Selam kizlar ben 30 yasinda 8 yillik evliyim ve 4 yasinda ikizlerim var. Yaklasik bi 15 gun once simle asiri kavga sonucu ayrilma karari almistik. Yaklasik 1 ay annemlerde kaldim.sorunumuz onun kiskancligindan dolayi olusan siddet agiza alinmayacak hakaretler... Tabi bunlar sadece gorunen yuzu bu ayriligimizdaesimin bu zamana kadar olan tutumunu davranislarini dusundum ve olmiyacak kararina varmistim ki o gelip ozur dileyip hic birseyin eskisi gibi olmiyacagi ni degiseceginin sozunu verene kadar ve sanirim son bi sans verip en azindan denemedim dememek icin dondum diyorum ya 15 gun oluyor doneli. İlk gunlerde gercekten degistigini dusunmustum. Ama su siralarda bana verdigi sozlerin hic birini tutmuyor onceden olsa bu kadar uzulmuyor onu bu sekilde kabulleniyordum simdi ise dondugumun pismanligini yasiyorum ne yapacagimi bilemiyorum psikolaga bile gitmeme izin vermiyor sen ise baslayinca beraber gideriz diyor sanki beni atlatiyor. Ve en acisida ona olan sevgimin kaldigini dusunmuyorum cinselligimiz ona gore iyi ama ben bana dokunmasini bile istemiyorum ama ona soyleyemiyorum. Nolur bana bir akil verin ne yapmaliyim