacak hakaretler... Tabi bunlar sadece gorunen yuzu bu ayriligimizdaesimin bu zamana kadar olan tutumunu davranislarini dusundum ve olmiyacak kararina varmistim ki o gelip ozur dileyip hic birseyin eskisi gibi olmiyacagi ni degiseceginin sozunu verene kadar ve sanirim son bi sans verip en azindan denemedim dememek icin dondum diyorum ya 15 gun oluyor doneli. İlk gunlerde gercekten degistigini dusunmustum. Ama su siralarda bana verdigi sozlerin hic birini tutmuyor onceden olsa bu kadar uzulmuyor onu bu sekilde kabulleniyordum simdi ise dondugumun pismanligini yasiyorum ne yapacagimi bilemiyorum psikolaga bile gitmeme izin vermiyor sen ise baslayinca beraber gideriz diyor sanki beni atlatiyor. Ve en acisida ona olan sevgimin kaldigini dusunmuyorum cinselligimiz ona gore iyi ama ben bana dokunmasini bile istemiyorum ama ona soyleyemiyorum. Nolur bana bir akil verin ne yapmaliyim

Çabalamanız için hiçbir sebep yok.
Sevginiz bitmiş size dokunmasını bile istemiyorsunuz.
Yapılması gereken belli.

"ne yapmalıyım"ı kalmamış ki
aynen geri dön annenlerin evine ve bir daha da ayaklarına kapansa inanma
bu tip problemler söz vermekle olacak işler değil
bunlar hastalık
sevmiyorsun, istemiyorsun, ailen de sana yardımcı
ne diyebiliriz ki? eh dönmüşsün, çekmelisin, susup otur mu diyelim?
çok özür dilerim ama, sorunda hiçbir mantık yok...

Herşey netleşmiş aslında.

keşke hiç dönmeseydin hep diyorum bir derede iki defa yıkanılmaz çünkü su kirlenmiştir.

Cinsellik son 15günde mi oluyo?
Tabiki daha oncede vardi sadece bendeki iseksizlik son 15 gundur var. O kadar hirpaladi ki bu son 1 aydir yasattiklari gercekten kafamda bitirmistim hala neden dondugumu bile bilemiyorum ama geldigimden beridir kafamdaki acabami sorusuni icimdeki sikintiyi atamiyorum

Mesela ize en basit ornegimizi anlatayim aslen ankaraliyim ve 8 senelik evliligimkzde bir kere bile beni memleketime gondermemistir ne dugunlerde ne bayramlarda ozur diledigi zamanda gondericem demisti yilbasinda kuzenimin nisani var mesela aksam konuyu actigimda havanin sogunu yolari bahane ederek yine gecistirdi beni bakariz deyip kestirip atti ki bilioyorum ki ne goturecek nede gonderecek dusunun annemlerde bile kalmama izin vermeyen biri ayni sehirde kalmaya ne gerek var diyor.

Sen degismemissin bana soz vermistinden giris yapin bence ,kavga cikartmadan guzel.guzel.soyleyin ikna ederek bence ikinci sans vermekle.iyi yaptiniz aklinizda.kalmadi.icinizde kalmadi

Eğer seviyor olsaydınız ikinci şansla iyi yapmışsınız biraz daha çabalayın. Kavga etmeden dertleşir gibi sorunlarınızı anlatın derdim ama sevgi bitti diyorunuz. Dokunmasını bile istemiyorum diyorsunuz. Bu durumda birlikte ne kadar devam edebilirsiniz ki? Belki şu an içinde olduğunuz durum yüzünden, kırgınlığınız yüzünden böyle hissediyorsunuzdur. Ama geçici bir his değil ise bu şekilde bir ömür gitmez. Siz mutsuz olursunuz, siz mutsuz oldukça eşinize yansıtırsınız, eşinize yansıdıkça tartışmalar yaşanır. Çocuklarınıza yansır bu mutsuzluk.

Acaba bu 15 gunluk sure bu sansi degerlendirmek icin erken bir suremi yani biraz daha beklemelimiyim
Bir süre kendinizi dinlesenize... Hala seviyor musunuz? Gerçekten size dokunmasını istemiyor musunuz? Önce kendi duygularınızdan emin olun ve istemediğinize karar verirseniz boşuna kendinizi yıpratmayın.

durum ciddi sana dokunmasını bile istemiyorsan bu iş bitmiştir.çocuklar için devam etmek sadece seven kadının bahanesidir.sizde bu bahanede yok neden devam edesinizki.yeni jenerasyon kadın erkek ,çocuk var dur devam edeyim demiyor.ardına bile bakmıyor.

Bir süre kendinizi dinlesenize... Hala seviyor musunuz? Gerçekten size dokunmasını istemiyor musunuz? Önce kendi duygularınızdan emin olun ve istemediğinize karar verirseniz boşuna kendinizi yıpratmayın.
Haklisiniz kendimi dinlemek istiyorum ve diyorum ki kac yillik kocam bi sekilde gozlerimi kapayim ve unutmaya calisayim bilemiyorum zamana ihtiyacim var ve su psikolog konusunu mutlaka konusup ikna etmeliyim nasil olacak bilemiyorum ama bi sekilde kabullendirmeliyim ona gitmek istegimi bu aksam belli olucak bakalim :) kavgami yoksa anlasmami psikolog konusu off off bakin bunda bile korkuyorum ben ona kendimi ofade edemiyorum ki o herseyi bilen o ne derse o olan bi hayatimiz var cunku

Keşke baştan bu kadar taviz vermeseydin.
Bence de 15 gün az, biraz daha dur, ama ne istiyorsan yap bu arada. İzin alma ondan, düğüne gideceğim de, git.
Bir de böyle dene. Seni kısıtladığı hiç bir konuda onun bahanesini dinleme. Azıcık kendi benliğini ortaya çıkar. Dışarı çıkmak istiyorsan çık, istediğin psikolog ile görüş. Onu haberdar et ama izin alır pozisyonda olma. Çok üstüne gelirse, inan evliliğimizi kurtarmaya çalışıyorum, beni zorlama dersin. Nasılsa kaybedecek bişey yok. Yollarınızı temelli ayırmadan önce, bir de bu ilişkide karar alan kişi sen olmayı dene.

30 yasinda yeni jenerasyon muyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…